2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ 妖,點解咁多人抄名
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 卍龍天火卍
go

[分享] 妖,點解咁多人抄名 [複製鏈接]

= =你張d證據放左系邊? 定系你電腦 7年都無變過.-.-個系統仲得嗎? 如果無記錯-.-我玩左電腦都系=.=4年致5年左右.因為以前上網...45x一個月-.-'

笑傲無雙 玩過星曲WEB

幾個月整次,我乜野5記得喇,7年,7年後如果你再有玩的

我佩服你

7年= =唔錯,我想問果時你玩緊巨商定星空之門定係 仙境之門?3樣都唔係?即係其他果D 少人ONLINE GAME ,鬼有人識你咩,你係咪扮電影果D 大佬 行走江湖 幾年幾年,所以以為好多人崇拜你?同埋你夠力渣鐵通打人咩?你果時幾多歲?7歲?77歲?定係17歲以為成年人扮曬型學鄭伊健 拍<<古惑仔>>?

7年?點解唔講7年零1個月?定係你依俙記得7年前?你係咪有7個朋友?簡稱7友?梁漢文唱歌呀?咩都係7, 哦,我明啦,你想係7月 嘗試 食第一口煙?所以凝住凝住咩都係講7?什至你想將你D +9裝都想降至+7?不停叫GM 降低,咪笑死人啦
最後,你好鐘意(玩左7年),唔用(玩左十幾年),十幾年仲勁啦,當你神咁拜

送你一張圖

原帖由 hong37 於 11-6-28 11:20 AM 發表
7年= =唔錯,我想問果時你玩緊巨商定星空之門定係 仙境之門?3樣都唔係?即係其他果D 少人ONLINE GAME ,鬼有人識你咩,你係咪扮電影果D 大佬 行走江湖 幾年幾年,所以以為好多人崇拜你?同埋你夠力渣鐵通打人咩?你果時幾多 ...

完全吾明你講緊乜.發膠去第度膠^^" 仲知我一開始打機就用呢個名.話我抄人簡直無可能

原帖由 卍龍天火卍 於 11-6-28 12:44 PM 發表

完全吾明你講緊乜.發膠去第度膠^^" 仲知我一開始打機就用呢個名.話我抄人簡直無可能

你咁得閒答人不如答下我個問題先啦小朋友
世界冇絕對同一定既野
問你7年前你幾大姐?
吾好轉移話題吾答我,好無禮貌 ;)
有冇抄人名你自己心知肚明 ;)

原帖由 臭熊熊B. 於 11-6-30 12:21 AM 發表

你咁得閒答人不如答下我個問題先啦小朋友
世界冇絕對同一定既野
問你7年前你幾大姐?
吾好轉移話題吾答我,好無禮貌 ;)
有冇抄人名你自己心知肚明 ;)

我心知肚明喔0.0 清白囉         6,7歲
所以洗乜同你地嘈
p.s.有抄我一定會認 比如我有呃過人我會認 不過e+絕對唔會
同你地係到嘈,真係晒口水,分明玩針對,點解釋都無用
光明正大,怕乜你地

回復 66# 卍龍天火卍 的帖子

收嗲喇

原帖由 等你吉菊花 於 11-6-30 10:30 PM 發表
收嗲喇

收咪收.沒做過怕什麼?

原帖由 卍龍天火卍 於 11-6-30 10:57 PM 發表

收咪收.沒做過怕什麼?

有幾條問題想請教下你
1 你先話自己有證明,但係你話〔可不想擺上黎〕,唔擺上黎叫咩證明?(希望你明我個Point。例子:我有證據自己冇殺人但唔知係邊)
2 你話人地針對你,以Post所見 有幾個人都唔識你 包括我,只係對事唔係對人,何來針對?(先檢討自己點解咁多人話你.言行問題?)
3 我先否定你抄人名問題,但係你話自己7年前係用呢個名,而家你14歲,7年前7歲,中文識打?我怕你或ctrl+c來 COPY龍天火這3個字也不懂
  你先要證明你7年前識打這3個字才再說吧。

我見呢個Post日日更新 我都參加埋一份
希望會出現你所謂的證據吧來否定你抄人名呢件事,從此告一段落@_@

放心,我相信你是清白,因為我都冇證據話你抄人名

原帖由 likeonline 於 11-7-1 04:29 AM 發表

有幾條問題想請教下你
1 你先話自己有證明,但係你話〔可不想擺上黎〕,唔擺上黎叫咩證明?(希望你明我個Point。例子:我有證據自己冇殺人但唔知係邊)
2 你話人地針對你,以Post所見 有幾個人都唔識你  ...

話左,龍天火呢個名唔係我改-.- 係我老豆改ok?!   咁更係識打 同埋-.-戈陣..我真係吾係幾識打字 不過個名實識囉
p.s.佢家陣都用緊呢個名玩埋d fb game-.-

原帖由 卍龍天火卍 於 11-7-1 12:42 PM 發表

話左,龍天火呢個名唔係我改-.- 係我老豆改ok?!   咁更係識打 同埋-.-戈陣..我真係吾係幾識打字 不過個名實識囉
p.s.佢家陣都用緊呢個名玩埋d fb game-.-

你只係答左第3條 仲要答錯
何謂錯?我要你搬出證據去證明自己識得打呢個名 ,ok fine,你話老豆幫你打,咁要證明先得,空口說白話沒意思

人地話你抄人名 當然因為龍天心開名比你先 佢當時仲要封左頂
而事實你係後期出現,個名差1個字不足為其,但仲有個事實就係你用左個名去呃人
我當然唔知你有冇話自己有隻正身叫龍天心封頂去呃人啦
但愈講愈耐既話 可能有呢個人證都唔定
畢竟你呃左唔短時間

天火已經咁膠 仲要抄矩更膠

原帖由 卍龍天火卍 於 11-6-30 02:30 PM 發表

我心知肚明喔0.0 清白囉         6,7歲
所以洗乜同你地嘈
p.s.有抄我一定會認 比如我有呃過人我會認 不過e+絕對唔會
同你地係到嘈,真係晒口水,分明玩針對,點解釋都無用
光明正大,怕乜你地

no,冇玩針對;)
其實你知吾知心知肚明解乜b_b?
我都系對事咁回.
你冇證據吾好話系人都針對你sosad.
紅字咩意思
其實你吾想嘈咪拎證據囉.得把口搵鬼信? ;D

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 02:12 PM , Processed in 0.037454 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存