2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 《狩神伝》資料及心得區 [活動] 降蠱師-升級方法.心得分享!!
go

[活動] 降蠱師-升級方法.心得分享!!

降蠱師 呢一個職業可以分3種玩法
1.放毒.高攻擊力 全加法攻(攻擊力比較高.放毒時比較痛)
2.放毒.敏捷.加速型(放技比較快.打遊擊/一個人打王比較常用)
3.放毒.血.防型(= =掛機專用.百毒之軀加放毒.再拉怪放巫咒之火)
@我自己玩法當然喜歡用1/2玩法....因為我都係喜歡大大力的職業@

lv1~20 降蠱師
其實大家跟住做任自自然可以升到.不過d裝唔洗衝住
因為lv30你先再用比較好.lv20最好升!!無咩特別可以講

lv20~30 降蠱師
呢個lv開始難升.點解??.因為我地 降蠱師呢個職開始唔夠
戰士防高.法c清怪快.有無自保力.可以點.當然最好就係組隊
如果唔得..都可以升得好快!!教你地k怪最快的方法
先開百毒之軀.(每次被攻擊命中時,將對攻擊者造成75傷害,持續30分鐘)
再用三連技去攻擊怪物.就唔洗理隻怪.再搵下一個目標.呢個方法大約引到第4隻
第1隻怪會比你百毒之軀.加三連技毒死左..不過記得要食水哦.(藥水有兩種一種係30秒長時間回血.一種係立即回復)
兩種都要用.因為你比怪打.係一定要..唔係你個種百毒之軀唔可以反傷比反d怪
(記得最重要你隻精靈.一定要設定唔攻擊!!)
lv20時可以去打地獄門.可以打難一點打裝.最重要回去主城接任
lv27可以去打27附本.果邊可以打下坐騎(三頭狗最特別)兩隻王都會出裝.我就打齊30藍裝先走.
都係一樣記得每一日要回主城接任.因為一個任有1金..每日有3個大約2金半到手

lv30~40 降蠱師
(可以學比動技能.做左5~6個任就爆.可以反城學比動技能!!超有用)
呢個lv開始多野做可以去做水做裝.開始你的衝裝大計..
lv31你開始接到任教你點做裝..我就做完個藍帽就算..
多數用黎做血水.(記住唔好做藍水.因為你做1次都可以買到2set水的價錢)
多左血水你自自然擋怪都爽d!!
lv33果時有得學巫咒之火.超勁的.用黎定點清怪一流(召喚火骷髏,對範圍內目標每3秒23點傷害,持續30秒)
呢個時間你可以去做秦皇果邊做任.記得我地呢個職唔好打d高自己lv2的怪.因為好難命中.最好拉細怪
去殺....巫咒之火.加左連擊點攻擊力會上升1倍嫁!!
(後加)

@降蠱師 職業分析@
其實打王好打怪好.降蠱師 都可以一個人/組隊...
好睇你玩法.因為本人有工會朋友.平常都一班人
我自己就中意玩大大力.全加攻.咁就可以唔洗
理自己條血不停攻擊!!不過可以講會好浪費魔水

@降蠱師 心得@
我玩降蠱師心得 降蠱師 最重要係隻精靈.神通格.比動技能
1精靈我就玩防.因為防精個技能太吸引我啦!!放盾-%傷...一人打王專用
當然你可以加攻..有朋友幫你擋洗鬼防咩..不過你有錢當然可以兩種都升
2神通格.有兩種可以加.魔攻.體力.個人中意攻擊力!!(自己中意加力都可以~"~)
3比動技能.最重要的一種.有靈氣.當然咩都學..但係你又懶唔係成日反城學
咁你就學專心學幾種好啦(學魔攻.命中.敏銳.悟性)..如果有多可以中意咩就學咩

就係咁多先...遲d再補反d重點...

已有 3 人評分威望 Good 收起 理由
white_silver + 20 活動參與
ivanlauhi1 + 1 支持你!下次繼續^_^
﹏楓靖ξ影月 + 1 支持你!下次繼續^_^

總評分:  威望 + 20  Good + 2   查看全部評分

d狼好型真係 支持你

降股 用咩武器好?

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

原帖由 星落秋風 於 11-5-18 07:30 PM 發表
降股 用咩武器好?

匕首~~~~~~~~~~~~~~~

用防元0好過用攻元0???

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 01:11 AM , Processed in 0.041012 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存