2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 打場戰姐.唔洗咁串呀
go

[抱怨] 打場戰姐.唔洗咁串呀

原帖由 kckj 於 10-11-25 12:42 PM 發表

幫樓主上傳相~

我都廢事影埋下面 都比人舉報離左場  
有冇得罪人自己心知  
但肯定佢地同盟又覺自己係勁人.想自已人玩晒.唔嗌街外人

下次打戰如見到 小茶茶
那麼惡既公會記住舉報我啦 我賢人一隻 入去唔會再+技 都既然隨時比人踢

感想:唔打依一場.便打下一場.輸了便輸了.都成一個習慣!再廢既玩家 都有佢強勁之處 唔洗未打就定人地生死

講得好!!支持妳!!+油a!!

原帖由 Tai 於 10-11-25 12:23 PM 發表

最慘係佢地又唔係個個打人痛, 之不過靠多人

無錯
單對單打唔死人
就吹雞搵人圍你- -
人多恰人少

原帖由 士多啤利紅茶 於 10-11-25 12:53 PM 發表

有冇得罪人自己心知  

下次打戰如見到 小茶茶
那麼惡既公會記住舉報我啦 我賢人一隻 入去唔會再+技 都既然隨 ...

講得好!!
我本人覺得打戰場唔係一家要幫人+BUFF
唔係人地叫我+BUFF我係唔會專登+
十卜你@V@

原帖由 uisout53 於 10-11-25 11:34 AM 發表

其實你地唔知咩事就唔好話入到冰封就見人就殺

鳥 o.o 其實我唔想話你 , 但係真係有D咁既事 -_- 你唔知姐 ...
我個ID最尾係有個0v0既 a.a " 明掛

原帖由 小嘉0v0 於 10-11-25 05:14 PM 發表

鳥 o.o 其實我唔想話你 , 但係真係有D咁既事 -_- 你唔知姐 ...
我個ID最尾係有個0v0既 a.a " 明掛

哈哈=] 收到   不果講真有d  EC好惡 會打我<---(坦)

呢2個會d人又唔係個個都衰ge...
除舉報你果班特別衰外....

原帖由 angela02091 於 10-11-25 08:57 PM 發表
呢2個會d人又唔係個個都衰ge...
除舉報你果班特別衰外....

有一定有既.但暫時唔覺.岩岩係PVP場兩個皇道又追殺人.
仲係門口仲想打我.出到去黑礦仲叫我叫個FD入去...
殺人仲叫人吹雞-.-   所以佢地日日係頻比人嘈啦..

由頭到尾都冇講到點解踢你  同埋你咩工會 只影佐邊幾個人舉報你

同埋 張圖見唔到有戰神舉報你wor 又老屈???定係自己大話講一d唔講一d??

原帖由 士多啤利紅茶 於 10-11-25 12:53 PM 發表

有冇得罪人自己心知  

下次打戰如見到 小茶茶
那麼惡既公會記住舉報我啦 我賢人一隻 入去唔會再+技 都既然隨 ...

全部都係得你係度講 得張舉報你ge圖  點解唔影埋其他 ?

原帖由 流氓少年 於 10-11-29 01:28 AM 發表

場戰場仲倒數緊未開始就踢人出場咁叫冇問題???

原帖由 古龍之俠 於 10-11-29 10:29 AM 發表

場戰場仲倒數緊未開始就踢人出場咁叫冇問題???

笑左...唔明佢仲想影到d咩 先為止有力証明

但公道只在人心. 不止我一個被狗會舉報  

我仲有第2張圖阿  係第2個公會既人.被踢了 .!! 需要再貼嗎?

上次同魔仔哥嘈.佢話我成q日掛機wo

請問我入戰咁多次  咁多個玩家見過我  有邊個見過我掛機呢 舉報過我呢

(我已經換了戰場55lv一套 +一把50杖  可想而知我入戰場係幾多次)

如果似你咁影張圖就話人 咁如果第二d人真係舉報d成日掛機ge人 而果個人又上來同你一樣咁開post 姐係又人地錯?

原帖由 流氓少年 於 10-11-30 12:33 PM 發表
如果似你咁影張圖就話人 咁如果第二d人真係舉報d成日掛機ge人 而果個人又上來同你一樣咁開post 姐係又人地錯?

睇下人地講咩先啦~
人地話同盟搶旗 ~~
如果佢地係好人,樓主講野都冇人信,個個都質疑啦~
明顯佢地係爛人,會做d咁既野.
唔洗圖我都信樓主

原帖由 repay 於 10-11-30 01:13 PM 發表

睇下人地講咩先啦~
人地話同盟搶旗 ~~
如果佢地係好人,樓主講野都冇人信,個個都質疑啦~
明顯佢地係爛人,會做d咁既野.
唔洗圖我都信樓主

似乎我都唔洗再貼新圖了    

爛人

原帖由 流氓少年 於 10-11-29 01:28 AM 發表

皇道同戰神最叻係咩野??

就係人多恰人少

人地冇品賤格已經唔係第一日既事

人所共識@@

如果唔係人地點會日日比人係大頻嘈?

就算冇圖大家都會信你

未放相又要人地放證據

放左證據又要傻下傻下咁

想點~"~?

場戰都未開波就一口咬定話人掛機

唔通哩樣又係皇道戰神所謂既證據?

點解你又唔放張人地掛機既相上黎??

最憎人串...

皇道同戰神呢d咪就係   先嬴後輸囉  支持樓主

原帖由 SKYMOMO 於 10-11-25 11:48 AM 發表

讚同

就算唔係敵對公會佢地都照殺架啦~
我一個路過GA補C都要俾3個人圍-﹏-個下真係O左咀
咩我真係有咁大能力要1大劍2法C先殺得到我咩??
唔提咩野公會GA人啦 果下我真係O哂
我同我個FD係綠洲刷怪做 ...

講起上黎..我有類似事件發生過..相信都係皇道D人做架啦..因為冇咩人會好似E班殺人狂錦唔救人打就班馬...
話說幫時我只有LV48嘅時候(大約完左聖誕活動果陣.正式幾時就唔記得).去冰封做任.無啦啦比人個自以為好勁嘅49槍手亂打..之後我就還手..由於係佢出手先..我又係用毛E冇定人技..所以打我好辛苦..好彩我D裝比佢好小小..最後殺左個亂殺人嘅垃圾槍手..之後佢就好唔順錦帶左幾條LV60嘅粉腸黎打我...不過當然係打唔倒啦..高我禁多LV..佢地連高出LV6嘅就打唔倒嘅道理都唔知就想SM我...之後得個傻槍手打倒我..又係無啦啦打過黎..由於我冇HP..所以不停彈開佢..好彩佢比我彈左去D怪道..D怪不停SM佢..唔知道佢有冇比怪殺左...因為我逃亡技術有番兩度...佢又冇再追黎..估計佢係比怪殺左....你話丫...D殺人狂幾禁廢...又冇品丫...連基本都唔識就想SM人..本人唔知係咩公會嘅白痴會錦做...不過聽到你地錦講..想信係皇道E班冇哂信用嘅外掛冇品狗道嘅廢人黎啦..唔好話我冇証據就屈你地...因為你地係好多隻GAME都出哂名冇品玩家...所以就算冇証據,但係係人都會覺得係你班人做架啦..所以我認為係你地做根本唔洗証據,而且我冇拍低,反正果次我都冇比E玨唔知咩人得手,如果有屈錯你地就唔好意思,因為你地都係狗到冇人中意..出面有人投過票..發現最黑人增嘅公會就係皇道...其實我真係估唔倒E個香港嘅遊戲世界都會出ED世人增嘅公會

係咁架啦d人
已有 1 人評分威望 收起 理由
常山趙子龍 -5 內容觸犯版規

總評分:  威望 -5   查看全部評分

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:55 PM , Processed in 0.043526 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存