2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Fantasy Earth Zero 昆狗黑摩利
樓主: 神樂由希
go

[新聞] 昆狗黑摩利   [複製鏈接]

神樂由希 發表於 12-2-7 09:33 PM
我駛潛水?我24小時睇住你班花生友回咩要一個一個回覆咩?
重點唔係你打左比我無聽就當無事留番個未接比我~ ...

以家人地有話唔比你咩-.-?仲係到小事化大 咁你覺得佢昆你咪去報警囉=.=

人地比你 係你唔要咋

咁如果你條女約左你 3點 但佢4點先出現 佢又叫昆你啦wo
咁你係唔係又會開post話你條女係死昆狗 跟住又走去報警

o0卡卡0o  條女都俾你放上枱好野啵小雨哥=]  發表於 12-2-8 02:19 PM
神樂由希  時間又係佢定,佢自己有事又係佢唔早d通知人,同埋乜你約自己條女出街係交易來ga?要串人用少少腦  發表於 12-2-8 08:45 AM

笑傲無雙

人地樓主要型  要威  要有性格
POST完條CODE出黎 唔要你個小小GASH

樓主,黑魔利搵你,打比你,你又唔理人,又唔聽電話.咁人地都搵你話比返點數你,但你又唔理人,咁點比你?
同埋我都有打過比你,但你都係無聽電話...我唔知你係想有心去唱衰人定係點,我就唔知,依家個問題係,黑魔利一直都想比返點數你,但係你無出現過,又搵你唔到,咁點比你?

o0卡卡0o  樓主目的:有心去唱衰人  發表於 12-2-8 02:20 PM

樓主..e家好似系你有心想抹黑人多d喎a_a"嬉戲咩

前日星期日賣把霜白羽比昆狗黑摩利,佢就話之前交易過叫我比code先,咁之前買裝備我比gash先買都無問題,但點知今次中伏了
原本係約定尋日2月6比點,但點知等左成日都無電話send信息又唔應,然後我見到尋日18:00到佢開posr話自己抽左差唔多9000gash咩都無,有錢抽但又唔比點咩通知都無
所以我先知道交易過或有大量好評都信唔過大家小心啦
最後到現在點還是沒有   

一個唔聽電話,一個唔睇信息

o0卡卡0o  黑魔利問我:你會唔會成日check 信息sms呀? 我答:會 佢:.......... winxD  發表於 12-2-8 02:22 PM

我比你地抽水就一定ga la,你地唔係收害者就梗係大大聲,同我玩捉字室,叫我比code 先,唔係叫我立即比,你幫朋友收你溫女係未你自人野先?係未大家都唔明?你自己私人問題而導致他人有什麼損失係岩?從一開始你收個樣野你都無講過你幫朋友收,你只係講今晚或明天比點,好啦到左我收唔到點開post啦就出來講我要溫女我幫朋友收ga我搵唔到朋友入點點知你條code真定假,你都識講交易過啦,個次交易我返緊工都叫人過數買點比你,咁又信唔過呀,我好評唔夠你多姐,唔夠你出名多人幫姐,我開得post話你我就預左ga la
你問人想點,你做咁耐人唔識?你係有心尋日開post之後立刻去買點之後話唔好意思因為d咩咩咩遲左say 句sorry交易埋未咩事都無low,而你唔係ge老撚鳳,我有咁多好評會厄你咩拖下之麻,出來用借口解釋又解釋,連最基本一句唔好意思都無呀
Code 就比左,你又無講過我幫朋友收可能會遲比點,你咁實牙實齒話明天我實信ga,咁撚出名同好評我知,但都係無low,你有事唔一早講,我send完信息比你,你夜晚10點幾打來證明你已經溫緊女食飯啦,唔識一早通知人?係未要等你凸埋hi沖埋涼先通知,老實如果我唔係send信息吹你,你會唔會打比我都係一個問題啦
喂重有佢d朋友,fans繼續出來講呀,我就無朋友幫ga任你地抽我水,你地覺得佢岩就即係想法一樣,以為自己好評多有人氣就可以拖,咁又係ge你地自己人麻

o0卡卡0o  自己做錯野就要認,黑魔都話自己有錯=]但係你做錯唔認大声夾惡唔係開post就話人地昆狗你贏晒呀?  發表於 12-2-8 02:24 PM
黑摩利  我E D一定要比返點你既,一定要搵到你為止,冇計,廢事比你話我昆你錢 手提可以換,FB我又可以搵唔到你,咁有咩方法可以搵你丫,又比你封哂  發表於 12-2-8 09:21 AM
黑摩利  點我買左啦,唔好唔拎丫,一陣過期先話要既時候又話我昆你丫~ 講真,你咁急住抽,,唔幫下你點得丫~~最後你轉埋FB唔好比我搵你TIM  發表於 12-2-8 09:19 AM

根本就係你小事化大
人地果晚10點幾打過電話比你 就係話要遲D比點 係你自己聽左電話又唔出聲
你第二朝起身見到佢打過比你 一個有心要昆你既人仲會搵番比你?
我覺得你要質人做昆狗之前你起碼去求証一下先
你就粒聲都唔出走問都唔問追都唔追走去出POST話人昆狗
佢遲比點佢係有問題 但你而家咁樣質人做昆狗 件事我覺得變左係你有問題
仲有 係你口中所謂護航果D人唔少都應該係路人/同佢之前TRADE過
我諗有少少心機睇完個POST所有野都知係咩事

黑摩利  你有冇諗過由交易頭到交易尾都冇打過電話,冇聽過電話:" 夜晚打黎既又唔出聲,,我窮丫,我會驚架~我又知個code未入,比唔比你先好呢  發表於 12-2-8 09:06 AM
黑摩利  打個電話係咪難過你叫人比上傳網你上傳野丫,,打個電話,,傾掂唔駛搞咁多野啦 我唔係用咩令機,我用垃圾手提,,你個sms比左我,有機會睇唔到好正常,  發表於 12-2-8 09:05 AM
神樂由希  即係佢睇唔到信息就岩ge,麻煩你睇清重點先講啦,又一個死忠fans  發表於 12-2-8 08:41 AM

我點就有架啦,你到E家件事發生左咁耐,都係得個講字,覺得我果1200GASH係散紙,唔希罕
由頭到尾仲未肯PM返我...叫你私下解決你都唔搞既都唔肯,等同於我同隻牛丫狗丫講野有分別?
你做埋D ON9野..唔相信人,唔問清楚人,唔打個電話係通知人,就開POST,仲要搵埋上傳網
POST埋個未入既CODE就話人係昆狗,你博咩先?你又唔係唔知度,CODE未入,GASH未比你,交易都未成功你就POST出黎啦
你唔試下入唔入到個CODE先~~~~你都十下十下既,如果我遲一步發現,,上到去比其他人睇到,入左個CODE,唔通你又當我呃你啦喎,
本身我都可以好聲好氣同你同你講架,但我發覺同你E個人講野,,拎埋人地條女黎講,吊埋沖埋涼E D字眼...我真係唔似你囉,你咁樣對你條女架?你咁樣尊重你條女架??
你條女真係慘丫,有個咁仆街既男朋友,,睇你把口,你講得出E D野,你同你條女都係咁架咋....?
如果你肯同我私下解決,我講聲SORRY有咩所謂,點數我就有係度啦,你唔理我唔應我,,我都唔知比唔比你好,,你又唔肯停,又唔肯改返POST名.但你唔係,第一日開POST,我知到PK啦,遲左搞到人,即打去你果度架啦,打10幾次,你都封埋我,,點傾?你教我..點傾丫?
你跟本唔比人有機會,,好似果個花生友講你條女有一日同你出街唔小心遲左,吊你就要封佢啦喎,唔拿同佢講野啦喎,唔聽佢電話啦喎,,
我有好評係我交易完人地比既,,,我可唔可信係人地決定...你一開始唔信,我叫你比CODE你都可以唔比既~~係度回POST既好多我見返都係同我收野既買家賣家,,點解人地個個冇問題,係你有問題
係你個人特別D?我就認定我遲比CODE你錯哂架啦,,,你會唔會認自己有衰有唔岩丫!!!!如果冇,你咪姐係自以為是果D啦,咩都係自己果套囉又係~~~~
你話大家交易過會信得過,係丫,,打比你通左成10幾20秒都唔出聲...又唔知你想點,,古古怪怪...我唔通仲唔打比你問聲,就拿拿聲連CODE都未入就比gash你??
你肯聽電話,我諗一定唔會咁囉~~~game名由頭到尾冇講過,,我信你一半都偷笑啦,,係你比code我先咁又點...我講完你可以比code先既,..你講都冇講野就send咪黎..唔通我可以叫系統唔好send黎...
咁我見你send左,我緊係答你,今晚or聽日比到點你架啦~~~wa,咁我自己有私人野做,冇時間買比你住,想打你講聲等多半日,都唔得??你夠話你急住抽野啦,又怕冇得抽...之後又話係幫人放,,
又講度買返點數比你個fd,,威威,好有錢咁,加埋你把口,好極有限啦你個人,,,你都唔玩既,你得個2000fun acc,怕咩同人嘈,你點講都ok架啦,,你唔會有蝕抵既~~
總之gash我就買左係度好耐,你係唔pm我,唔聽電話,我都唔知點樣比到你,點樣可以傾返私下解決既野~~~係你覺得自己好有貨,唔自在個120蚊先唔so我咋,,我有心比返你架...係你個人要型要剩~~~

十週年勳章(賀詞)

發覺幾多ac好耐申請但係時數短既係度留言

回覆 神樂由希 的帖子

我無話黑摩利係岩曬
你sd左msg比佢 人地係有打番電話比你 係你自己唔聽
就算你訓緊教 你知有佢係有打過比你
你第二朝係咪應該打番去問清楚咩事先再話人昆狗

小樽xd 發表於 12-2-8 08:26 AM
根本就係你小事化大
人地果晚10點幾打過電話比你 就係話要遲D比點 係你自己聽左電話又唔出聲
你第二朝起身 ...

我忠你個西咩.fans.我同佢中學同學玩到依家吾系信你吾信佢下化.你講野有骨扮大袋我知.
120$系散紙甘你咪有型囉.系甘的話.就吾好講甘撚多拉.系度扮乜撚姐.散紙.吾只在!?"甘就收皮拉有錢人^^
呢度冇人想同你嘈就吾該你咪撚系度撩9人..乜撚野惡忠fans..你訓撚醒未呀

黑摩利  你咁撚串,對你講粗口好出奇丫 咁又係,人地咁似吸血鬼AWA"  發表於 12-2-8 10:36 AM
神樂由希  你一句講話自己友未得low,加上出得評論預左人點評ga啦,喂唔點得你未收爹low ,同埋撩你撩唔起咩,講2句粗口就驚你呀?  發表於 12-2-8 10:30 AM

嘩嘩嘩,你自己睇唔到信息又得,我個時訓左覺唔得咩,咁就古古怪怪?
你話交易過唔會厄我,咁又覺得我會厄你?咩道理?個次交易重要係我比你先,有無game名重要?你話咁樣信我一半偷笑?你有好評我夠有啦,因為你出名就可以自負?

重有呀你明知一早唔得閒,你唔早通知?哇係你自己拎條女出來講先,唔係我拎你條女出來講先ga,真心膠?
重點1。我出post之後你話你幫朋友收搵唔到佢code未入點比點ok
之後又話陪女做節唔得閒買點,咁到底邊樣真?係你買定個朋友賣?咁矛盾ge感覺會唔會令到人地覺得你係昆狗?
重點2。你話你信我一半偷笑,咁你入左code入到啦,我無昆你啦,而你無交帶又話搵唔到朋友比點入code又話無時間買點呢d自相矛盾ge野你叫我點信你?你想解決係想挽回聲譽姐,我又覺得120蚊買起你人格值wow

黑摩利  你係咁話我昆狗,你有冇追過我先,你覺得我昆你,點解你唔追我丫, 你又唔打黎問,就開post去屈人,你又知人地想拖你唔比你??用腦得唔得丫  發表於 12-2-8 10:41 AM
黑摩利  重點2,係因為到夠期比點你果日,我都未搵到我朋友,同埋我自己都唔得閒買點... 所以想打黎同你講聲,你又唔聽唔剩,,咁唔回電話,就要開POST,勁唔公平囉  發表於 12-2-8 10:40 AM
黑摩利  你駛唔駛我又打去橙拎返入CODE既時間比你睇..係你POST出黎,我怕比外人入左,,係之後我先入既時間比你睇丫?  發表於 12-2-8 10:38 AM

回覆 神樂由希 的帖子

最大問題係我搵完你,你冇so我,我到你開post果日,我都係搵緊你架啦
我一直都係想打比你同你講我買唔到點姐~~~你又唔聽電話

你做埋d kai子行為,未聽人地點講,又唔打比人地問咩事未比點你
就post個code出黎~~~~我好撚想要架?我幫人收架咋...
e on99咁放左出黎...個code本身未入...我唔通等外人入左先嘈丫?

唔係你on9放個code上黎,我駛撚自己入丫?我駛用120蚊買丫?
一直都係幫人收,係人地比錢~

e家係我局住驚比其他人入,先求奇搵隻人入左咋,你估我好想要丫?
e家係你搵完我先,但我有搵返你,而你係冇回返我,又冇搵我,就開post話我昆狗
會唔會對我好唔公平,而我搵返我10點幾打比你,就係想講返我遲小小先比到點你,
而個code跟本仲未入到....我都想同你講架,但你話你要訓覺,咁ok,咁我咪返屋企訓覺等你打黎,
or我起身打去你答講返清楚,
但唔係喎,你可以打都唔打,唔了解,就開post話人昆狗架喎,誣衊我姐你都係想
咁其實你誣衊我,我可以叫版主有權關post~

其實你真係唔駛咁咁多野..你講到我幾多fans幾多朋友..
跟本就係睇你唔過眼,,唔係話我冇錯..我唔守時一定係問題啦
但你唔比我打黎...我係唔知有咩方法同到你傾..

好心你啦,有心解決件事,應我pm啦~~~咪咁自我中心啦........你唔係好想拎點去抽架咩,比你又唔要...我好難做架喎

鬼整你  睇到晒,公道自在人心  發表於 12-2-8 12:01 PM

你局住要定你想要??你解釋係2個唔係你入左先話買點low
你開頭話完幫朋友收之後再話陪女唔得閒買點,而家又話我post左出來怕比人入左局住要買點,越來越多解釋
唔通傾就梗ga la120蚊買起你人格比人知抵啦
我無問題ga叫多d你d自己友一起來討教下啦
你一直都話我唔聽你電話呢個點我就解釋左買你人格
到你又解釋下點解知唔得閒又唔早通知一直賴我,而d解釋又一個一個疑點啦到頭來你唔信我,覺得自己有信用可以遲可以拖可以解釋?
你都話啦打電話比我話我古怪但事實上條code我又無厄你,就算你幫朋收你搵佢唔到又我問題?你到今日都搵唔到啦,你答我如果唔post要等到幾時?邊個交易唔想快?你同我交易有無遲先,我講左個個時間就有早無遲,你呢一句幫朋友收,一句唔得閒買點就大撚哂?何況我唔知咩係真?重知約定時間係收唔到點wo
加上你講10點幾打比我ok,如果唔係我send msg比你又會唔會打呀?要打一早知交易唔到就打來啦,你只係留過未接唔代表咩,你又有無諗住pm或msg 呢,我收唔到點話你昆係未好正常
你想我聽電話都係解釋姐,聽來無意思太遲,你未當買個教訓咩叫做誠信同守時low
唔怕wo你咁多fans唔怕d野賣唔出ga

黑摩利  你個人咪咁on9好唔好丫,特登換張icon就上黎串到底,嘈到底,仲細咩? 我唔係局住要?你咁on9放出黎?你肯認低威,話自己有問題,我拍片del比你睇都仲得  發表於 12-2-8 04:16 PM
黑摩利  同你講左我8點幾比人嘈醒話有人唱我先見到你信息~~~ 10點幾我打黎,已經係我搵唔到我朋友,想同你講要遲d  發表於 12-2-8 04:14 PM

我唔信你我就唔會你一話比code 先就比左你啦,而換來係咩?無game名信我就偷笑?百般ge不信任,你覺得重有傾同解決事件ge佘地?
我講就係咁多你話我自我中心又好搞大件事又好想出名又好,anyway我都無玩了
你未張過1200點開post出來比d花生友開心share下low,講真錢真係無咩所謂,重緊要個樣係誠信、同我交易過d人會感受到
Post我就唔會再回ga啦關都唔會,潛到就潛啦88

幼稚                                                                  

兩位都字海 睇死人

其實都係溝通有問題
交易左咁耐  大家講過信字 我對交易開既人都係
大家都有錯
而且黑摩利都表明有心解決
但你就係到死話昆狗  標題又唔改
件事再係咁落去
錯既人就快變成你一個

十週年勳章(賀詞) 玩過星曲WEB

睇左咁多回復...講真,我賣700HKD野比黑摩利...都係我先CODE

到頭來都係大家既溝通問題, 洗唔洗搞到咁大

鬼整你  黑摩利前前後後做左咁多單交易,有邊次會咁亂?對家係華山派氣宗弟子,以"氣"御敵,真係吹得佢脹.......  發表於 12-2-8 12:04 PM

真係字海...
大家都係呢到上水不如就一次過係到約啦
又電話又PM又FB推6版都未解決到件事
究竟係想罵贏人定好好醜醜完成個交易呢?

Violin6409  其實有睇過下字海就知 樓主無心想解決件事  發表於 12-2-8 12:15 PM

十週年勳章(截圖)

我想簡單知去了解,你地解決左問題,定係製造左新ge問題?

寃家宜解不宜結,1人讓1步,忍1啖氣完左個問題先la....
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-8 11:37 PM , Processed in 0.042482 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存