2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 獵刃 要求官方改進
樓主: PCL
go

要求官方改進 [複製鏈接]

原帖由 waiyiu9981 於 11-2-22 06:48 PM 發表
2. 增加地圖怪數量,唔好一個任務要進出副本幾次先完成到  (一個地圖d怪太多就更加難清得晒啦.... 佢得咁少boss.... 唔整多幾個任務點夠你升)

樓主話"增加地圖怪數量",而唔係"增加地圖BOSS數量",好明顯佢指小怪
而 ...

總括黎講,部份同意
但系都有小小分別,Boss副本入面既小怪正常黎講都系夠既,只系日常吾夠怪,至於要打完小怪先出王呢個我無乜意見,因為我全場所有怪都會清哂最後先打王,4x級之後D任務斷斷續續,所以到左後期小怪既經驗都好重要。

你想爽無問題……但系你低級只會被其他人被高級怪欺負,這就是online game--不過在獵刃這句話不太適用,因為獵刃系靠裝備和技術的。

提提你,這遊戲不只有打怪,還有PVP…我記得我既第一場PVP,我扣人幾百幾乎秒人其他人都無人打得入我,因為我高lv換哂裝("果一場"除左King哥打得入我,閃藍就不知道因為是一隊 ),早日高lV早日打夠材料到左夠LV就即換裝,到時你想點爽都得,因為你換左新裝。

這就是online game

‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-4 03:16 AM , Processed in 0.034830 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存