2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 三國策Online 大家好我係夢想回憶第一任團長€姜維€ ...
返回列表 發新帖 回覆
go

大家好我係夢想回憶第一任團長€姜維€

首先同大家講聲新年快樂"
不過都唔知仲有冇人會上黎呢個版 哈哈"
1:自從離開香港服之後 我跟隊友們轉左去台灣服玩 組建左個團 開始過去仲打贏左迎春杯冠軍
2:由於台灣服的漢玉幣 價錢太貴關係 所以我地決定左轉戰國服 逍遙津服務器
3:到現在在國服已經1年多了 在逍遙津想要什麼文官地方官基本上都可以封
4:有興趣可以過來玩玩 國服的漢玉幣 約100蚊就有1000漢
5:我地依家用緊一個語音系統叫yy語音 都幾方便 可以去呢度下載http://yy.duowan.cn/
我地個yy頻道係337171 名稱就叫三國策 就算唔打算玩返三國策 都可以上黎吹下水
6:如果想下載國服三國策可以係呢度下載http://www1.sgconline.com.cn/download.aspx
7:如果想聯絡我可以add我facebook  powerbentw@hotmail.com【ps請注明三國策】

十週年勳章(賀詞)

好懷念  三國策   
這是一隻很好玩的遊戲
雖然無華麗的畫面

但鬥智 鬥力 鬥合作   真的很正
打到難分難解    甚至要和局收場

強大的商品...
無錢的玩家....
玩不下去.........

我也曾是夢想中  一名小會員 T_T  窮窮的會員

回復 2# 路人荿 的帖子

三國策 玩極都唔悶 唔洗追lv 全靠個人技術

我正想重玩....點搵到你地??有沒game的id

路過
抱歉 唔知你係冰個

原帖由 €姜維€ 於 11-2-20 01:13 AM 發表
三國策 玩極都唔悶 唔洗追lv 全靠個人技術

10分!!!
認同!!!
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:54 PM , Processed in 0.032483 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存