2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之樂章Ⅱ bug錢件事
返回列表 發新帖 回覆
樓主: 卍龍天火卍
go

[其他] bug錢件事 [複製鏈接]

點解個個都怪曬我?

其實講真-.-當版主講左bug錢個方法出黎果陣.
你地覺得唔會有人試咩?.金日壹0n dj.
幾乎全部爆喇叭既唔係鬧天火既就係鬧_少.
再唔係就鬧埋g_.其實你地有無諗過-_-
鬧完又點.鬧完根本無得改變.
g_其實仲慘.幾個鐘可能已經有好多好多個電話打去.
聽電話都聽死人了吧?佢地仲要諗方法去補救.
有d人都識得講:洗唔洗更新咁耐.
咁我又問番你地:洗唔洗鬧咁耐.?
g_為左諗方法補救番呢個漏洞.佢地其實都好辛苦- -
其實g_咁樣比你地鬧.會開心咩.?
天火同_少又可嘗會開心- -?
狂比人diu.你地試下比人diu果種感受係點.
其實部分人擺到明已經係針對緊佢.
你地只係鬧天火,_少,g_.有用麼.?
g_都話暫時會跟番官網,唔會作任何修改.
雖然初初我知佢補償呢d野而其他咩都變番7月1果陣.
我都好嬲- -.嬲點解g_要咁做..
之後我打完去gc,個人無乜野了.
聽得出佢地都好攰.無曬氣.
最勁就係問問下野有人打黎.跟住轉左線~_~
我都問左好多問題.gc聽電話既人亦都解答左好多.
我都已經唔想再追究..佢地真係好慘=.=

其實如果唔同意我講既野可以任踩.
只係屬於個人睇法.

原帖由 卍龍天火卍 於 11-7-5 09:32 PM 發表
點解你地唔怪下gm?
gm整新系統..整到有漏洞
我先至會發現到..踩左呢個陷阱
點解你地要怪曬我同波少到?
轉掉角色去睇..
如果你係"我" 你會點-.-?
一0n就係比人圍插圍吊圍串
比人針對..好爽嗎?
而且,爆單野又不 ...
白癡仔
咁就去死?
咁你快d去啦
你生存係呢個世界上就係為左玩dj?
你唔好哂時間啦
唔好浪費地球既資源啦

原帖由 NelNelChan 於 11-7-6 12:04 AM 發表
白癡仔
咁就去死?
咁你快d去啦
你生存係呢個世界上就係為左玩dj?
你唔好哂時間啦
唔好浪費地球既資源啦

算吧啦.....唔好再話佢啦...佢今日都比人插左好耐啦.唔通你仲要踩多幾腳踩到佢死為止咩?

原帖由 笨乂小俊 於 11-7-6 12:11 AM 發表

算吧啦.....唔好再話佢啦...佢今日都比人插左好耐啦.唔通你仲要踩多幾腳踩到佢死為止咩?

thx 我諗我聽日都係照常咁算 當無野 當他們廢話 其實戈班人 都係憎我戈班泥 前排反左面 家陣來報仇
邊個串封邊個 但我真係唔想見到d人禁話我,總有第一個發現ge人 咁岩條友係我,咁就要串到我死?咁如果係你 會點呀
同埋點解咁多人bug.係要話我呢?好多仲勁啦.放埋hkd又收勁多野 我呢d叫少架啦
仲知家陣勁sad,如果gc封我ac,同條女過埋呢個暑假就898

回樓上再樓上 沒錯.其實不止這些事.使我要交托性命給djo
我一直的生活都很悲慘=]

唔該你檢討下,
根本由頭到尾都唔係話你錯在發現個bug.
而係話你發現bug唔第一時間回報俾官方知.
同個版主一樣咁kai

你到呢一刻都仲係講緊
發現=錯
點解GM你.有掛唔去捉.唔去封.bug就要封呢
而且整揚件事.而唔係我
其實所謂"受害者"慘得過"發現者"?
姐係根本你俾人話左成日你都冇認真係檢討過.

真係登你老豆老母慘,
你係度話自己生活好痛苦,
你有冇諗過其他人?
呢個世界有幾多人慘過你?
呢個世界有幾多人想打機都冇機打?
呢個世界有幾多人想讀書都冇機會讀?
呢個世界有幾多人想一日有三餐食都冇得食?

如果你真係俾人封ac之後走去自殺死左,
我想問你對唔對得住養大你既老豆老母?

唔該你好好檢討下

原帖由 NelNelChan 於 11-7-6 12:51 AM 發表
唔該你檢討下,
同個版主一樣咁kai

你到呢一刻都仲係講緊
「發現=錯
而且整揚件事. ...

但是我覺得自己的經歷很悲慘

原帖由 卍龍天火卍 於 11-7-6 01:00 AM 發表

但是我覺得自己的經歷很悲慘
唔該你好好反省一下你老豆老母養左你咁多年,
個仔係度話自己生活好悲慘想去自殺,
你父母會點諗?

難聽d講佢地養到你咁大真係哂米飯

原帖由 NelNelChan 於 11-7-6 12:51 AM 發表
唔該你檢討下,
同個版主一樣咁kai

你到呢一刻都仲係講緊
「發現=錯
而且整揚件事. ...

讚x99999999999

原帖由 NelNelChan 於 11-7-6 01:07 AM 發表
你父母會點諗?

佢思想未發育姐~
大個d佢可能會睇開d

原帖由 NelNelChan 於 11-7-6 01:07 AM 發表
你父母會點諗?

條友講黎講去都係想推責任之麻
對於一個小朋友黎講,無啦啦變成公敵,的確會唔開心既
開個咁既post講咁多野,係博唔到同情架喇~依家通街公會頻都討論緊你有幾煩
搞到d經同錢比人回晒,最大既問題係時間啊!!你明嗎?
我知你好Q得閒 日日坐城係度研究bug
你既行為會唔會自私左d?天火哥^.^
乜都怪GM=.=  GM會唔會怪返你去發現BUG呀?都傻傻地架佢

唔該你檢討下,
同個版主一樣咁kai

你到呢一刻都仲係講緊
「發現=錯
而且整揚件事. ...

好認同.讚

嘩~~龍天火 你個Post竟然唔係道歉Post
你好聲好氣道個歉  我諗D人過多一排又會淡忘左
而家你開Post出黎 好似係想將責任推俾人 咁即係比人搏鬧=.=

咁我冇左3把黃武咪要去跳樓(3日內合既)

本來無事無幹 都唔想回Post
你個Post看不出你係有誠意去請求人地原諒你 只係將責任推俾人

我從來冇怪過任何人,因為所有人都係呢件事既受害者,包括你
不過你發現左Bugs ,係作為一個可以將件事受害程度減至最低既人

你即使話左比人知 你都有責任留意事態(例如 拍賣異常/某人高價收黃武點品,Kuso裝這些異常動作) 或者可以早一d解決

我唔係怪你 但係你所開既Post太不像男人  有時有d野錯就要認
而家個個都一團火你仲開D咁既Post?=.=

你咁講同果d 強姦左人反而話條女著得少引你強姦佢既人有咩分別
強姦犯仲慘過被姦果個?!

出街唔好帶錢呀,一陣比人打劫
會比人告你帶錢出街引人犯罪

又唔見你怪下自己做咩要玩精靈擂台?
怪下自己點解要玩dj 丫ma
一開始唔玩dj 咪咩事都無囉 :)

原帖由 likeonline 於 11-7-6 02:12 AM 發表
嘩~~龍天火 你個Post竟然唔係道歉Post
你好聲好氣道個歉  我諗D人過多一排又會淡忘左
而家你開Post出黎 好似係想將責任推俾人 咁即係比人搏鬧=.=

咁我冇左3把黃武咪要去跳樓(3日內合既)

本來無事無幹 都唔想 ...

(1)gm方面 我覺得小夜講得冇錯
唔去試有冇bug存在 一味出點品搵錢
(2)明知bug錢係任何onilne game上都係最為嚴重
有思想都知應該點做 就係因為你淆又要同你所講既第3者講
就算唔係bug錢咁大件事 平時小事都足以一傳十 十傳百 何況bug錢咁大件事?
所以先會變成今次局面
(3)聽閒小夜係比某d人搞到唔開心先會爆大獲

(1)原頭即gm (2)發現者龍天火+波少 (3)傳到小夜
就算唔係今次小夜爆大獲 難保有1日會有同樣事情發生
gm做唔做野我地管唔到 但作為玩家都應該做好本份

而點解要圍插你? 因為你係發現者仲要爆出去 所以你覺得自己委屈都好正常

原帖由 乂大小白 於 11-7-5 09:50 PM 發表

如果你馬上同gm講就吾慘了 @.@
我諗你地呢幾日都系咁收野 買野掛 '''
我地日日帶副,點計

笑左
日日睇住佢坐系加城有野做?^_______^
頂多睇過佢打1,2,場戰場有野做咩/
你損失吾代表我地損失既囉.
我地冇既系黃 專精 戰分 時間 心機.
收野頂多咪搵番條友收番 有幾難.
黃呢 你吾可能保證一定合得番.
同你「收下野」有好大分別

吊,你收撚皮啦,話得你少就扮撚曬鄭伊健拍古惑仔學做大佬?
你自己親手bug
人地松山光係賣曬d kuso 俾人先有200萬,佢有20以上咁多件,一件賣10萬 都有200萬金啦
你就亂雞 叫
你好自己刪ac,唔洗我地聯名上書你先心息?

龍天火果然係偉人

年幾兩年前..呃左無數新手

趕走一批新血

呢期發現個嚴重bug唔回報

仲分享埋比朋友知

一個一個咁傳開

最後係小夜手上爆喇叭..揚比全世界

跟住回溯..影響哂所有人

又會有一部份人退出DJ

仲要公然推卸責任..發現個bug係冇錯

果然係偉人

夢章趕客王...非你莫屬
已有 1 人評分Good 收起 理由
KA-ar + 2 趕客王A_A

總評分:  Good + 2   查看全部評分

我唔明囉 發現bug點解同人講
自己一個知道算撚數啦
講比人知做乜柒??
自私d講句
假如我知道有呢個bug既話
我唔會同人講 唔洗令到個市價脹到pk
到時有錢都收野難
難到e一點小學雞頭腦既你諗唔到??
仲話驚先同人講!?
我覺得你想攞威先同人講
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 03:02 PM , Processed in 0.039519 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存