2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 傭兵天下Online 開始5想玩傭兵天下
樓主: ag051250
go

[疑難雜症] 開始5想玩傭兵天下   [複製鏈接]

好行唔送

入到去做一兩個任又斷線,好無癮

閒時來逛逛 發表於 12-3-6 04:02 PM
入到去做一兩個任又斷線,好無癮

好行唔送

留名對此帖表示關注

斷線斷到灰

其實隻game有好多都要點數買

用點買經..........

隻GAME幾好玩,,,我會繼續玩

隻game真係好普通, 已delete

其實香港有咩代理系好嫁;'講真好GAME我寧願佢出月費咁樣隻GAME先系公平-_-
不過今次GAME ONE真系又食錢又垃圾SER-.-
有D人可能話吾洗用錢慢慢玩但打機邊個吾想勁成日系刷緊怪比人殺你都冇引啦;'仲有D石先系最食錢-.-
如果吾用錢升到80LV空有LV有鬼用咩..如果吾用點都吾知搞到咩年代啦,,個人觀點不喜物炮-.-

我都有d唔想玩
我玩既時間夠多,但係都追唔度lv,好難玩
低lv、裝備差玩副本無人組,想解新兵任都唔得,同傭兵天下主流斷層,人地陣頻組緊55lv刷怪升,我只係得48lv到我55lv,佢地可能講緊係60lv~65lv-_-永遠都追唔度.....咁追法追到氣咳都追唔上主流步伐。
48....人地分身都高lv過我>_<陰功
點解我玩到咁失敗
玩既時間講緊係坐低10個鐘,真係仲勤力過返工xd
但係付出唔代表一切,人地有米日日升幾個lv.....好慘,我既低層生活唔知要到幾時先見度曙光

烈火神仙 發表於 12-3-9 09:36 AM
我都有d唔想玩
我玩既時間夠多,但係都追唔度lv,好難玩
低lv、裝備差玩副本無 ...

+1 說的10分好 沒有商城game是騙人 +上追+物品屬性要流通5金  好無來

玩過星曲WEB

我支持比月費好過,
月費=少外掛+固定支出+少小學雞+公平

WHY 咁多大陸人..玩活動見到D
勁多唔知咩符號既玩家 開加速囉
灰晒

玩左三日都悶悶地 = _ =

又話無商城...但事實就只係將「商城」改名做「隨身商店」...

可享受免費遊戲?
無錯...你60Lv前的確可以有方法唔洗買流通金...
因為你可以用生活技能整裝整武器同防具...
之不過...當你升到60Lv想整武器?你自己睇下用乜材料先喇…

=============================================
40Lv 金裝雙手斧
3級高級礦物    40個
3級專精雙手斧模具    1個
火之精華   20個

50Lv 金裝雙手斧
4級高級礦物    40個
4級專精雙手斧模具    1個
火之精華   40個

60Lv 金裝雙手斧
5級高級礦物    160個
5級專精雙手斧模具    1個
火之晶核   40個
=============================================

明未?
你竟然同我講要160個高級礦物?
1個高級礦物要用16個普通礦物合成,變相即係要打2560個礦物?
我都未計你5級礦圖極低機率出現嘅守護獸…打唔到晶核!
5級礦圖出守護獸嘅機率係明顯大幅調低左…

你可以撐話60Lv裝係勁D,因為可以衝套裝屬性…
但唔該,呢度只係一件裝備Only,而你個身到底有幾多件裝備呢?
我諗你打夠全身裝備所需要嘅礦石同毛皮,我諗你都已經升70Lv… :

當然,你亦可以用積分換…
之但係,積分換到頭來都係要用進階石衝…重要唔止一粒…
愈高Lv裝備,進階石就愈貴…
到頭來又係錢… 話就話無商城… 但事實衝裝已經可以食你一筆!

港戰、台戰、陸戰必備的符石系統
我當你有超乎常人嘅耐性同時間,
符石系統嘅出現,根本就係令普通玩家無得玩落去…
開第一格係基本,開第二格盤用中級符文,但第三格已經係高級符文,但後面重有五大格…
要合成中級符文,係強制收你2金!即係要整一個高級符文已經要收你10金…
你可以用1金買礦圖打初級符文,但你又究竟有幾多錢,可以打幾次呢?最終都係要合…
以上只係開通個一格,重未計你要搵符石裝上去,
符石合成要幾錢?唔洗我講…相信大家都知…
呢個盤根本就係For班有錢佬玩,一般玩家根本無可能玩得起…

無錯,商城Game有錢係大晒,但唔代表可以屈機…
但呢個盤嘅出現根本影響左遊戲平衡,因為係直接影響角色能力值!
角色已經無得自己配點,但有錢就可以大增加能力?
如果你無財力衝呢個盤…我會同你講「你不如唔好玩!」

話晒人地係做生意,當然我地玩得佢Server,就梗係唔可以預自己一個仙都唔花,
之但係,個符石盤屈到咁… 你叫人點玩?
衝裝個筆我都重可以唔同你計,但個符石盤就真係…
堅係純鬥錢多…

呢排已經愈黎愈多65Lv賣帳號,其實除左係因為65Lv無任接,要靠刷野怪外,
以上兩個原因其實都佔左極大比重…
對於重緊嘅你,建議都係升到60Lv先考慮充唔充值啦!
始終個Server要Keep住有多D人,班港戰、台戰、陸戰先肯洗錢!
已有 1 人評分Good 收起 理由
s_a_v_i_o_u_r_ + 1 多謝提醒 我絕對唔會玩

總評分:  Good + 1   查看全部評分

咁我又想問下 邊隻免費 game 係唔駛充值就勁 ... 你玩下魔界2 5000點my card 都未必沖到一下裝, 一件20下比你慢慢玩 呢隻game 唔算貴啦

你要開3套裝 8個符文 真係唔算好貴好貴
但係只係講緊你第一套裝 -.- 之後呢? 10級一套裝 再整又黎過A_A

講真隻GAME都好左好多啦(比開始).....隻GAME一定比其他吃錢GAME好好多...你只要有心肯放洛去...你一定找到錢...好像我咁 我打30LV黃杖一日做5枝一枝5金...開服到呢家日日搞搞到成百幾金啦.......得.....你唔想做生活玩家....你可以打副本家下....換LO..大家一樣黃裝.你話玩錢一定勁個唔玩錢....你講緊廢話????你話WOW 咪系LO比月廢........人地收AC你吹得佢脹?呢個世界不嬲唔公平....你要走都冇人阻到你....好行唔送898

deathless 發表於 12-3-12 06:46 PM
你要開3套裝 8個符文 真係唔算好貴好貴
但係只係講緊你第一套裝 -.- 之後呢? 10級一套裝 再整又黎過A_A ...

國服都係80封頂, 有幾多套比你換?
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 05:47 PM , Processed in 0.046509 second(s), 15 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存