2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 AVA戰地之王 FPS高低~
樓主: 佐藤佑藤
go

FPS高低~ [複製鏈接]

雙核夠曬行~如果你拍片另計~
~而家amd4核都好平~8xx~intel4核15xx

你果張內置display~唔岩打機~睇下高清片pps文書夠用~
如果你想換睇你想換入門定中階~

入門夠曬打online game ~
中階可以玩單機game同cod6果d~

你散熱扇可以成舊整出黎洗~唔好用水~風扇唔可以用水洗~~
如果想散熱好d~就一前一後整把風扇仔~做到對流效果

其實過熱都唔關fps高低既~過熱會令你hand機~reboot~

其實我ping keep往長期都過60up~早上6點幾同晚上8點幾都一樣過60~星期六晚上破百
1000ping=慢一秒~500pin=0.5秒~60ping=慢0.06秒~
好多台灣人1-1xping佢地優勢大好多~

原帖由 Dr.古力 於 11-7-6 09:00 PM 發表
雙核夠曬行~如果你拍片另計~
~而家amd4核都好平~8xx~intel4核15xx

你果張內置display~唔岩打機~睇下高清片pps文書夠用~
如果你想換睇你想換入門定中階~

入門夠曬打online game ~
中階可以玩單機game同cod6果 ...

吾該晒,我部機都系4核,但張內置display太癈
我始終都系個電腦白痴~xD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-6 08:38 PM , Processed in 0.049651 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存