2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新武士傳奇 想知隻game好冇玩,入黎睇下(有序號送)
go

想知隻game好冇玩,入黎睇下(有序號送) [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

小弟都玩左好多年online game, 第一次玩到如此爛既遊戲
一入game創角色,所有角色勁樣衰,起哂角,衰到爆,入到去畫面差都算, 話唔到系統好呢?  (畫面已調到最高)
再黎接新手任>接buff>打怪, 跑步起哂角, 打怪動作極唔順暢, 最緊要殺完怪要汁箱, 仲要冇快捷鍵
打完d怪我都唔想返去交任...一路越級打左10分鍾到升到10lv, 諗住返去轉埋職睇下點啦
好, 交上3000大元轉職後,冇基本裝送, (我揀既係弓手,一路殺怪都冇趺弓,用佢把廢都嘔泡既新手刀)
交埋d任都12lv, 接左2個叫你強化同附加屬性落武器到既任務 (下級強化9000,附魔要13xxx) 而我見親boss都打, 賣哂d裝轉完職都係得8000蚊到 囧
已經卡任, 雖然佢附魔個任有5萬蚊送 但係我已經唔想再走去打裝/解任黎繼續玩依隻game ( 岩我等級用既弓npc賣7萬xxx )
小弟試到依到已經del game, 等有心搵game試玩既朋友們唔好浪費時間,多謝你地睇到依到咁多字
你所領取的《新武士傳奇》CB獨家虛寶
1014c78p7fc6e54dfcb9

你比我好....
我玩到2lv已經唔想玩

我下載緊= =
唔好玩= =?

e 隻online game 有好多年歷史
係少數當年既3d online game
所以好難同而家既新game 比

p.s. 玩左咁多年無理由未玩過e 隻...

邊有game係低lv就好玩架....玩單機lo哈哈
你睇下人地日本同韓國同美國......人多到你唔信~~
你上基地睇下啦....真係唔想同你多講...
不過我希望新手唔好信佢~~~起馬都要試下玩到2轉~~~2轉好快~~~大不了一星期!!

這是個2.5D的遊戲新武士傳奇

你唔係諗住玩幾個鐘就可以好勁呀~?

10幾lv你可以玩得d咩=.=

沒打個新武士的國戰場嗎?

你打的只是兒童遊樂場!

隻GAME好唔好自己判斷
打篇文出黎係俾d想試新game既人睇
真係有睇篇文就知開發商有冇俾心機開發隻game (e.g 真心話: 什麼鬼設定,完全冇便利性可言,遊戲在玩人嗎?)
打國戰既game好過佢太多太多 FEZ又好 3群英2都好 RF都係2.5D舊作 相比之下好佢N陪
依篇文係話俾人知我玩後感, 想試GAME既人自然會判斷依隻舊作值唔值翻炒

你又知佢唔好????你有沒玩過???
鐘意玩靚既人唔岩玩...佢係10年前既game...果時叫做3d
呢隻game既耐玩度遠遠超乎你地想像~~
佢2006年台板比傳奇網路出的樂透武器還有打不死的種子攪到倒閉~~2007年中國官服也倒閉~
之後台灣人同大陸人分分去到美板同日板玩到出晒名.....台灣團仲要長期係前5名
而大陸騎士的私服超過200個~~人氣仲要沒唔錯~~
遊戲基地~~係佢倒閉到而家~~個武士討論區仲長期上十大~
你玩得果幾lv就話人地呢樣差果樣唔好~~你咪唔好玩lor...點解要唱人地!!使乜你比意見~~你咁講人地連試都唔想試~
人人口味唔同~~你唔鐘意玩咪del左佢lor~
我唔係打手~~~我同kris係老玩家~~~
我都係想多d香港人玩~~點解~~?因為我覺得好玩既遊戲係以為沒香港人玩我覺得可惜~~
難得而家有人可以代理~~我好想多d香港人可以試玩下~~好玩就一齊玩....
你咁唱衰晒人地邊咁試呀~~~~~~~有玩過既人都知~唔單指係我地兩個~武士國戰系統流唱度最高~~~
人地台灣人可以係國際服~~~包括歐美國家~~~可以玩到前5名
唉~我都唔知打咩好~~終之~~我都係想多d香港人一齊玩@@見到個討論區咁冷清@@

re(e.g 真心話: 什麼鬼設定,完全冇便利性可言,遊戲在玩人嗎?)
隻隻game既設定都唔同....唔通隻隻game都係咁設定?

你玩到咁低lv你就話人地沒便利性=.="?

遊戲係咪玩人呢d好難講~~~我只可以講,,對武士...我咁原比佢玩~cc

(打國戰既game好過佢太多太多 FEZ又好 3群英2都好 RF都係2.5D舊作 相比之下好佢N陪)

呢d係你覺得姐~~個個人都唔同架嗎!!咁點解沒有一隻game你到而家都仲玩緊?

要試咁多game?

我同好多台灣人都一樣玩過武士之後對其他game都沒興趣@@唔信你上gamebase睇返人地d留言

(真係有睇篇文就知開發商有冇俾心機開發隻game)?

你點知?人地先岩岩cb?你睇野睇表面~~

不過呢個問題我都好擔心~我都好想新幹線攪好佢

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙

香港人多數3分鐘熱度

回復 12# Scorpion╭★ 的帖子

打jj都係3分鍾熱度 雖然好多人講哩隻game唔好玩 但我真係想試下玩 因為鍾意玩國戰~

只能送你硬膠兩個字
人地以國戰為題..你講埋d打怪升lv野做咩..
我唔想串你其實..不過你真係太低能

純粹為玩某一遊戲內系統而玩, 同純粹為大便而食飯同一道理
如果咁都覺得好玩既, 唔知邊個低能~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 11:29 AM , Processed in 0.036010 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存