2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 《狩神伝》公會區 ███████---- 3LV 公會 < 一ROYAL一 > 招生 ---- ...
go

███████---- 3LV 公會 < 一ROYAL一 > 招生 ---- ███████ [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞)

地       區 :   SER 3 秩序之門

入會條件 :  常上線。愛吹水。30等級以上

有興趣人士 :  可在此留名   OR   密 本人 / 副會長   / 本會之會員  / 自申

會   長 :    x小汶x
副會長 :    克雷孟特 / 小童 / 加

本會宗旨 :  常上線﹏愛吹水
                有咩問題就出聲﹏如 打副本/遊戲問題 等
                幫到的‧我們會幫‧

常上線。多捐獻。多貢獻。多傾計。有晉升機會=3=

一齊沖等。一齊打副本。歡迎加入

公會設有 SKYPE & M群.....歡迎加入一齊CHAT

多謝各位 XD
我們誠意邀請你加入一ROYAL一 !

不論你其他遊戲有冇加入過ROYAL﹏我地都歡迎你呀=]

[注意]
如果有段時間唔得閒的話麻煩通知我地一聲,太耐冇上我地會踢。
如果有一排唔玩又想玩番可以密我地/去2KF公會POST講我地知,我地歡迎你入番會。
不上線....我地有可能會踢

因為會員名額關係,會不定期對長期沒有上線的會員進行清理,各位舊會員若日後回歸,一ROYAL一歡迎你們再次加入。

支持   已加入.

嘿嘿~入黎一齊玩吧

某某君是 小fi姊啊@o@?

十週年勳章(賀詞)

你估錯了XD 哈哈
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-23 11:53 PM , Processed in 0.065864 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存