2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊希歐之夢Online 關於下次改版事議 及 LAG和RVR上城場的問題 ...
樓主: S!u粉
go

關於下次改版事議 及 LAG和RVR上城場的問題 [複製鏈接]

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 S!u粉 於 11-6-2 01:10 PM 發表

um..
我有嘗試pm佢問佢了解一下事情
因為我就未睇過餉帖, 但聽到有版友提過
我遲d會同壇主傾下點樣界定該種帖子,, um,,
或者有冇人可以比條link我睇下個帖囧...

我想搵返都搵唔到- -
應該係del左= =
個日知道有依件事個事我即刻爬版發現全部有發盾的po都消失了,,
以為是沉底但在尾版都不見有
我老公都係受害人,雖然無扣到變乞丐(可能本身都多分所以無事)
但佢個po就確定係被del了

十週年勳章(賀詞)

原帖由 siuman0314 於 11-6-2 04:12 PM 發表

我想搵返都搵唔到- -
應該係del左= =
個日知道有依件事個事我即刻爬版發現全部有發盾的po都消失了,,
以為是沉底但在尾版都不見有
我老公都係受害人,雖然無扣到變乞丐(可能本身都多分所以無事)
但佢個po就確 ...

但壇主話5-15至6-2既回收筒都唔見
記唔記得大約幾時DEL的-0-

至於沈底,,下沈未必係沈到最底的lol...我唔記得個帖標題係咩囧
都搵唔返

-----------------------------------------------------------------

更新:在其他帖子找到了
是下沈了的,沒有del,我先交給壇主看看
暫時跟壇主達成共識
因為都不想把會員變乞丐
鑑於三星以下會員未必熟識版規, 而且每版版規亦略有不同
所以暫訂三星以下版友初次違規只作警告/屏蔽/關閉/下沈處理 (惡意洗版/宣傳例外)
<而不會扣分處理>
但屢犯就會因應嚴重程度作扣分, 三星以下會員最多扣歸零, 但第三次犯同樣版規將有機會被扣至負分, 敬請留意

而三星以上會員初犯亦會警告, 視乎嚴重程度
一般不會扣50分以上 (抄帖者例外)

至於會否修訂版規, 將會另行商議
若決定於版規上補充細節, 將會通知各位版友

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖)

原帖由 S!u粉 於 11-6-2 08:01 PM 發表

但壇主話5-15至6-2既回收筒都唔見
記唔記得大約幾時DEL的-0-

至於沈底,,下沈未必係沈到最底的lol...我唔記得個帖標題係咩囧
都搵唔返

--------------------------------------------------------------- ...

嘛..但我搜尋我老公的ac名,找不著他近日發的那po
是貼了2個影片教人w7 32bit開eco,,也附上了h盾(但那盾已經失效
可能因為連O開都教埋所以...?

十週年勳章(賀詞)

原帖由 siuman0314 於 11-6-3 11:55 AM 發表

嘛..但我搜尋我老公的ac名,找不著他近日發的那po
是貼了2個影片教人w7 32bit開eco,,也附上了h盾(但那盾已經失效
可能因為連O開都教埋所以...?

教改盾的帖係好既, 但當然討論多開就唔得.o.
由於帖子目的係主要係協助版友成功玩eco, 而非刻意教授多開/純討論多開
所以會酌情處理
不過如果違規係處理上應該會先警告同寬限幾日修改內容
而於限定日子內未有作任何更改就會關閉下沈
至於會唔會扣分就視乎內容同埋係咪初犯嚕

準備公佈下一次改版相關資料:
大約下星期,資料整理好後,會有官網正式公告

說好的公佈呢?

現在 估計有點懸了 不過反正上去當休閒聊天多了
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 10:17 PM , Processed in 0.034036 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存