2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 狩神伝 Soul Captor 《狩神伝》公會區 █★ █★ 公會【誰知道】意見收集專區★ █★ █ ...
go

█★ █★ 公會【誰知道】意見收集專區★ █★ █

封測至今都有一個月左右@@ 公會【誰知道】都差唔多一個月大啦
唔知大家又認唔認識我地e個會呢XD 又會唔會有D意見/投訴想講低呢@@
如果有 歡迎係到留低寶貴的意見 又或者係GAME入面密    誰知道    的會長: 小絲
除左比意見/投訴之外 都歡迎大家係到吹下水咖

我好想打7你,吾知仲咩事就kick左我 ,game 名:神

呢位人兄,你介唔介意講清楚少少....因為我地唔會亂踢人= =
我地公會有規例,,
講粗口/18+/俾人投訴行為出現問題/長期唔ON
先會踢人= =你有冇犯過以上任何一點先...

原帖由 yammiloman 於 11-6-11 05:53 PM 發表
呢位人兄,你介唔介意講清楚少少....因為我地唔會亂踢人= =
我地公會有規例,,
講粗口/18+/俾人投訴行為出現問題/長期唔ON
先會踢人= =你有冇犯過以上任何一點先...

我想講既就係:冇

如果係咁 真係唔好意思
因為可能係因為公會BUG
由之前2級公會到E家3級公會 每次加一D人入公會
有陣時之後會無啦啦唔見左 我估可能係回溯左 也可能係其他原因
總之個人會無啦啦脫離左公會 有陣時無啦啦有D人又會彈番入來
你睇下圖片的右下方 無啦啦有61/60人就係例子- -
如果你係無啦啦彈左出公會 真係唔好意思
E個BUG都困擾左我地公會好耐 希望你可以見諒

原帖由 yammiloman 於 11-6-11 11:24 PM 發表
如果係咁 真係唔好意思
因為可能係因為公會BUG
由之前2級公會到E家3級公會 每次加一D人入公會
有陣時之後會無啦啦唔見左 我估可能係回溯左 也可能係其他原因
總之個人會無啦啦脫離左公會 有陣時無啦啦有D人又會彈 ...

算吧!!已經係過去既事!!!

haha支持~
我係月月啊;p;p

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 04:28 AM , Processed in 0.028864 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存