2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 逆戰飛行 奧利佛,我係=狂=
go

[消息情報] 奧利佛,我係=狂= [複製鏈接]

本人係「同盟皇牌」中最弱嘅成員,我依家話你知,我今晚10時正會開對戰房等你,你喜歡玩「讓」嗎?我依家就「讓」下你,我就單拖一次過打晒你及你啲隊友,你夠人的話,我話知你組唔組隊,我唔介意一打十五,我走場的話我就係狗生嘅!你唔得閒的話,時間同日期你唔滿意的話可以改,只要我有空閒時間就可以,大家可以各自拍片,免得有人臨輸時扮斷線!我嘅對戰勝負率只有五十幾%,共打咗100場左右,從未洗過對戰紀錄,我都唔知你驚我啲乜!?唔敢嚟嘅話你可以喺度留言,免得我比人話我得個講字,白紙黑字對大家都有保障!連我都打唔贏的話,我諗你未夠班去批評本盟!

ID: =狂=
軍團:同盟皇牌

回復 HALU23 的帖子

「同盟皇牌」中最弱嘅成員!?

我好多次在深夜睇見你強化裝備+6成功,整身+6野應係有,你的裝備也不比個渣哥差左
難道你同盟皇牌中個個全身+6野!? 哈哈哈

我知你係怕人地知你整身+6,卻在對戰場輸左人,會嘲笑你!
如果你心理如此脆弱,仲要欺騙人你係最弱,那唔打也罷!

如果要打,就唔要廢話咁多,入房便打,唔要再同先前般,次次要人更改場地設定讓你!
早打早結束,我今晚9時在對戰場開房等你,怕便唔入,入便唔怕,唔好再廢話一堆!

e場前你最好有心理準備,這係場:

LV42機             VS        LV30機
整身+6野                       整身破銅爛鐵

你若輸左,今後你個同盟皇牌最好自動給我消失,唔好再讓我睇見!!!

我全身冇一件用加6喎!你劑劑淆底踢我打條椎咩!
我話一打你十五呀,你係咪唔明啫?就憑你一個!?真係電費都虧埋比你!我打交好少打字,見你死淨把口,你都係叫多啲人啦,費事你老哥輸咗又撒賴呀FH

jackals60 發表於 11-12-26 06:51 PM
回復 HALU23 的帖子

「同盟皇牌」中最弱嘅成員!?

奧利佛你好

本人係同盟皇牌ga 團長
打機有不滿,有不服氣ga情況,人人都會有,咀炮,人身攻擊,個個都識
但嘈交可唔可以嘈得有d道理呢?只係捉人地字蚤只係沒完沒了

冇意思ga對話只可以發洩情緒,但唔代表可以解決問題,希望所有人都明白依點
如果你願意心平氣和地表達你ga不滿,我希望可以同你傾下

再講,身為團長,管理團員去留係我ga職責,作為一位有理智ga玩家,希望你可以尊重一下

以上絕無針對,點火意思,只是為了解決問題
希望所有人明白,諒解

奧利佛,你只懂咆咀,還有什麼你會懂?

輸就輸la,講這麼多有意思嗎?

有技能為什麼不可以用嗎?小朋友

win 唔到就開道具場,開完道具場咩又輸,輸完又咆咀,你真像死雞

回復 yy199149 的帖子

同盟皇牌團長你好

"嘈交可唔可以嘈得有d道理"

e個要求我真係從未見別人提出過@@,我的孤漏寡聞還請你見諒......

"冇意思ga對話只可以發洩情緒,但唔代表可以解決問題,希望所有人都明白依點"

就係因為明白e點,所以我的回復僅止於指出"你地回文中不合理之處"或"與事實不符之處",並未對人做出不合乎事實的指責,或非理性的攻擊,不料你卻認為這"唔代表可以解決問題",實在令人遺憾......

難道回到互相人身攻擊、咀炮,就可以解決問題嗎^^"

我建議大家在發文前,可以更詳細的將前文睇過,這樣可以對事情的來龍去脈更了解,更可以避免不必要的衝突。

非理性的攻擊,只會抹煞同陣營的人為解決事情所做的努力。

回復 zaku008hk 的帖子

>>>奧利佛,你只懂咆咀,還有什麼你會懂?

>>>輸就輸la,講這麼多有意思嗎?

>>>有技能為什麼不可以用嗎?小朋友

>>>win 唔到就開道具場,開完道具場咩又輸,輸完又咆咀,你真像死雞
        ^^^^^^^^^^^^
      那麼有道具為什麼不可以用,老細^^"

岩岩不過又同紅葉對戰左幾場,將連勝記錄延長到"7連勝"
便立即遭到無妄之災...
看來以後同「同盟皇牌」對戰,要多讓讓些......

屈箱有咩技術可言!?我一向見人就剎,剎得到我咪嚟囉,箱!?我都識屈,不過太契弟做唔出啫,我同人打屈箱場嗰陣,我照樣唔食箱打嘅,你鍾意淆底玩箱咪比晒啲箱你食囉~只不過嗰啲契弟用晒3個奶罩後,又要等佢食返滿3個奶罩先夠膽同你dogfight,真係等到仔都生埋呀!都唔知佢係咪喺貨櫃碼頭度返工嘅!?

唉,已經俾你殺,都殺唔過我10次,真係唔知講乜好,又話我廢,又要殺唔過10
輸我唔怕,輸得起
最怕就係要揀人打
揀我有乜所謂,只可以想講聲,殺我時麻煩殺多幾次,真係10次唔過,好似俾蚊咬咁...
我話你勁又要認自己廢,我認廢又要爭住認,唉
本人只玩管制,重轟,戰機都冇多招技,廢到咁GE樣,好心你就殺多我幾次啦,等你可以更加威威,可以多送個無敵頭盔

鏜爺,人地串7你成個盟,仲有咩好講,佢咁勁,咪嚟剎下我囉,4號房呀~

現在九時零三分左......

=狂=在線上,但唔敢入房......

唉......

只出張咀

回復 jackals60 的帖子

那麼有+6裝為什麼不可以用,那麼有組隊為什麼不可以用,老細^^"
那麼有技能為什麼不可以用,老細^^"
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-16 02:04 PM , Processed in 0.031969 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存