2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 妖,點解咁多人抄名
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 卍龍天火卍
go

[分享] 妖,點解咁多人抄名 [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

原帖由 卍龍天火卍 於 11-6-13 10:23 PM 發表

你係邊個-.-    and 佢實吾del=.=  嗚嗚....

我叫完美x聖=.=

你5g我是誰@@

原帖由 花軒 於 11-6-14 02:09 PM 發表
姐係話我抄你姐\./

hi=.=很久沒見..小軒a_a...聽講你玩返..隻人係影x小和?=.=

回復 22# 卍龍天火卍 的帖子

係丫,玩返都OK耐

原帖由 花軒 於 11-6-14 08:25 PM 發表
係丫,玩返都OK耐

禁唔叫我?.?
祖去左邊

回復 24# 卍龍天火卍 的帖子

我成日唔見你ON
祖丫...我都想搵返佢......

祖一早人間蒸發= =
你打出泥又會有幾多人睇丫~慳番啖氣啦唉~

佢點抄但係講實力ge話天火你勁好多!!!!

註:佢咁膠..遲早出事 <----like you,曾幾何時,你又何嘗唔膠?加上,你已經出左事啦.
昆人昆到比人唱,最後玩只新AC就話自己改過自身,昆過D野又唔比返人

起初仲以為你會改,果然本性難移,雖然無昆人,但一樣係口臭
係40戰有D仔名聲,就目中無人,開口句句帶骨
難道你有資格話人膠?

DJ所有老玩家,絕大部份都對你印象唔好,我唔敢講全部,但我可以拍心口講[大部份]!
DJ新手唔知你歷史,見你40戰勁,先當你神咁拜.你又以為自己真係好受人祟拜.但你知唔知其他人點睇你?
你所作所為,瞞得過DJ新手,瞞不過老玩家們

我知實有你D <fans>會廷你而反駁我,我管唔著,要講都講左
你要唔改就算,只係你會繼續做黑人憎的人.

十週年勳章(賀詞)

回復 28# exe45 的帖子

無錯,dj開左4年.我相信玩左3年既人都知佢d歷史,
就算冇玩到咁多年.新手都好.我諗都頂五住佢d咁既性格,
簡直就系打橫黎五講道理自以為是.五好以為自己真系多fd就大哂.

只系識得話人膠但系自己又五好得去邊,
自以為自己系40戰到好勁,s0r.我完全五覺.
比1個人抄名已經開post,再比多條友抄你名你雖要報警麼?
洗五洗買埋板權?你憑咩去話人抄你名?個名你買左?
你第1隻ac叫咩話?龍天火?龍天心系邊個?o?
wa 你d咁既傻仔行為完全令我笑.

原帖由 lovelyceci 於 11-6-16 07:45 PM 發表
無錯,dj開左4年.我相信玩左3年既人都知佢d歷史,
就算冇玩到咁多年.新手都好.我諗都頂五住佢d咁既性格,
簡直就系打橫黎五講道理自以為是.五好以為自己真系多fd就大哂.

只系識得話人膠但系自己又五好得去邊,
自以 ...

冷婆-.-你吾係唔知我真係比人屈抄名嘛? 同埋條友自己講明自己"抄名" 唔通有罪???我真係忍到無得忍先要開post-.-
唔係禁都要串??同人講聲唔係我泥??都吾得?
and 而家係咁咩?你無玩禁耐,真可笑.

十週年勳章(賀詞)

抄名又點?你憑咩五比人地抄?個名你買左?有版權?報警好五好?
你開個post似系想串條友多過想同人講五系你黎wo,
先生.我識左你幾耐?你D性格有變?五覺囉.;
2個月姐;系依2個月改到我真系五信囉.

十週年勳章(賀詞)

原帖由 卍龍天火卍 於 11-6-14 01:20 PM 發表

可以發誓我無抄過,後來我都改左名啦-.-想點?我開前點知有人同名?

老實說
是咁的
你真的敢發誓 ?
可能你發誓當食菜
問心 龍天火名字怎來?
真係咁岩 開左個ac 仲同個出名人仕個名一樣 其後用龍天火個名做左乜 自己知 老玩家知
龍天火為何會出名?
你真係開左先知有龍天心依個人???
主題是五十步笑百步也!!

題外話 你應該要開心 龍天心俾人抄左名用黎呃人
而你只是俾人抄左名打40戰  
想當年曾幾何時 龍天心被認為是龍天火 班被騙者 開世頻唱 是二個一齊唱
俾人抄名仲要無辜俾人唱 邊個慘d 人地都未開帖澄清

哇 咁多老手係度
我d新手食花生學下野先

十週年勳章(賀詞)

是咁的!
無人想知你原來食緊花生學緊野
而老手應如何定義? 新手應如何定義?
玩得耐就是老手? 老手有乜可以俾你學呢?
以前事 以前玩既人先知
個d係以前發生既事 請問從中有乜可以學到呢?

點解個個都以為 dj開左咁耐=.=

睇返2kf最舊d post
兩年多罷了

十週年勳章(賀詞)

dj開到4年都有啦-.-邊止2年

自己底子唔好,竟然有面目開post話人?
老玩家都未怨你點解唔離開DJ,你竟然怨人抄名?
抄你名簡直影衰自己

40戰,唔係你勁,只係騎只職勁
如果你真係待人好,我都唔會講得咁直

但你自己回想下,自你40戰有少少成績後
你係咪成日都目中無人?!

係咪真係想人搵返你D歷史黎講?
死性不改,就係你D人.
做錯事,一兩次無所謂
只要肯改一樣有人接受
但你無改過.
你只係岩岩開返只新AC時,咩都無,無LV,臭名,無錢時先識向人客氣.
E家有返少少成就,就唔記得晒以前GE事?
你知唔知咩叫吸取教訓?

你歷史發生過係發生過,就算你E家40戰幾多fans,一樣唔會改變老玩家們對你GE印象
10個老手中,只有0.1個會當你係真係朋友
你點對人,人地就點對你

唔怕老實同你講.
你知唔知你開post話唔玩DJ時.
幾多人覺得係件好事.從此DJ少左條瘟神
D人口口聲聲話唔捨得你,其實一個二個都想你走,你知唔知?
有幾多人講你壞話,你又知唔知?

我可以同你講,你一日係咁口臭,一日都仲會有人睇唔起你!
如果你真係想有多D真心朋友,請你修身養性

雖然對你有好感GE新手有好多,但憎恨你GE老手更加多

我無權迫你踢DJ,但你繼續係咁,只會比人排斥,比人無你背後講壞話.
唔係我講,相信識你GE人都會咁覺得.

原帖由 累0o0 於 11-6-16 11:23 PM 發表
是咁的!
無人想知你原來食緊花生學緊野
而老手應如何定義? 新手應如何定義?
玩得耐就是老手? 老手有乜可以俾你學呢?
以前事 以前玩既人先知
個d係以前發生既事 請問從中有乜可以學到呢?

比我學到如何寸人
而老手應如何定義?玩得耐就是老手?<<你自己都知做咩仲要問我姐
以前事 以前玩既人先知<<咁請問點先叫耐?天界夠吾夠耐?小弟新手吾識野sorry

原帖由 lovelyceci 於 11-6-17 04:43 PM 發表
dj開到4年都有啦-.-邊止2年

我開煙時係09年2月
dj都係開左2-3年左右

十週年勳章(賀詞)

山雞變鳳凰 但你亦不能評論山雞 因你曾經也是山雞
希望你明白意思

件事最慘是龍天心也!!
因現在已被二人抄名了

他不是在抄你名 而是在抄龍天心

re:珍寶珠
第一:
而老手應如何定義?玩得耐就是老手?<<你自己都知做咩仲要問我姐

這是設問題 問題是:老手應如何定義 是否玩得耐就是定義為老手?
這樣明白嗎?? 我這題 立場不是認為玩得耐就是老手 你看錯題目了

第二:
以前事 以前玩既人先知<<咁請問點先叫耐?天界夠吾夠耐?小弟新手吾識野sorry

我這句沒有問你耐的意思 你理解錯誤
第二 什麼是天界夠不夠耐?? dj和天界 有什麼關係?
天界是什麼時期 我不知道. 但dj初開時 絕不是天界時期
天界時期的dj 我還沒玩 不知道!!
大家只是討論 不用道歉的  我都唔識野的 天界是什麼 我都不知道
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 09:47 PM , Processed in 0.035566 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存