2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Soul of Magic 魔法物語 《魔法物語》社團區 注意注意! 四樓有四仔 - 誘惑你加入夜間活動(已關帖) ...
go

注意注意! 四樓有四仔 - 誘惑你加入夜間活動(已關帖) [複製鏈接]

公測Server萊亞學院(紅國) - 植樹的法則/妖精的尾巴 - 誘惑你加入夜間活動

植樹的法則/妖精的尾巴(到時睇改邊個名)

唔粗口,唔白目,唔腦殘同唔講理
電車男,單車男,毒物男,御宅女,乾物女,小蘿莉,蘿莉塔,熟女塔,女王公主及奴隸獸

- 15lv以上 (需要麻吉陪同升呢可以出聲,記得大聲嗌...我要)

- 要識打字 (唔識打字,點知你係唔係手殘...伸中指)
- 要常online (唔係會被人踢屁股,囧rz <===)

- 要幫手做家務(即係洗衫,洗碗,洗廁所...可以暫時緩刑)
-
當對外有紛爭果時, 要以社團既決定為決定

(呢個小朋友...又要執行家法/_\)

有意留信比植樹舞籽,小花, Panda(國寶級成員), Mandy86

可以用copy and paste(ctrl-c & ctrl-v)打我個名
植樹舞籽- 木一 木戈 人手 火木
小花(採草賊專用) - 弓金 廿心

- 有興趣加入我地,就留角色名,同職業
- 另收攪手一名,專攪男女關係,有咩活動第一個搵佢果隻

應該會揀

貝絲學院

D學院有咩用-_-
而且個名唔太鍾意-3-

你指貝絲?
學院上官網未有講...

我未入到GAME. 都唔一定要呢個學院, 封測黎, 所以揀其中一個.

依家玩緊另一隻GAME, 公會有成十個人會黎試玩, 所以放心一定唔會無人.

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

咩院...都係e個重點問題
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 06:46 AM , Processed in 0.029205 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存