2000FUN論壇

搜索
go

五級公會Dream 收人 [複製鏈接]

5級 公會 Dream 現在招生

(事先聲明 , 由於 會內人數較少 , 而且高層成員為上班人仕 , 可能較悶)

但係!!!!!!  有我 泰國王子 Nickhun , 係度 你地幾時都係

high high I'm so high. high high up in the sky ( say high high high high high lol )

絕對唔會感到 lonely

熱愛 韓流音樂既你 ,  絕對要你e個 Hot summer 入面 put you Hands up

快D 到 3線  聯絡 那男人 Nickhun  , 一個 10分滿分10分 既 男人 辦理一個簡單既入會手續 ><"

有你地既日子 日日都係 Good Day -3- , 無論係 LOVE GIRL 定係 Mister 都歡迎 !!!

[收生條件]
1) 五官端正 有香港永久居民身份證 :o)
2) 行為品格正常 見識廣博 能接受新事物 (本會咸濕仔多 , 經常切換至成人頻道 唔係人人頂得順 )
3) 致力於自力更生既玩家 ( 唔係話唔幫手 , 有鑑於 有d玩家 咩都要人幫 無咩獨立能力 )
4) 正人君子 ( 唔好呃人點 , 道具 ,爆acc )

好煩唔打喇 \0/ 有興趣搵我啦= ="

我都係上班族呀,可唔可以JOIN你地?:smilie_:):

琳☆ 發表於 11-9-2 06:27 PM
我都係上班族呀,可唔可以JOIN你地?

Game入面 密我
講三聲
我愛你

就可以入會架喇
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:09 PM , Processed in 0.026379 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存