2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢之歷險 《夢之歷險》家族區 ◆海洋 - (天使) 3lv - ξMyLover〝正 ...
樓主: 曉峰2068
go

◆海洋 - (天使) 3lv - ξMyLover〝正式招生 誠意邀請有才之士加入 (12月12更新 )   [複製鏈接]

夜行 發表於 11-12-12 09:27 PM
其實.....你成日係到講佔領幾多次-.-又點呢?  感覺有d煩...加上遠征我覺得唔洗打出黎囉...你只係打遠征成功 ...

佔領同遠征 只係頂post的一種方式  如果令你覺得有d煩  咁真係好對唔住

至於家管加人  家長在權限已經給了家管可以加人的權力
沒有人說家管不可以加人 只是人地搵副家/家長 我們加他們而已
事實上不需要對事情 鑽牛角尖
而在帖子沒有加入家管資料 純粹是為日後發展著想
假如日後有5個家管 卻要陳列他們所有資料出來?
我沒有否定家管的加人資格和能力 只係希望收人渠道可以集中一點
副家/家長 決定性總比家管大少少,少少吧

但我只係想講一點 我咁比心機日日update同整呢個post
族人們你們有多少人會支持一下 回覆一下

你們不回覆都好了 我這種頂post方式的行為也不能體諒和了解其用意
實在令我傷心至極

最後to 夜行先生
那麼我就不再洗post回覆 就此罷手
希望你之後唔會覺得很煩 thx

我覺得你最新動向最值得記念只係成立個一日...其他冇咩用
你要知道做得家管就係果個人值得信任...加上我夜行同我老婆要收一個人...一定係我識的...重有一定唔會係昆狗之類...我加得的我一力承擔晒
如果唔識的...會同家長研究研究
加上家長唔信任家管的話...就唔會無啦啦比佢做啦...比得佢做就有一定信任...加得人就一定唔會有問題...我老婆加的人有問題我會承擔
日後家管有幾多我唔理...其他家管唔關我事的
你不斷頂post只係=洗頻差唔多...你再洗落去只係冇咩意思...人睇完就算...比你再洗最後遲早比人話
最後to 曉峰先生

想問日日都有得打3區嗎?

回復 ☆超人bˇ 的帖子

仔 咁得閒係到呀=.=

76Lv 光弓+12 入吾入得先a_a?

打唔打3區架????
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:27 PM , Processed in 0.041050 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存