2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 有沒有人可以教我55lv鶴仙流的PVP點法
go

[氣功師] 有沒有人可以教我55lv鶴仙流的PVP點法

如題~~有沒有人可以教我55lv鶴仙流的PVP點法

(連發一指)一定要满, 睡拳打落去唔會醒,
(超大風)满, 主要出血技, 而且唔洗等, 唔似天津飯
(睡拳)满, 訓得越耐, 可以做GE野越多, 集氣, 上BUFF, 接超, 什至食野
(麻痺)一點就夠, 主要接睡拳 OR 斷招
(龜波) 呢招有人話點2擊例就夠, 但我個人是滿的.....始終打怪好用.....
鶴仙流魂, 異常成功, 熱血, 抵抗 呢D唔洗講都知一定要满

其他回報不大, 點1 就得, 同埋鶴仙流遲D有新招, 其中一招仲要係補血技, ,要唔要留點就自己決定

呀~~仲有

機關槍同體力弱化都要满

多謝^^...........

好鍾意玩鶴仙流, 因為個人認為佢係咁多職業中最有挑戰性,
要玩得勁好需要技巧. 同時亦係最忙GE一個, (人地出一招, 我可能要做2-3個動作先有同樣效果)
同埋鶴仙流玩法可以有好多, 配招方法有好多, 我本身開左個普利, 發現變化真係冇鶴仙咁有彈性

好多人單單以一次性的傷害輸出黎判斷強弱, 冇錯, 鶴仙沒有好似(真龜)呢D變態高輸出技能
但係佢GE持續傷害威力其實分分鐘可以比真龜更恐怖

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:42 AM , Processed in 0.040054 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存