2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀Online MooNBaBY,no4,戇戀鳩 玩通水真係好無品
返回列表 發新帖 回覆
樓主: pkswh2312
go

MooNBaBY,no4,戇戀鳩 玩通水真係好無品   [複製鏈接]

其實上面2位講法 我果晚已經做過 場主踢左佢地,唔理佢地繼續玩
但當佢再用旁觀者身份入返個場 係死者頻道同d死左o既人屈返你通水 再係出面開場個主題係話你屈人通水
我認為有必要比其他人知道佢地o既無品行為
如果你地咁都忍到 我真係承認我eq低過你地

如果係樓上你咁講 通水到咁離哂大譜
我覺得你可以試下投訴你認為有通水既玩家比admin知既。。。
不過其實都無補於事~~就算真係比其他人知道左邊個邊個有幾無品
呀邊個邊個再開過新ac玩咪又係另1條壞漢xdd

lovemii416 發表於 12-2-1 02:47 PM
CY我同意你
如果真係覺得D人通水就轉房,如果係房主就踢左佢,就係咁多-0-

轉房玩為killer一大樂事XD
你game果度叫咩名

我那場也是在場的
真的玩到超過分 明顯得不得了
你們通水都算了 又不是只有你們這些垃圾玩家這樣做
做了 給人看穿了 不承認自己錯 還要說是他人冤枉你
真的只有你 我是看不順
你垃圾嗎............
真的超垃圾 .............................

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 01:18 PM , Processed in 0.029485 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存