2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Soul of Magic 魔法物語 《魔法物語》心得區 值使加屬點加技點~小小心得(得1-28LV)
go

值使加屬點加技點~小小心得(得1-28LV) [複製鏈接]

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

屬點:
超高魔攻型:  全智
平均發展型:  1智1精

技點:

仙人掌: 內掛型點到10+5星  
            連技型可以點1LV+5星(因為會高攻D)
水蓮:內掛型點到1LV+0星 (因為呢招 打人好小血  P.S.重要扣魔)
       連技型都係1LV+0星
光合:內掛型1LV+5星(有內掛都唔洗補血技啦)  P.S. 值使呢招+血技 要好好好近仙+到人血  所以唔建議花時間去修到5星 (2-3星夠了FOR自己+血)

楓葉:內掛1LV+5星 好高攻 重高攻過火技! 但係CD 4秒 而且好哂魔 我28LV 呢招一野可以扣我4分1魔
       連技型1LV+5星 都係連連技算了~
       打怪OR王型 10+5星  呢招+爆會好鬼變態(可以係咁出辣椒 之後出下呢招)
辣椒:內掛型 10LV+5星 唔會好哂魔 而且CD2秒!! 掛內掛時可以 仙人+辣椒+仙人+辣椒........咁打 清得好快
       打怪型都係 10LV+5星 話明高攻
大樹:內掛型 1LV+5星(點解要修到5星呢 呢招技可以講係打王走佬技  但係你唔修到5星呢 佢一野扣哂你D魔咁濟 建議修到5星)
       打怪型 1LV+5星 (升呢招技無用  都係訓耐D.....1LV夠用!)
自然:呢招唔洗講啦  +爆+5星!!之後食一下藥差唔多+哂MP.....但係FOR +精GE值使
       全智型值使呢招技就.....因為我地小魔 係會好哂下...我修到5星 食一下藥就滿哂  重多左TIM...呢招要因應你自己GE  MP上限去點!(但呢招技一定會有+爆的一日)
橡樹:呢招呢係比怪圍的救星技!
       全智型 5LV+5星
       平均型 5LV+5星

好啦!我升到28LV就得呢D技
而家D心得比哂你地
希望幫到你地啦~

已有 2 人評分威望 收起 理由
Mr.豪 + 25 點擊率1000
☆追魂★ + 20 感謝分享!

總評分:  威望 + 45   查看全部評分

多謝分享

正~!!真係好正...唔該哂...

多謝分享

多謝分享

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

內掛係乜黎 要點先有嫁?

植c點+都係咁低攻...唔+全智la
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 02:17 PM , Processed in 0.060832 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存