2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 IRIS 瞳光Online 《IRIS瞳光》公會區 (<ミゝω・)HK2SER審判 33公會<DrE ...
go

(<ミゝω・)HK2SER審判 33公會<DrEaM>招人,升得慢唔緊要.多吹水既您歡迎加入 [複製鏈接]

首先送上公會照數枚@@
1.我地太夜先黎影公會照.的人都off哂路T︿T

2.我地本來諗住試下一齊跳.,不過應該係網絡商唔一樣所以試極都唔得T︿T

3.我地既老妖今次都艷福無邊了@@

4.最後呢張係最令呢一張xd

我地下次預埋你地嫁拉.快的入黎同我地一齊影下相拉^___^
---------------------------------------------------------
公會名稱:<DrEaM>

主要公會任職結構:不分先後

會長 :丹兒 (老丹)
 副會長:aR妖 (老妖/人妖)
    :雄飛  (紅飛)
    :大笨飛x0x (大傻飛/大蠢飛)
    :噴火bb (bb)
 長老   :sasa (沙沙沙沙沙)
            :小月光 (月光光)
    :乳酪
    :星麈小魔女梅露露 (路路女王)
    :幻之紫 (幻豬)
    :樂靈姬 (呆靈)

公會簡介:由丹丹組成既一個吹水公會,入面咩人都有,好人壞人都有@@?
     只需要長ON多吹水,我地會陪你傾到飽XD。

公會表現:長期會招會員打副本,有時間會幫人副日任,做技能可以都會盡量協助。
     會員不用依等級分派職位.只要熱心參與公會內活動就可以。

公會優惠:雖然不一定擁有,但公會員出售商品公會內有人要會讓會員優先(價錢合理的情況下)
     某會員有機會平放商品(價錢應該會比拍賣的為低)

公會不招:使用外掛的/多重分身/

招人最希望(可無視):

最好是牧師跟賢人XD為佳

意願者可以在遊戲內聯絡上述會員,或在這留名都可以。
希請報職報等還有上線的大約時間,多謝!!

已有 1 人評分Good 收起 理由
肥mo + 1 我係ear=)

總評分:  Good + 1   查看全部評分

@O@
樂靈娜唔係叫呆靈咩@O@?

得3丁友就唔好影住嘛>O<

大笨飛x0x (大傻飛/大蠢飛)

大飛個名改得好岩=3=

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 08:07 AM , Processed in 0.029814 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存