2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 成吉思汗2 Online 《成吉思汗2》公會區 無良營商手法大踢爆
go

無良營商手法大踢爆 [複製鏈接]

如有玩過成吉思汗1既都知道  成1的代理在2月中到放棄了香港玩家 用3不手法迫使玩家離開 不更新.不維護.不回覆提問 但同成吉思汗2有咩關係尼 是大有關係的 大踢爆來了  成1跟成2根本係同1間公司 (公司註冊 遊戲天下1430289 商業註冊51928809-000) (公司註冊 新遊吳娛樂 1552895 商業註冊 53642122-000)2間公司都使用同1地址註冊(UNIT * */F WINNER COMM BLDG 401-403 LOCKHART RD WANCHAI HK/優勝者通信大廈 401-403 駱克 RD 灣仔) 如果未玩過成1/唔清楚現在成1玩家的下場去搵搵問下吧  但同成吉思汗2有咩關係尼?   可能有又可能冇 不過現在國內成2的大更新(決對戰後花園板本) 唔知尼間無良奸商會唔會開第3間代理當係第3隻game尼   見到升到60起的玩家去放acc唔係冇因由尼

成吉1的官方冇回應啦 

大把Game出完又出 翻炒完再翻炒 係市面幾個版本賣緊 例如希望online 啲人咪又係咁玩 果d game講緊連更新都冇喎
所以~算吧啦 玩既人你點講都係會玩

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

點同大陸比 人地更新快
係因為人地個d大陸老細一個人既消費仲多過你成個hkser玩家加埋既消費

笑傲無雙

代理商同唔同我無興趣知, 只要server 穩定就ok, 到目前為止, 成2的確比成1穩定, 玩過成1 的人一定知道.

既然地址都公佈埋,不如大家玩成1既一齊去距地公司探個究竟啦。

十週年勳章(賀詞) 笑傲無雙

原帖由 kong-2000 於 11-4-8 09:01 AM 發表
代理商同唔同我無興趣知, 只要server 穩定就ok, 到目前為止, 成2的確比成1穩定, 玩過成1 的人一定知道.

我記得...成1一開始CB時晚晚死ser至少一次

原帖由 08火星人 於 11-4-7 09:14 PM 發表
   如有玩過成吉思汗1既都知道  成1的代理在2月中到放棄了香港玩家 用3不手法迫使玩家離開 不更新.不維護.不回覆提問 但同成吉思汗2有咩關係尼 是大有關係的 大踢爆來了  成1 ...

其實可唔可以報警?

玩過星曲WEB

一睇就知係打手POST- -太明顯了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:31 PM , Processed in 0.043373 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存