2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 強烈建議降低D怪既迴避率~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
樓主: 希索嘉
go

[抱怨專區] 強烈建議降低D怪既迴避率~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~!!!!!!!!!!!!!   [複製鏈接]

D怪好多迴避技:smilie_:):

我係格劍,
依家43 LV 命中 1052 (咆哮滿-+190,劍術家天賦1點命中+180),
感覺係90 - 95% 打中 (5-10隻怪出技能會MISS 1次)
打 super 怪 MISS 機率大D, 但通常只係MISS 1招, 好間中會MISS 2招
9千血既怪, 我用3粒RP打佢, 間中會MISS 1招

唔用咆哮明顯MISS高左, 大約打3隻怪就會出現MISS (每隻怪用2招,其中一招係RP)
所以45LV 既命中+2 (240命中) 似乎都係唔慳得

如果改左命中, 咁劍術家係天賦咪廢左?
依家裝未夠 miss 得多, 我覺得正常
30前玩武術家格鬥技都係miss到無癮先玩劍術家
唔係實玩格鬥家(瞬移邊個唔想要...)

當大家俾怪圍既時候,打到冇咩血又食左血水,去到最後一隻,你出暈技諗住冇死啦,點知miss!!,個陣時你就會覺得d怪真係好高回避率

笑傲無雙 玩過星曲WEB

yamaha_yip 發表於 11-10-3 01:12 AM
我係格劍,
依家43 LV 命中 1052 (咆哮滿-+190,劍術家天賦1點命中+180),
感覺係90 - 95% 打中 (5-10隻怪出 ...

所以我提出既係降低怪既迴避, 唔係提昇各職既命中....
劍命中高係特色, 都唔會有影響
因為劍係PVP有優勢
我只係想大家打怪唔好咁辛苦
一比怪圍就窩河, 一來狂MISS清唔切, 二來人類血少易死, 三來某D怪有暈技/擊倒,
當比怪圍真係好無奈

同埋我而家發覺, 一隻怪如果MISS就起碼MISS 2-3 招
如果唔MISS 2-3招都KO到隻怪
同埋, 我冇用任何一粒技點去升瞬移, 因為升左瞬移對打怪用既技會有好大影響=.=""

笑傲無雙 玩過星曲WEB

紅茶o賢∮ 發表於 11-10-2 08:06 PM
回復 man3564 的帖子

命中既目的唔係囉黎打怪  用黎打人既話真係錯哂

HAHA 你講野都幾好笑
我係唔鍾意打裝
但我有買WO~
我用左++埋埋千幾萬買裝(38無敵戰鬥), 再買點升到+4, 拳升到+6, 棍升到+6
專揀+命中
而家隻手+11X命
全套+埋晒成2XX命
開晒BUFF有853命
但打怪都冇咩幫助
同埋格鬥明明強調高閃爆
你竟然話"命中人打人"冇用??????
仲有, 一去D少人既地方打怪, 起碼遇到1-2個外掛, 最誇張果次係見到5個魔人同時外掛都仲得(同埋我想強調, 呢個POST係38封次前已經開左, 唔該你唔好用幾個星期後見到既野黎回覆我幾個星期前既意見, 因為官方係50開封果陣已經開始有捉外掛)
唔知50未開果陣係你掛住打副本少出去打怪定係盲左喇~!!!!!
咩想要馬兒好, 想要馬兒不吃草對我並不適用囉~唔好意思

玩劍暫時唔覺問題嚴重0.0!

我地劍有得加集中命中都成日miss!
而且入到去總部d怪係咁打低你,痴線!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-20 03:54 PM , Processed in 0.032854 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存