2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀Online MooNBaBY,no4,戇戀鳩 玩通水真係好無品
返回列表 發新帖 回覆
go

MooNBaBY,no4,戇戀鳩 玩通水真係好無品   [複製鏈接]

[hkser]果場我係警 第一回合查到平民 第二回合查到殺手 個警講野竟然會保住個殺手 屈返個平民係殺手
警察查人果陣 投票查邊個 又投返d無聊票查自己友  相就無 不過琴晚好多人睇住佢地通水 果幾場玩到不知所謂
佢地會屈返你通水 死雞燦飯蓋果d 見到佢地踢+黑名單  唔該

玩過星曲WEB

我入香港區看到房名什麼 踩警大隊 殺手萬歲就轉玩台灣區了

系吖!!!!我都見過 班仆街好明顯系細路仔 毛都未生齊果只!!! 成班蛋散通曬水
on99,咁鍾意玩咪自己開密碼房幾條友玩咯!!!小學雞 = =!

玩過星曲WEB

係 我都懷疑通水 我果陣做PC 4日就搞掂4個殺手完GAME 誇張到D平民仲神過PC 未查就知邊個殺手

你是說我嗎?= =
你沒有跟我玩得多.我不怪你.
我場場也有人通的話我也想.
你做通水果個會唔會場場放水比我自己輸?
咁多場都可以果條友做殺/pc嗎= =?
如果是的話我也無言

我有時9推推中D人話我神手 通水囉 我明顯亂推

其他人我5知啦”MooNBaBY應該5係通水”人格擔保
同條友玩左好鬼多場

我都認為MooNBaBY應該5會通水-.-
佢最多都係亂推+對自己的頭腦好有信心.......

我唔見得樓主咁樣開個POST出黎又有幾有品囉

MooNBaBY-_- 發表於 12-1-30 02:49 AM
你是說我嗎?= =
你沒有跟我玩得多.我不怪你.
我場場也有人通的話我也想.

好人好姐 唔會有人無啦啦屈你
做賊都唔會認自己偷野嫁 反正果場大把人睇住你地通水(通水到連旁觀者都睇得出)
場主完場之後都踢左你地
我講返事實出黎 就係唔想其他人撞到你依d破壞遊戲平衡o既人  
唔信我亦都可以當我講故仔

pimepime01hk 發表於 12-1-31 10:16 AM
我唔見得樓主咁樣開個POST出黎又有幾有品囉

我唔知你諗緊咩
我講返事實出黎 係唔想有人再遇到佢地依d破壞遊戲平衡o既人
如果我咁都叫無品 你遇到依d人 除左係game入面投訴 點先係有品做法?
係咪應該要唔出聲 當自己依幾場唔好彩 撞到d咁o既人 再祈禱下場入其他場唔好撞返佢地

pkswh2312 發表於 12-1-31 01:59 PM
好人好姐 唔會有人無啦啦屈你
做賊都唔會認自己偷野嫁 反正果場大把人睇住你地通水(通水到連旁觀者都睇得 ...

我應該知你係邊個.
那個什麼青翼蝠王嗎?是你吧.
只有你係game到屈過我通水同叫人踢我
講真我真係笑左.
我記得好似我做平民冇投個殺票定唔小心保左個殺
你就話通水
講真你真係好小學雞
你不如問下隻game有幾多個人覺得你煩啦= =
一場遊戲可以屈3條友通水.

pkswh2312 發表於 12-1-31 02:14 PM
我唔知你諗緊咩
我講返事實出黎 係唔想有人再遇到佢地依d破壞遊戲平衡o既人
如果我咁都叫無品 你遇到依d ...

重點係.
一推你果d你就話通水囧
怎樣來的霸氣?
馮指唔比推你??
推你=通水?

MooNBaBY-_- 發表於 12-1-31 04:34 PM
我應該知你係邊個.
那個什麼青翼蝠王嗎?是你吧.
只有你係game到屈過我通水同叫人踢我

係咩  咁你就錯曬
我完全冇話過你冇投殺手票/保個殺手 就話你通水
我開始懷疑你o既時候係有場你係平 你死左 我係警 第2回合我死左 你就係咁問我 邊個係警 邊個係警
7號?7號? 我都開始懷疑你做咩係咁要問我仲有邊個係警 我話 完場咪知囉
點知你繼續問7號啦應該 係咪7號pc姐 (7係平民)  咁我見你追問 我就順勢話 咁都比你估到7號係
7號下個回合就死左  由依件事發生 我先開始留意你係咪通水直到我開post講o既事件發生我先話你通水
有証有據 果場完左成班人係到鬧你地通水 唔通成班屈你地3條友? 係你地3條友根本係到通水 如果我煩比人踢果個就係我而唔係你啦 點解我咁煩佢地仲信我?你果晚比人踢完仲開房改個主題名話我屈你tim 點知有上場都有玩過o既人 入你地場睇
no4,戇戀鳩 入返曬你開o既場  我地冇理你照開始 你仲入返黎我地場做旁觀者同死左果d人屈返我通水唔好同我玩tim 你依家講到咁無辜又講到咁中肯 咁你點解要入黎屈返我?你點解釋?因為我話你通水所以屈返我?真相大白啦 你今次點兜都兜唔到
仲有喎... 我見到都有人開post話你通水  唔通貪你個名夠響夠獎?
我講過好人好姐唔會比人無啦啦屈

pkswh2312 發表於 12-1-31 11:36 PM
係咩  咁你就錯曬
我完全冇話過你冇投殺手票/保個殺手 就話你通水
我開始懷疑你o ...

我真係完全唔記得果日既野
我整係知果日無啦啦比你屈通水
一唔順你意就話人
說話不離36字粗口
好心你留言埋另一個POST既留言啦
通水?好笑
同你講多都哂氣
其他人話我.我都仲可以平心靜氣同佢地傾
你?一唔順你意就媽媽聲
真係同你講多句都哂LUN氣

MooNBaBY-_- 發表於 12-1-31 11:58 PM
我真係完全唔記得果日既野
我整係知果日無啦啦比你屈通水
一唔順你意就話人

你真係完全唔記得但係又點解又記得#12講o既野 又記得又完全唔記得 穿左煲啦你 仲死頂
我就記得清清楚楚 因為第一次見有人玩通水玩到咁誇張
如果你記得點解又唔回答我#14 o既問題呀?
如果你唔記得 我就講比你同其他人睇 等人知道你地點樣通水破壞遊戲平衡
一味又話我屈你 一味又話同我講多都哂氣 一味又好留意我講緊乜
依家講多就錯多啦 算啦 你比返小小尊嚴自己
你依家真係點兜都無用 我諗有局外人睇到依個post都知誰是誰非了
仲有 點解我要無啦啦去埋第2個post留言 我留言黎做咩? 我還我 人地還人地 唔好燒埋落人地到 拉人地落水

咁LUN只細既野點記得?
總之我記得你係邊位
同埋知道果日同你嘈完你開我POST係理所當然
同你講多都哂LUN氣

MooNBaBY-_- 發表於 12-2-1 02:07 AM
咁LUN只細既野點記得?
總之我記得你係邊位
同埋知道果日同你嘈完你開我POST係理所當然

我係邊位同個post主題一d關係都無,你話咁細微野邊記得,我就係怕你唔記得 我亦都係#1 #14講曬你d英雄史
若果你係無通水 點解你每次答我都回避曬所有我問你o既問題,話你通水o既事?
一時記得 一時唔記得 又無啦啦叫我去回隔離post 又話同我講多哂氣 又知我邊位
做乜講依d野帶我遊花園姐
點解唔答我問你o既問題同反駁我話你通水o既事呀?
你由一開始回我到依家都回避曬我問你o既問題
點解我咁多証據 而你反駁我o既論點就一個都無?
直情今次回我 我都唔知你回我o既目的係乜
因為你底牌用完啦 你都唔知可以再講d乜 就整多幾句唔記得 同我講多都哂氣黎炭~

通水又好,唔通水又好。
我只係覺得通水果d人係無聊 白痴兼低b既傻仔。
做為玩家既我泥講通完水贏左就覺得有好成功感既話。。
我建議通水果d人士可以去試下玩d容易到爆登既game好過
而至於邊個玩家有通水無通水 呢d野自己心照
玩game都係為求relax 開心姐
所以我認為選擇自己中意既場玩就okay
係咪???

Cxxxy 發表於 12-2-1 02:36 PM
通水又好,唔通水又好。
我只係覺得通水果d人係無聊 白痴兼低b既傻仔。
做為玩家既我泥講通完水贏左就覺得 ...

CY我同意你
如果真係覺得D人通水就轉房,如果係房主就踢左佢,就係咁多-0-

我都試過同人玩,好明顯係通水既,一男一女交換電話重話WHATAPPS
當男既係PC,女既一個平就知晒PC係邊個
當男係殺,女既又係一個平知晒殺係邊個....

呢D情況成日發生嫁啦-0-"
5想同佢玩就轉場IS OK
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 11:51 AM , Processed in 0.039150 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存