2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 ★天空SeR★惡魔中立族★ ξ泡×buBBle° ★┌ 招生吹水 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

★天空SeR★惡魔中立族★ ξ泡×buBBle° ★┌ 招生吹水post ┐( 更新 : 家族介紹&名單 ) 最新更新 : 21/2 [複製鏈接]

●○●【   天空SeR   】●○●
●●【ξ泡×buBBle°】●●

●●●家族介紹●●●
族名
主族ξ泡×buBBle°
空族‧洗王ζ泡×buBBle°
空族‧洗王泡×buBBle°
空族‧洗王ζ泡ωbuBBle°
本族暫不會設有分族進行收生 , 直至本族宣佈

陣營
惡魔‧中立族

成立日期
27/11/2010

家族人數
48人
最新清族日期 15/2/2011
現正招生

家族活動
高死
5章
4章‧洗王

特別節日的遠征團 ( e.g : 雪人團 / 南瓜團 )

●●● 死地安排 ●●●
高死
每日準時到SER3死地
家長 / 副家長 / 家管 分組
SER1 - SER2 / SER3 – SER5
每場最多有2組6人高死

特別情況
SER1 / SER2 - SER3 / SER4 -5
SER 1 為 3人高死 > 若有能力

死地規則
所有遲到 早退 中途要掛機 者
將不會留位 [ 是符人數 ]
所有死地用品自備 死水自汁
死地中途走場2次 以0ff踢處理

咒回唔切血時 , 禁不滿 [ 咒唔係呀四!]

我地族D人好好的 唔夠的話多數都會比你=]

●●● 雪地安排 ●●●
洗王
暗王  ★ 洗2王-3王
火王  ★ 洗1王-2王
光王  ★ 洗1王-2王
水王  ★ 洗1王-2王

洗王規則  ஜ
本族設有洗貢隊
出王時不設洗貢
洗王次數是符人數、時間、貢黎決定
32分前要入王房
打王時唔會等任何人,直接殺王
平時自己打定d貢

●●● 入族安排 ●●●
要求
85↑弓 劍 咒
長0n
有心升lv
有品
唔搞事
長留
積極參與家族活動
本族唔收分身

方法
飛信比家長 / 副家長 / 家管
到ser1問號人前搵家長
到ser3 1村復點搵家管
密家長 / 副家長 / 家管

●●● 清族安排 ●●●
原因  ஜ
少0n ( 有特別原因除外 )

其他原因  ஜ
死地搞事,連累整體死地進度
p場搞事在先
多次被族人投訴
上述各原因以0ff踢處理,打死唔0ff者0n踢

★★★★★★★★★★★★★

泡族隨時歡迎您嘅加入

★★★★★★★★★★★★★

順手禁埋推薦XD"

如果可以加埋GOOD -v-"

已有 4 人評分Good 收起 理由
nicky + 1 支持你!下次繼續^_^
羲=)` + 1 我踩場.! 支持一下你吧 /_\
*迪” + 2 美=D
a1213220 + 3 涉及廣告/宣傳內容

總評分:  Good + 7   查看全部評分

★★★★★ 家族公告 ★★★★★ 更新日期 : 20/2/2011

★★★★★ 家族公告 ★★★★★

1 .泡族大合照  

日期 : 6 / 3 / 2011 ( 星期日 )

時間 : 8點30分 - 9點45分

地點 : SER3 3村復點 集合

拍攝地點 : 特定

更新日期 : 27/2/2011

已有 2 人評分Good 收起 理由
傻小愛 + 3 尋找家路中
◆杰×° + 1 正身83↑分身85↑即系邊個標準a_a

總評分:  Good + 4   查看全部評分

家族相片 ( 最新更新日期 : 26/2/2011 )

●●●●●●●●

--------------------------------------------------------------------------------------------

第一張泡泡族相=] 個個月都會影一次,一齊見證泡泡族GE成長啦>V<"

(29/12/2010)

-------------------------------------------------------------------------------------------

睇下有冇自己個名>v<"!
apple b 影相果時仲未番黎呢....

-----------------------------------------

衰ex 去左食飯....掛左機.....嗚嗚/^\

----------------------------------------

又話扮新手..... 扮d唔扮d....

----------------------------------------------

各位泡泡族人~ 喵喵愛死你地哦><"!

( 30/1/2010 )

-------------------------------------------------------------------------

平時的生活相,點都要有d架mA=]

~冰島水王被泡泡族擊敗了哦~

( 13/2/2011 )

~冰島火王亦被泡泡族擊敗了哦~

( 14/2/2011 )

~冰島暗王當然也被泡泡族擊敗了~

( 20/2/2011 )

遲d加埋隻光王先=]

上面果D張係想令仔d=]但係怕你地唔信-3-"

↓↓ 原圖 ↓↓

水王 ( 13/2/2011 )

火王 ( 14/2/2011 )

暗王 ( 20/2/2011 )

(( 不斷更新=] ))

更新日期 : 26 / 2 / 2011

族成

( 部分相係由我偷拍番黎的xd"! 同埋有d搵唔到佢,冇相相住0.0"! )

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

家長 :    【90lv戰】 海馬雷云

【90lv弓】“冰』風雪▂▁

( 最最最錫喵喵的哥哥0.0"!精通夢歷物價*v*"p.s : 唔好成日搵佢問價 , 佢會殺左我架><"!)

副家長 : 【89lv弓】£紫鈴×喵〞

【87lv咒】–︴笨*桐…

( 人見人愛xD"!, 成日比族人蝦ge可憐喵喵/^\ 入到族族唔好再串me吧/^\ )

副家長 : 【90lv弓】黑暗之魂EX

( 算唔算係喵喵的boyfriend呢0.0"!? 只係知道係一個好鍚喵喵的人0.0"! )

家管   :  【88lv咒】笨〃尐葶:>

(全世界最令仔的奶媽0.0"!  葶問: 點解我可以禁令仔=v="! )

家管   : 【90咒】郭仔

( 喵喵死地的專用咒0.0"!? 引手回血都一手包辦 , 死地有佢可以連戰都唔洗了*v*" )

家管   : 【88咒】牙LOK

( 又係一名猛咒 , 死地入面橫衝直撞都死唔去 , 不愧有牛的質xD" )

家人   : 【88弓】×`小涼`×

( 有人話 星就是小涼豬的生命~ 唔知係咪真架呢.v."!? )

家人   : 【92弓】笨〃尐隱:>

( 隱話 :令仔唯我獨尊! [ 我都係唔作任何回應好d -v-"! ] )

家人   :【91戰】♂傻㊣仔☆滅♀

( 人稱「神滅」的滅哥0.0~ 冇事唔會多0n , 但次次有事佢一定會出現起nos到0.0"! )

家人   : 【90戰】jacky

( 死jj .v."! 成日掛住玩傳說.v."! 幫傳說果個<泡乂buBBle>收下生啦xD"! )

家人   : 【90弓】吊系BiLLy

( 升左90的billy仔 , 我係咪應該要轉口叫番你一聲billy哥呢?  )

家人   :【90戰】絕望‧哈密瓜

(有人話 小涼就是星的生命~ 唔知係咪真架呢.v."!? 只係知道佢無時無刻都起到串喵喵/^\ )

家人   : 【85弓】寂寞xDD

成日掛住玩傳說~ 幫手搞傳說果邊ge <泡乂buBBle>公會呀><"!

家人   : 【87弓】希望能

( 成日想要喵喵的bb聲mp3 , 但係我應該冇可能會比佢的哦xD" )

已有 2 人評分Good 收起 理由
nicky + 1 我要影過/_\
羲=)` + 1 真多Ban底 /_\ 能分享一下嗎xd

總評分:  Good + 2   查看全部評分

~~~~~~~備用~~~~~~~~~~

更新日期 : 21/2/2011

~~~備用~~~

~~~備用~~~

~~~備用~~~

我算唔算頭香

原帖由 marcomak0910 於 10-12-30 10:20 PM 發表
我算唔算頭香

唔算-v- "
因為我用左備用xd"

咁多備用-,-"支持下先

樓上果個是誰=.= 支持

搞錯!!!

死喵喵!!!!5公平丫!!!!!我甘令仔都冇我既....介紹 !!!!想比我同媽...姦丫 !?????
你好拿拿林整番我個介紹出黎^^
ps:我個人好和諧
                          隱字 !

(((誤會1埸)))) =v+

回復 12# 黑暗之魂EX 的帖子

我是路人甲.入黎呃分

唔係呀= ="

我未打晒....打左半就比人叫去死地+a

-3-""

喔喔!!!加油加油!!!!十卜你!!~~
影左甘多相-3- 貼多幾張吧-v-"""影相個陣我企到腳仔軟嫁/ . \嗚嗚!!
我既介紹請+番令仔2字 plz=v="""我樓上個個人既介紹加肥婆2字=v=plz!
                 隱字

打完啦-333-"

睇上有冇打少到啦...

我仲汁緊圖+A =.="!

點解..我個自介會冇令仔呢2隻字-3-
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 02:07 AM , Processed in 0.044909 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存