2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍之谷 Dragon Nest 試賣AC, 唔知有冇人要??
go

[其他] 試賣AC, 唔知有冇人要?? [複製鏈接]

忍影世界 玩過星曲WEB

太古SER
直接登入, 唔洗BEANFUN
1個帳號有4個人,, 2個係放野
9LV 法C ( 倉 ) , 25 LV 魔導 (倉), 倉庫放下D石之類GE 野

40魔箭神,,1開始時GE 主玩角,,
攻: 2300UP, HP 26XXX,, MP ??? ( 忘了, 未乾過就係 )
防裝40A+7 , (好似有件40B +8 潛力生命褲 )
武器 主:40A+9 黑暗長弓 副: 40A +8 魔箭筒
紋章, 40A魔力智慧都有, 主用果D 都係A紋
時裝, 可以講冇咁滯...4白時+1綠時
PS. 佢仲有1粒中級消滅沒買, 岩岩剩4個封印, 睇準時機先好賣...

40LV 物賢, 新玩冇耐
攻: 2000UP , HP 27XXX, MP (都沒乾過),
( 打小天都唔洗死, 大天沒打過 )
防裝40A + 32A +40B 混穿 都+7 以上 ( 有D 有潛力 )
主武 40B + 7 好潛力 破壞矛,, 40A +8 殘酷盾
紋章: 大部份都A
時裝: 全綠時, 好屬
PS.佢有30左右封印, 好好運用都賺到錢,,,另佢仲有1張NPC 洗點未用,,唔LIKE 我點法可以自己再點過

PPS. 個箭神係公會會長,,,LV8 公會 ,,,有公會倉任用

有冇人有興趣???平賣, PM 我價錢

個AC...唔多值錢...

忍影世界 玩過星曲WEB

所以我唔expect會好貴

100都比多你:)

樓主放幾多錢.gash換吾換.意加msn:hinnies@yahoo.com.hk

我都唔係好明點解個個放ac都唔講個id名
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 09:15 PM , Processed in 0.041219 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存