2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 戀Online 《戀ONLINE》T台火熱開動!誠徵玩家教官! ...
返回列表 發新帖 回覆
go

《戀ONLINE》T台火熱開動!誠徵玩家教官! [複製鏈接]

《戀ONLINE》T台火熱開動!誠徵玩家教官!

T台系統已經於上星期六全面開動!玩家只要於星期六晚上八時到活動專區,
按下右下角的T型台,立即可以進入T台的特別遊戲!各位可以用自己吸引大家的一面進入遊戲,之後一面賺取大家的支持度以成為潮流王者!每次得到最多支持的玩家都會得到神秘的獎品以作鼓勵!進入T型台房間的玩家亦有機會得到神秘獎品唷!

新手福音!誠徵玩家教官!

各位新接觸遊戲的新玩家是不是對遊戲不太了解呢?如果有個老手帶領大家比較好吧?很快就有這個機會了!即日起我們會在遊戲之中選取部份有經驗玩家,擔當遊戲的教官,帶領大家進行遊戲!有興趣成為遊戲教官的玩家亦可以自薦唷!更多詳情將會於日內公告!記得留意未來於官網的講解了!

每週服飾限量登場!
本週三之例行維護後,會彼上最新最爆的套裝衣服、而且所有新的套裝衣服限量一週、錯過了想買也買不到了,當然同一時間於本次的例行維護當中亦會有部份衣物下架,所以想成為獨一無二的時尚達人,這個絕對是好機會了。

派獎通知!

之前各個活動都已進入了派獎階段了!未知大家領了獎嗎?未知道自己是否得獎?立即到以下連結查看有關的得獎名單吧!

《迎新換新裝》:
http://minimax.com.hk/news/show/249/

《這個殺手不太「懶」》及《極速升級之路》:
http://minimax.com.hk/news/show/241/

恭喜以上得獎的朋友唷!

更多資訊:
《戀Online》網頁: http://lo.minimax.com.hk?ref=lo_0131n_2kf
粉絲頁:http://www.facebook.com/MiniMaxLo

我一向都做緊啦
新手指導員
唔apply都做得姐

姜太人 發表於 12-2-1 03:06 PM
我一向都做緊啦
新手指導員
唔apply都做得姐

我琴晚都開始玩呢隻啊;哈哈XD
玩左幾個鐘頭就痛了 好耐冇game要用到腦=p
原來呢隻都唔係好差炸喎.呵呵

﹡香草粒:) 發表於 12-2-1 04:47 PM
原來呢隻都唔係好差炸 ...

唔見你on msn o既
很久都沒看到你了.
上線可以找我啊
你用腦....會壞架

﹡香草粒:) 發表於 12-2-1 04:47 PM
原來呢隻都唔係好差炸 ...

ps..我係出鏡個度見到你張相..
先知你有玩
我認得XDDDD

姜太人 發表於 12-2-2 01:54 AM
ps..我係出鏡個度見到你張相..
先知你有玩   
我認得XDDDD

哈哈;我而家onRC多過msn丫嘛=]
你竟然搵到我張相-0- 我up完相都搵唔返自己係邊頁
‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 05:59 PM , Processed in 0.037381 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存