2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 牶手問題!!
樓主: znoahz
go

[疑難] 牶手問題!!   [複製鏈接]

乜拳手一定要補塔既咩 補塔第一晒消 第二扣武器耐久 第三晒水 第四少貢獻 第五補完之後會有人守?
甘補黎做咩 一隻識玩既拳手分分鐘殺數 傷數都比好多戰士多好多 況且拳手情願係敵陣爆人塔 都好過睇住支OB補完再比人爆啦
係戰場入面 需要拳手補塔/死門 麻煩有禮貌少少 吾會有人中意比人指指點點去做呢樣做果樣

加多句(拳手補塔係只有負出吾會有什麼回報的)
只係少少意見 可能字眼有點過火 大家睇完就算了-.-

D龍豬好膠呀頂@@

回復 YS_mp5_AxA 的帖子

國:藍國
名:乂影月乂

其實可以去d fez 網睇拳手片黎 參考下

因為拳手 玩法 唔只得一種....

無頂攻 無成功

qunp 發表於 11-9-5 04:32 AM
乜拳手一定要補塔既咩 補塔第一晒消 第二扣武器耐久 第三晒水 第四少貢獻 第五補完之後會有人守?
甘補黎做 ...

一支ob  係做唔到太巨大既影響  但我覺得比人拆左影響都唔係細到可以唔理
而且比人拆得一支就會拆第二支
同埋講真  我寧願守一支滿血既ob  都唔想守比人打2打就拆左既ob
你話分別大唔大?
拳手定位係拆ob同補ob(最大功能其實係補ob  因為得拳手有
晒消?坐水囉  又唔係冇水晶你坐黎回血
辦法總比問題多   睇你願唔願意行多幾步同為戰場作出貢獻姐
唔好用藷口黎掩飾自己自私

mxfish  你係枝冇血既ob到,行去水晶,再回夠1000血,再行過去,枝ob都比人爆左  發表於 11-9-6 10:41 PM

qunp 發表於 11-9-5 04:32 AM
甘補黎做 ...

拳手補塔 要叫先郁得@@?
補塔係拳手份內事 有支ob 得番一半血 黃頻係咁洗都唔補 呢d人完全冇資格做拳手
哂消 你咪坐水回囉 慢d唔怕 總之補左就得 扣武器耐 你打人打塔都會架啦 又唔見你講
哂水一樣 坐水 打國戰唔係講戰績 係講你對一場國戰有咩貢獻 唔係完場果個貢獻 而係 有咩做過 幫過
殺數高唔代表係勁 傷高亦唔係 拳手既定位根本就唔係打人
拳手一向都係對建築物既職 一係 就做偷塔 一係就做後場

拳手負出 回報就係加大場國戰勝利既機會
我都覺補塔哂消啦 少血一定要補 你唔補 比人爆左 實係全部人賴你

你都識講啦 識玩既拳手
有幾多個拳手真係可以做到 打人
但又不忘見塔就拆 睇頻做野
隻隻拳手見支塔附近有隻雞都沖去打雞 唔理支塔

我有時都掛住打人唔記得拆塔 但補塔 就點都要補
我只為左國戰贏唔贏到 唔係個人戰績高與低

至於拳手補塔極哂消問題 改技後 補塔係扣少左的
只要你肯補 實會有人黎守 守唔到唔緊要 因為份內事已經做好 唔關你事
但你唔補 換來的 唔止係冇左支塔 黃頻仲有一大堆粗口等緊你

多D偷下塔, 少D同人打
補塔真係無咩用... 補一支塔不如打人地兩支塔

以上

侵蝕之塔 發表於 11-9-4 04:36 PM

吊你老母

我玩拳手 多爆塔 少打人

回ob血 有人守先會回 講真... 哂消唔係一個問題  
有人守 我哂少少消 回左佢又點話

都係果句問題係 有冇人肯守

離乂夢 發表於 11-9-6 11:06 PM
我玩拳手 多爆塔 少打人

回ob血 有人守先會回 講真... 哂消唔係一個問題  

所以我拳手ONLY打人
打小隊等D隊友壓上去先打塔(街人不太可靠)

我通常都跟小隊 街場就出召就算

回唔到點評係度回
講真  你回得ob血自然有人肯守
至少我同我班fd都會~
同埋又唔一定行返主水  好多個場ob唔係太遠既地方總有粒水
同埋只係坐水回到1000血?你唔識食一支血水再坐水?
用腦就解決到既野都唔識用x____x

1)佢已經30幾lv,我唔覺佢會冇補塔技
2)果支ob已經起左好耐,再唔補好有可能變2lv,事實之後亦都係變左2lv俾人拆左
3)當時對方國血差好少,就係冇左果支ob,對方距離拉遠左,擴建率亦由對方一樣變成少過對方
4)我見到佢只係追緊人打,行過支ob都冇理過,更唔好講拆塔
5)識玩ge拳的確可以好好打,不過識玩ge戰士一定比識玩ge拳手好打得多,而且唔識玩ge拳手佔9成,如果去打人,我真係寧願佢企係到「晒時間」補塔,至少確保佢係有貢獻
6)補塔係拳手唯一ge獨特之處,係冇其他職代替到,如果佢唔補塔,我真係唔知佢ge存在價值係邊
7)如果話補塔「晒消 晒武器耐久 晒水 少貢獻 補完之後唔會有人守」
咁你應該唔好去打人,亦唔應該起ob,應該淨係做水工水銀
8)我自問叫人補塔果時好好態度
9)拆塔偷塔唔一定拆到,但補塔‧一定做到,冇技術可言,純粹就係睇你肯唔肯付出,回報?贏到國戰果時就係最大ge回報。
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-1 07:55 AM , Processed in 0.032965 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存