2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 夢龍物語 對此game公司(GF)十分佩服
返回列表 發新帖 回覆
go

[其他] 對此game公司(GF)十分佩服 [複製鏈接]

只為了吐吐苦水
一開始我為左賣ac諗住去gf會員網度改密碼,先知奶野,完全唔記得左gf滑鼠鍵,撞左5次失敗後,佢唔俾再撞,我咪申請回報問題,跟住時不時入去睇下回復左未,,突然神奇野發生,我入到個問題度自動彈返去GF登入頁面,跟住入入下,連我個gf會員會ac都可以錯埋(我肯定冇記錯,前後相距唔夠2分鐘),我o哂
只能說玩GF代理GAME既人自重,個會員網整到咁爛,回報問題果度揀GAME已經係亂碼,我仲要一隻一隻咁試,改字體都冇用
另外招位有意買69惡魔獵手AC既人
*注*  無得改密碼
更新一下,我連重新申請AC再登入佢都可以話密碼錯誤,另外我又搵返個GF滑鼠鍵,但係都冇用,只因佢個SETTIGN太膠

搞到我好驚

D工作人員做野又只係照程序,淨係識叫我傳真,真係,撞錯左5次,你俾1日之後可以再撞都好呀,個SETTING 膠到咁

你個AC冇得改密我唸冇人要嫁啦-.-

唔好怪晒人地 pw都可以錯 證明你亂9黎 你日日唔q記得 人地埋好q忙 真係彩你都有味 自己都要負上50%責任

@.@ 的確GF安全措施很嚴謹  

玩過星曲WEB

jackylee 發表於 12-3-15 06:02 PM
@.@ 的確GF安全措施很嚴謹

同意同意!!!  真係果日記得左個PW 按5次都唔知點樣死法

你唔記得pw有冇諗過自己有責任??

十週年勳章(賀詞)

我仲戇鳩 去七仔買mycard 點知俾張i mycard泥
要先入mycard再轉gf再轉夢龍
點知泥个乜q滑鼠密碼 我acc開左n耐 以前邊有尼个膠野
我連自己有無set過都唔知
撞左五次都唔岩 block左!
見佢寫話暫時 以為格一陣可以再撞過 點知話要申請事項
Fine,sd email過去,幾粒鐘,無人應機,打電話過去一大堆成分鐘既電話錄音後:(對唔住,所有客服忙線中)
我兩部電話停打,唔記得打左幾多次,通了,佢話身份證要申請acc果陣个身份證 於是我又要麻煩我个fd俾我,然後又sd多次 又幾粒鐘 無人應 又要打過去 又唔記得打左幾多次 通了…
話 無收到我email 兩个鐘後覆我 又兩个鐘 … 無回應。再打電話,唔記得幾多次,仍然無人聽,放棄…
用个線上回覆(唔好問我點解唔一早用,有用過都知尼个戇鳩野答得有幾官方腔)
格左唔知幾耐 覆了 無收到…………………………。(我sd左不下十封,)

搞左成日,就到尼一刻都未有確實答覆…
Id pass email 咪ok嚕 搞甘多野做咩姐 登入个帳號 唔小心打錯一个字 半粒鐘後先有得入…

唔好講埋啲風涼話唔該 甘q多acc 甘q多野打 你全部記得哂你好野。我係無乜記性
我唔記得當我唔岩 唔記得个密碼仔 唔洗搞人成日都未解決掛 最撚緊要係食撚住左我啲點阿,仆街!
見到用唔到算點狠樣啊,出乜鳩i mycard啊 ,入落mycard網甘鬼易 轉過gf又甘撚易
轉過夢龍搞乜鳩野滑鼠密碼姐!

Sorry,真係好撚著,容許我發洩下…。

已有 1 人評分Good 收起 理由
傻雞~k + 1 同我既感受一樣

總評分:  Good + 1   查看全部評分

‹ 上一主題|下一主題
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-24 07:38 AM , Processed in 0.034978 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存