2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 高達街機系列 打機奇遇..
返回列表 發新帖 回覆
go

打機奇遇..

十週年勳章(賀詞)

如題,前日見悶悶地,就落左去機鋪打機,簡我至愛既斧頭佬,突然,有條中等身材的金毛仔走泥挑我機 ,仲用傳說tim ,我簡power,佢簡speed,我既打法係鳩un,鳩前格 ,佢就係咁放仔.......,但因為佢淨係掛住放仔既關系,所以我差唔多下下前格都中 ,這時,我聽到金毛仔講:屌你老母,好撚9..,(心諗:你走泥挑我機用傳說我都未話你9,你依家話我用藍渣9????),之後差唔多我打中佢一野就拍一下機(大力地..),佢咁樣搞到我有d驚,但係我都頂硬上,最後贏左,之後佢就經過我後面啤左我一眼,跟住佢就走左去唱錢再挑,再用傳說 ,我怕我再贏佢會走過泥打我,所以我都係拿拿聲輸左佢走人算..........希望下次唔好再比我遇到依E仆街

原帖由 wl0250619702 於 11-8-9 06:41 PM 發表
如題,前日見悶悶地,就落左去機鋪打機,簡我至愛既斧頭佬,突然,有條中等身材的金毛仔走泥挑我機 ,仲用傳說tim ,我簡power,佢簡speed,我既打法係鳩un,鳩前格 ,佢就係咁放仔.......,但因為佢 ...

我有時都鐘意9 sc 9前格但藍渣我唔夠膽9前格lo-.-自由個d都話有時唔中都會走得甩...但藍渣-.-...........9放仔傳說搵部有儲氣砲的機用qg打就好了

佢就算過黎真人n格又有咩好驚阿...有咩事未報警lo...打到你邊到傷未同差人叔叔講...最緊要認得樣(影埋相更好)...搵到佢就緊係盡情屈番筆湯藥啦

十週年勳章(賀詞)

原帖由 私名前Terry 於 11-8-10 08:28 PM 發表

我有時都鐘意9 sc 9前格但藍渣我唔夠膽9前格lo-.-自由個d都話有時唔中都會走得甩...但藍渣-.-...........9放仔傳說搵部有儲氣砲的機用qg打就好了

佢就算過黎真人n格又有咩好驚阿...有咩事未報警lo. ...

之前見過有D MK仔輸左玩唔起走去打人,報得警泥都比人打底左啦,所以當豪比佢算..........

唉=.=而加d人真係好on9唔夠打無品乜差都做齊,廢就認左佢啦~唔通真人惡真係咁威咩=o=?

我也經常遇見這種人   輸不起啊
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-16 05:09 PM , Processed in 0.030900 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存