2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 私人遊戲伺服器聊天區 *重整* 純屬個人誠意推介墨香私服 -【屠龍墨香】目前只 ...
樓主: andy1227
go

[香港] *重整* 純屬個人誠意推介墨香私服 -【屠龍墨香】目前只開放到1轉生 [複製鏈接]

原帖由 andy1227 於 11-3-24 08:35 PM 發表

玩厭左墨香 ?

我玩緊飛龍-.-  我入左300蚊都整唔到祝武燥底唔玩-.-

忍影世界 笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 刁兄 於 11-3-26 12:23 AM 發表

我玩緊飛龍-.-  我入左300蚊都整唔到祝武燥底唔玩-.-

我見佢有忍術技所以吾想玩
個人比較鍾意以前既果種平衡感

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) Alta活動勳章 玩過星曲WEB 忍影世界 笑傲無雙

屠龍內測果陣係幾好玩既
可惜公測整得唔好冇興趣玩落去

樓主可唔可以帶升頭幾轉~__~

原帖由 不滅的靈魂 於 11-3-26 12:55 AM 發表
屠龍內測果陣係幾好玩既
可惜公測整得唔好冇興趣玩落去

我吾系早期玩家
我都系近排先接觸此服
只系對比現今同類型私服
本人覺得呢隻比較優勝

原帖由 賓′ 於 11-3-26 02:29 AM 發表
樓主可唔可以帶升頭幾轉~__~

留低你既名字 我再聯絡你

官網主程式都DL唔到點玩

回復 25# andy1227 的帖子

我叫小云啊~

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

又冇事了- -
順手帶埋我同教下我玩丫-3-
我叫咖啡乂華

原帖由 二千級梯 於 11-3-26 07:48 AM 發表
官網主程式都DL唔到點玩

但系其他人無問題
試試其他用其他軟件下載
如重試問題仍出現可PM我

點解我入唔到game既 一入去話版本唔同-3-

原帖由 koukoull 於 11-3-26 03:23 PM 發表

你要dow補丁~~

笑傲無雙 玩過星曲WEB

個服幾多倍架-.-?

原帖由 koukoull 於 11-3-26 03:23 PM 發表

注意 帖中已說明要做齊三步先可以順利進入遊戲
3)    進入遊戲畫面 藍欄上方會顯示日期
       初次進入時會顯示為2010.XX.XX
       點擊伺服器後會出現版本錯誤字句
       遇到此問題後請根據下文解決問題
       退出遊戲>重新登入>進入遊戲畫面
       簡單黎講即系不停重新再開隻GAME
       直至日期更新為2011.3.14即可進入遊戲

原帖由 leon3721 於 11-3-26 03:42 PM 發表
個服幾多倍架-.-?

我UPLOAD個設定比你

屠龍墨香遊戲設定如下:

★最新韓國版本,最好的版本,同步韓國,獨特副本,神器,炫酷套裝,Boss!★

★經驗300倍,技能點300倍,掉落10倍,掉錢50倍,打坐10倍,武功直接12層★

★新手出生,武功20格,個人背包4頁,倉庫只需遊戲幣,新手出生150點能力值,技能點1億

★前五轉每轉贈送100屬性點,一個星期一轉,60級即可轉生,轉生不需要金幣和游戲幣★

★泡點1小時可泡8點金幣,泡點系統更新不是及時的,所以泡點後請等待更新。★

★開放全新武器,在遊戲可組合89、93、97武器,全新獨家的"破壞者"系列武器★

★大幅降低祝福+1神器和普通神器的攻擊,使得初始獲得的神器攻擊降低,不影響+10武器★

★獨家開放皇陵守護套裝、上古蠻牛套裝、天魔首飾,全新百寶、髮型。★

★取消了變幻石-距離的掉落以及銷售,取消了肉包,蒸餃,何首烏等藥的掉落,改掉石頭★

★洗點價格調低。退會後可立即加入幫會。原始祖龍有機率掉落神器,較高機率掉高級首飾★

★將奇石-力,敦寶等物品的時間修改為3天,增加了骷髏裝。翅膀套裝可以通過副本獲取★

★網上沖裝+1~+3免費。+1~+9不會爆、沖裝備比其他私服好!!!★

★獨家開放全新寵物,要塞系統,副本系統,查看屬性系統,結婚系統,變色系統★

★獨有的黑人白人系統,滿足各國玩家需要。獨特的副本系統,全球唯一,遊戲不再單調★

★GM每天都會上線,不定時都會在遊戲舉行送金活動★

★我們更有專門為玩家解答遊戲問題的論壇版主!!!★

★所有符咒大都比其他服務器便宜,最平的價格,玩轉最新版本的墨香。★

★後期會開發變幻系統,技能,還有其他寵物等等。。。。★

★更多精彩內容等待您的發現!如果你是墨香的粉絲,那麼,不花錢都能讓你玩到HIGH!★

★10多個副本地圖等住你★獨家副本掉落物品★

┌─────────────────────────────────────────────┐
★祝福石(Lv.1~Lv.50)  祝福石(Lv.51~Lv.70)  祝福石(Lv.71~Lv.90)★
│                                │
☆  68級翅膀套裝  87級翅膀套裝   高級首飾  高級寶石  ☆
│                                │
★   毀滅套裝     永恆套裝      毀滅爆破武器     ★
☆  續命露(三天)    養生露(三天)     歸元露(三天)    ☆
★ 高級續命露(分制)  高級養生露(分制)   高級歸元露(分制)  ★
│                                                                                   │
★                 仲有神秘裝備等住你地!!!                         ★
└──────────────────────────────────────────────┘

★屠龍現在準備大更新,請玩家在論壇發表意見★

請玩家特別注意!!!!!

本服務器"不處理"騙裝備,盜帳號,忘記密碼等,請各位玩家保管好自己的遊戲帳號密碼交易時,請注意對方身份,人物名稱,請玩家特別注意!!!!

@@剎公會收人
入既密殤情

原帖由 andy1227 於 11-3-26 03:48 PM 發表

...

你post個完整既仲好..

原帖由 andy1227 於 11-3-26 03:48 PM 發表

...

你不如叫個gm比代碼你..post彩色出黎...咁咪令好多

玩緊...唔錯唔錯

原帖由 劍xx 於 11-3-26 04:42 PM 發表
玩緊...唔錯唔錯

多謝支持
已經入左個新幫會
叫做剎
有興趣可以搵幫主
幫主叫做 : 殤情 (武則天?!)

原帖由 andy1227 於 11-3-26 04:50 PM 發表

多謝支持
已經入左個新幫會
叫做剎
有興趣可以搵幫主
幫主叫做 : 殤情 (武則天?!)

我已經入左影盟...

原帖由 劍xx 於 11-3-26 04:55 PM 發表

我已經入左影盟...

影盟的 難相處
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 09:42 PM , Processed in 0.035038 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存