2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 尋仙Online Gm,要令尋仙online起死回生?so easy
返回列表 發新帖 回覆
go

[分享] Gm,要令尋仙online起死回生?so easy [複製鏈接]

大家都知有d新手正傳任務要2人或以上先可以過到任,
同埋其實隻game有好多新手想玩
但無奈d任只靠一人打真系好難過
要用小喇叭喊高手帶都較難
所以  gm做咩吾索性將d新手要打既怪控制到較容易既水平呢?
如果gm一開始要新手打埋d甘難既怪 d裝仲要甘廢的話
新手又點會有推動力去玩落去呢?

仲有,法寶方面,20以上法寶要打副本先有機會有
正如以上問題,新手真系好難有20以上既法寶
我建議gm將50以下既法寶免費用禮盒方式比新手
60以上先打副本,

希望gm能夠實行!!隻game真系有前途架

隻game本身已經冇曬人,加上一隻game有難度去玩比起全冇難度咁去打白痴怪既樂趣更大,加上隻game多小人已經唔關隻game問題事,係新game實在太多,人數分佈得太散。
加上一隻game有咩需要更改都唔關"gm"事,要改都係得代理公司同廠商可以更改,gm只係一個小小既職員仔,冇資格可以去更改game

主提很好,但內容就有點兒那個了.........
樓主你是那個陣形的? 如果真係有任務解唔到 試下叫人幫手 應該都會有一d得閒的玩家可以幫下手的!
我是貪狼  草蜢仔   
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 07:07 AM , Processed in 0.026535 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存