2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 昆狗黑摩利
樓主: 神樂由希
go

[新聞] 昆狗黑摩利   [複製鏈接]

餅餅上星期也有跟黑摩利交易,不是騙子
好好的溝通就不會產生誤會了~ 兩位別生氣,大家沒有損失就算了吧~ 好來好去嘛

十週年勳章(賀詞)

同黑摩利交易過 無問題

回覆 神樂由希 的帖子

尋晚打黎,,有記錄...10:44分,有20秒記錄
你明知我有打過黎,你點可以話我冇交帶,
如果你開post之前,見到我有打比你,你都可以打返黎問我咩事
你有咁既時間搵上傳網,你唔打黎問我咩事...
我都未解釋你知,你就認定我係昆狗,,

同埋由頭到尾你真係一個電話都冇打黎,sms我唔為意
咁我起身見到你開post,你又封哂我電話唔比我打黎同你解釋
係咪你有心想比人知我唔守時,以後唔好同我交易??

你都識講你打過比小男,佢同我講佢有幫我講過我唔係昆狗
但係點都要問聲佢拎佢個名上黎講,姐係有心想搞大件事...

講真,,,我買遲左我問題,但我唔係冇交帶,同埋我有交帶你唔聽電話...
可以點???????????
如果你想睇返打比你記錄既相,我可以影比你睇~~我真係有打比你~~~

事實證明有好評唔係大晒
守時同保持聯絡先係重點

你唔守信用守時就係你唔岩啦
話知你有幾多好評幾多人識
你睇唔到人地sms就得 人地聽唔到你電話就唔得

o0卡卡0o  你幫边個架=.=?前後矛盾  發表於 12-2-7 08:31 PM

玩過星曲WEB

我表示  易物時我先佢後冇問題

仲意為真係比人昆左:$
點知係誤會一場

7B! 發表於 12-2-7 03:00 PM
由我第一次回你POST就問點解, 唔可以HOLD住先, 要先要求人比CODE你
既然唔係一手交一手, 又要經你代賣代買, ...

你個死因同樓主一樣,因為你冇朋友

成班都柒既!
第一次有機會接觸一早講好哂,接受既就會接受,唔接受就唔撚賣比你,就係咁簡單
洗乜搞到咁撚煩姐,講到尾,唔好以為有個fd一齊回post就覺得自己岩撚左!反省下啦屌!
雖然引用你個帖,但唔係話緊你一sor@@

支持黑摩利一票。
落地獄既一票

黑摩利 發表於 12-2-7 04:55 PM
回覆 神樂由希 的帖子

尋晚打黎,,有記錄...10:44分,有20秒記錄

其實,你想有交帶
可以留pm/msn/whatsapp/e-mail/sms
唔係留個未接來電比人囉._.

約實左人地做唔到既野,之後又冇左影,覺得你昆狗唔得呀?有錯呀?
你可以睇唔到人地sms,點解人地唔可以訓緊教聽唔到你電話?

你鐘意話人地起身睇唔到個未接就開post既話,又得姐~
但係你自己冇左影先架囉,仲好意思係到嘈0.0

btw,的確可能你信用好好,好多人都會搵你買野放野
但原來同你交易一次會咁不安,咁多不歡,仲要死撐爛撐,,柒左認左咪冇事

咁多人回post幫你撐,証明你唔係昆狗,冇事架喇其實
解釋你又解釋左,樓主講咩都冇用架喇(又輸冇朋友?)
不過我覺得柒左既你差句野要對樓主講囉

瞬間秒柒妳  講真 咁以家佢應該睇到個未接來電啦可?咁佢又點解唔關POST 搞清楚件事?定係想特燈搞大件事^^"?講真我覺得你個諗法都柒左 你都應該要同黑摩利講一句!   發表於 12-2-8 12:37 AM
o0卡卡0o  連回是不對的  發表於 12-2-7 08:32 PM

十週年勳章(賀詞)

Fox 發表於 12-2-7 07:13 PM
你個死因同樓主一樣,因為你冇朋友

成班都柒既!

我做D咩需唔需要你黎錫教
我有冇朋友你會知, 你邊位?
家陣回個POST洗唔洗要問過你, 經你同意先回?

我諗你引用我既說話時, 諗清楚自己想表達D咩,
唔好1999咁

笑傲無雙 玩過星曲WEB

RE: 昆狗黑摩利

回覆 神樂由希 的帖子

同埋我賣家比左樣野你,你唔得閒交收或改時間係未應該主動聯絡賣家呢?
人地都話打左俾你,你唔聽囉-_-
你真係唔信得過佢就唔好先code啦,而家你俾人拖數唔gur,出post都係要臉要人撐你岩姐。
架就自己丟既,你覺得自己岩曬,你出post做乜鬼?有乜好討論?

7B! 發表於 12-2-7 07:42 PM
我做D咩需唔需要你黎錫教
我有冇朋友你會知, 你邊位?
家陣回個POST洗唔洗要問過你, 經你同意先回?

唷唷唷~
錫教?錫教你咩而家?
睇唔明唔好發爛炸哦!
我引用你個post要你同意先可以回?(係咪好似你句野呢~
咪講埋d on9野啦,幾歲呀你,有冇諗清楚你句野個意義到底係邊到!?
post你問唔問我都可以開既,話你冇朋友好明顯就係指你係呢個post入面冇人幫你拖
真係咁都睇唔明就睇多d文,睇多d書,對你理解能力有益
如果係假唔明既話,就唔該你唔好係到扮可憐博同情

學下你先,唔回覆了!

十週年勳章(賀詞)

原來回POST要求人同意同要人黎幫拖...
又要博可憐博同情
真係忙ar,,help~~有冇人可以可憐下我ar
有既幫我加個good啦同意下我~

平心解決吧!雖然交易最緊要守時。
你自己都有錯啦!人地有打番比你架啵:O
加埋 黑摩利 點會昆人

有睇開post既會明白,你話我搵朋友幫住,,
但係我大部分見到好多都係同我交易過既人
講真..我遲左買點係我問題,但我想通知你...我係有打比你,你唔係唔聽,你係聽左唔講野...
講真如果你肯聽我電話,我同你講我聽日起身會比你..就唔駛咁多野發生~~
你開post前,你唔係有心做我,你打個電話比我問個明白,,我相信,我點都會比到交代你~~
但你即時封我,唔比我打比你,唔比我解釋,咁我可以點,夜晚搵聽左唔講野,朝早直頭封埋我唔比我打黎
要我一定食左昆狗e個死貓...講真我幫fd收野...點知會咁煩~

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

守時,同埋交易時講清楚就咩事都無,誤會黎姐
不過明白樓主出個POST既,因為樓主都係怕比人呃

一句講到底咪姐係誤會囉,
兩位完成交易,再澄清番,跟住開香檳慶祝啦......

用黑摩利交易過幾次,放野又有收野又有,總值加加埋埋都過二千幾
雖然冇比評,但呢件事我都唔會信黑摩利會呃人
如果佢真係呃,而家都唔會走黎覆,一早學果個Live深潛

E家係佢唔接受我PM...唔SHOW我...佢講明1200GASH係散紙,,串貢貢話唔要
一個電話都唔肯聽...因為佢自己講明已經賣左acc唔玩,,佢冇蝕抵架...佢唱我,我蝕咋嗎...
講真佢有心做我,真係唔夠佢玩...你地信佢既,我就以後冇哂誠信度
我遲左買點,其實我係真係有打去想話佢知,,code未入,我係幫人收既,,等人地買點比返佢...就算佢真係急,..佢肯聽電話,我都即諗方法買比佢..
但佢....唔聽電話,,,由頭到尾一個電話都冇...之後一朝早就唱我...咁叫交易?我唔守時我衰..但係唔駛唱到咁喎,,到e家仲要唔應我,唔理我任何解釋,
一句認定我係昆狗~~咁可以點~~~唔打去問下我個code用左未,就自己post相上黎啦...個個人都睇哂啦咁...

徐子平 發表於 12-2-7 09:04 PM
用黑摩利交易過幾次,放野又有收野又有,總值加加埋埋都過二千幾
雖然冇比評,但呢件事我都唔會信黑摩利會呃人 ...

問題係個樓主潛晒水
PS.睇下綺曲個點解上水=]

徐子平  雷膠又係邊到上左水?  發表於 12-2-7 09:07 PM
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 12:27 PM , Processed in 0.107811 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存