2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Efunfun 四國誌WEB 羅馬強大公會-菊爆大隊 招人方式
樓主: waewae
go

羅馬強大公會-菊爆大隊 招人方式 [複製鏈接]

玩過星曲WEB

其實羅馬D會有咩唔同?
每一個會都係打外國.
唔會有咩大分別
過檔會有咩好處?
又唔會有特別利益
唯一分別就係領導層唔同左
大家就要諗下點解會因領導層唔同而轉會

笑傲無雙

本人不再在此帖回覆,有興趣請到新開的回應帖子
可以的話請講出自己的遊戲ID 以防外國挑釁~及讓全國人都知道你是為你羅馬好~THX

笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

外國挑釁!?  你又自把自唯?    你又知我系外國人? 都話你地尼班人冇同人好好溝通喇
  我玩羅馬既!    要我既名你講 !  你應我我就馬上比你   
  你地成日都話人地咩做錯果D   你自己有冇同人傾過呀   菊爆唔系獨大系咩?  你同我講集中嫁   

笑傲無雙

我覆你喇:)你比名我啦~~~
唔係獨大丫~~你有冇睇我另一個POST丫請問:)
我冇挖永恆D人喔~~

笑傲無雙

請守諾言講ID~THX

笑傲無雙

請問你邊個會架:)?
事實上頭一個星期開既公會~我令一個羅馬既都有同入面既人傾~不過未必係會長~因為我自己身份唔係會長~未有咁既資格~請問有咩高見?

我邊個會重要咩?  重要既唔係你地招人既方式?    如果你覺得我系外國人  咁我點睇你地既國頻呢!?

笑傲無雙

如果你係唔淆底-﹏-唔驚比人插又怕咩公開ID呢~又話我回POST你就公開~而定算點:)?

笑傲無雙

角色名:查爾王
         國 家:羅馬
         心水號碼:23,31
         口號:有錢過黎明!明日更有錢
cool~~~~抽一億之前諗下自己做左d咩傻仔野啦waewae
e達家?

我係埃及既
講真留係天地會同e達真係冇咩前途
看到有城是e2個公會,基本上係可以任搶
可能佢地收人既標準太低- -

原帖由 拾荒者 於 11-5-19 07:14 PM 發表
本人不再在此帖回覆,有興趣請到新開的回應帖子
可以的話請講出自己的遊戲ID 以防外國挑釁~及讓全國人都知道你是為你羅馬好~THX

你唔係話: >> 本人不再在此帖回覆
點解要下下問人ID?
有左ID 放便後台解決?
拾荒者阿伯 你表面上打住正義旗幟佔領道德高峰 有條有理, 彷彿世界真理,我就小讀書,唔知有冇誤解你啦,我都係E DA 家嘅人(唔好問我ID,你亦唔會搵到我ID,就算比左ID你,你都冇好處),大大聲咁收人,又優先又盛,理論上你係冇錯巳嘅,不過實質上你咁撬人法就令人好唔爽,建會係想有人陪同一齊玩,一齊交流了解.當有一群人穩定左落黎,就因為別國人打到黎就話羅馬唔團結,所以你就希望精英大團結........WHY團結係精英集中先叫團結? 乜團結唔係多多公會齊齊發兵齊齊守門咩?
你果套較為獨特ge方法 唔係唔好  只係岩你唔岩大家囉, 有時我又會諗你係唔係想出名做世界no.1.??

笑傲無雙

傻豬仔黎~你肯定冇睇清楚我講咩喇~我唔係以聲望揀人架~同埋招人既野~個兩句野我都冇份講:)
唔知你係咪wae d fd呢~~
世界第1=0=''?開玩笑了~~~我話唔係度留post係想方便d覆姐~"~...集中既好處你明未丫?就好似回post一樣~
轉頭有人話係度覆有id睇~我緊係要睇啦:)謝謝

笑傲無雙

仲有丫=0=''...你覺得我臭串黎回post又好~幫個fd打post又好~希望你明白我係為羅馬好~
唔筆戰了~我條氣岩岩順番唔想又黎第2波@0@ thx~

菊爆大隊,名字好怪,

你咁有心搵我個名 就證明你想搵人尋仇多  -.- 救命呀 ~
             咁樣就證明我冇講錯!? 我唔系外國人只系對你地多不滿姐
    同埋我覺你地真系好似高登人 系都要搵到人地系邊個先開心   

唉~ 依嫁就算中E都冇用 你地班友口講為羅馬  我都冇眼睇  
  你地公會跟本就系利益行前!?  比人話想獨大就求其搵個人上黎2KF講話系羅馬上

原帖由 waewae 於 11-5-20 11:23 AM 發表
你咁有心搵我個名 就證明你想搵人尋仇多  -.- 救命呀 ~
              咁樣就證明我冇講錯!? 我唔系外國人只系對你地多不滿姐
    同埋我覺你地真系好似高登人 系都要搵到人地系邊個先開心   

唉~ 依 ...

良禽擇木而棲,良臣擇主而事
自己工會有料既就自然留得住人,就算留唔住人,都會有人自己申請入,根本唔怕有人走
e+人地又冇收用重金(送資源)挖人,但係d人都自己走過去,咁姐係證明你個公會未夠班

當年韓信跟隨頂羽,做得個兵仔,有志不能申,但轉投劉邦就做左大元帥,仲幫劉邦打埋天下
e+勉強留d勁人係天地 e達,只會阻住佢地發展
唔信你地上線後即睇下事件,睇下有冇俾人搶ar
如果你到勁公會,你真係可以成星期唔駐防都冇事。唔好話搶你先la,係連偵都唔敢偵

之前我狂搶e達 同天地 d人,佢地之後就搵番3,4個佢d公會既人離打番我
但係都唔知佢地係純粹應酬下佢d會員定真係咁廢,求其用d 1lv,2lv刀盾過離打番我
有d仲求其到用隻2x lv空英個離搶,仲要全部比我ko哂之後就沒左件事,完全冇再打過我
你地d會員完全得唔到應有既保護,咁樣仲想點留住人?

仲有你地收人既要求實在太低
搞到個工會好似好弱,至少都要城堡時代先收la
收d封建入離都唔知做咩,打又唔打得,分城又唔起得,仲要好可能玩多陣就唔玩
你可能會話咁樣新手得唔到幫助,但係咩你想你個工會係新手工會咩?如果係咁既話,緊係留唔住人la
想幫新手用國頻就搞掂,新手俾人搶,近既去幫佢,見到有敵國入左離,唔理佢係打死人定活人,都必截佢就ok

最後就係好心咪同外國同盟la
自己弱外國勁,外國又唔會幫你,仲有遲早都會俾外國解盟然後打番你,就好似當年2戰德俄簽互不侵犯條約,但最後俄都係俾德打一樣
自已勁外國弱,咁樣變相你自己少左資源搶,結左都唔知有咩意思
同盟只可以係同國,同國同你既目標係一樣,你得=佢得,你失=佢失,冇利益衝突,咁先有長久合作既可能
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-28 07:06 PM , Processed in 0.035448 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存