2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 新晴空物語 《新晴空物語》公會區 秋葉原ser  3lv公會<FoRevErlovE>收人呀@o@!入 ...
go

秋葉原ser  3lv公會<FoRevErlovE>收人呀@o@!入黎睇睇啦:) [複製鏈接]

大家好!歡迎入左本團的post!

本團的名稱是<FoRevErlovE>,現時個團是3級公會!要多謝各位團員的努力先有今日的成績

等我簡單介紹自己!我個名係:chunja1v
                        玩的ser係秋ser
---------------------------------------------------------------------------------
本團主要活動在分流2....可能你地都成日見到我地團的成員 !但唔洗怕我地嫁bo!我地好nice嫁 !雖然我地團既團員唔係好勁!但我地都係熱愛呢隻遊戲! 雖然我地團唔係要做到好強..好有名的公會!但我地都有目標!默默地努力!! 所以唔少要既係 你地既支持

----------------------------------------------------------------------------------
團名解釋:
你地都見到個團叫FoRevErlovE,大家細心d睇會見到FREE,FREE代表自由.係
團入面不會受到壓力,可以自由自在去做自己鐘意做既事!當然也可以解釋個團入面唔會有權力鬥爭,大家可以自由發言 講出自己的感覺!

----------------------------------------------------------------------------------
收人準則:
有品(唔會亂攪事..串人)
常on( on到既話 最好日日玩啦   如果成1個星期無on.而沒有原因 有機會踢除公會嫁 )
多講野 (多d同團友吹下水 唔好玩單機 )
等級方面是沒有限制的!不論你是1lv好...50lv好都會照收 !唔想因為等級問題令團員咁辛苦:smilie_:D5:
不論你是男/女都會收 (女仔會更佳 D團員要求嫁 haha)
團員入團之後最好DL埋RC語音啦!可以傾計 吹水 :) 識多D朋友仔MA

---------------------------------------------------------------------------------
入團方法:
大家可以係遊戲入面密我 / 呢個POST留名 我會密你 :) / 呢到PM我/入RC語音搵我

招數位管理層! 一個公會當然唔少得一班管理人員去帶領團員啦  由於我一個人能力有限..所以招募數位人才黎幫手
工作包括:解答團員的問題..幫助打副本等等
當然係無工資嫁啦   haha  (性別..等級不限)
(一定要有RC語音...方便討論一些事情等等)

語音系統:
本團現時是使用名為RC語音 的語音系統.
本團RC語音群:394147
歡迎入黎傾計嫁 (攪事者勿入 )
功能:玩家可以用MIC黎傾計!加深雙方的認識!
大家可以即時作出回饋!例如打副本..PVP中成效更明顯
又可以識多D朋友
最重要係免費..下載方法十分容易!數分鐘就OK

下載RC語音方法:
RC官方網站:http://www.raidcall.com.tw/
下載RC->申請RC ac->找尋號碼394147
差唔多係咁多啦   感謝你用咁多時間黎睇呢個POST
等待你的加入

留名有用............

推下先 :(無人回既!

無人留言既-_-比下面 留個言/.\ 唔好睇完就走

企鵝黎支持你條billy仔!

我想入呀haha..:smilie_:)::smilie_:):   game名:卓曦

billy仔 有人回啦

hEi' 發表於 11-8-29 10:53 PM
我想入呀haha..   game名:卓曦

好呀@o@!收呀收呀! 你on左 密我  岩岩密你 你未上線

我而家ON :smilie_:):

回復 hEi' 的帖子

係既!!!.......

推推推! 就快4級團啦@o@!

仲收唔收人:o 密我啦. 迷霧緋雪x

仲收唔收...;P  名: 五月天   
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:11 PM , Processed in 0.032637 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存