2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 伊達傳說EDDA 大家有冇發現個代理都幾煩?
go

[閒聊討論] 大家有冇發現個代理都幾煩?   [複製鏈接]

其實依個game代理,係我玩RF ONLINE架時間就知到佢地好麻煩!!! 又要認証又要用電話!! 電話同EMAIL認証過一次就唔可以再用(有人會話好多GAME EMAIL用完都唔可以再用),依點我明,不過當你用YAHOO EMAIL,佢會比你用,但係你會收唔到認証!!! 好喇! 問題泥喇!! 你轉左個認証EMAIL信箱,你認証係新信箱收到 !! 不過YAHOO果個信箱就會比佢所定左!! 之後用電話認証算啦!!諗住唔洗煩!! 點知佢話2樣要一整認証先做到正常會員,如果唔係"線上回應"果到你用都用唔到!!! 好似沈日咁,為左隻GAME攪左成3個鍾先入到GAME,又要VPN又要等佢比信你話比你玩,以為入到GAME冇事啦,玩玩下斷線/彈GAME!!!!嘔血~~~之後仲發現個VPN完來有定時間,你開佢 1-2HR就要入過個VPN(彈GAME就可以去VPN個網頁睇下係唔係要開過VPN)............大佬......打個機姐,好似考試咁,過5關斬6將,大家都知啦啦隊打得機點會想成日斷線入過GAME,仲要個GAME咁爆,仲有近2日發現,電腦自從安左隻GAME,個電腦開4個鍾到,就自動死機..........真係....WT......F........

只係站時消下時間姐   
到5月出左D3 D人仲唔走 我個名倒轉黎寫
叫虫狼夜

HEIHEI20 發表於 12-3-17 12:20 AM
其實依個game代理,係我玩RF ONLINE架時間就知到佢地好麻煩!!! 又要認証又要用電話!! 電話同EMAIL認証過一次 ...

都唔明你想講乜...
如果你認為咁煩 就唔好玩..
唔需要UP 咁多廢話...
仲要話隻GAME 令到你電腦死機..
我開13個鐘都無事....
你部腦OUT 晒啦...DEL左隻GAME 佢...去玩D 你部腦玩到的就OK!
咁你唔好玩伊達啦..
我唔覺得港服隻GAME 可以令到你部腦玩到囉....
我真係笑左!

其實依個game代理,係我玩RF ONLINE架時間就知到佢地好麻煩!!! 又要認証又要用電話!! 電話同EMAIL認証過一次 ...

呢個代理煩...
我覺得好過香港代理廢同埋垃圾囉!!!
已有 1 人評分Good 收起 理由
CS-Kin + 1 你說的內容我非常同意

總評分:  Good + 1   查看全部評分

kacky 發表於 12-3-17 12:26 AM
都唔明你想講乜...
如果你認為咁煩 就唔好玩..
唔需要UP 咁多廢話...

又唔洗太串,大家吹下水姐,唔好話香港定台灣,有幾多代理會好似依個代理咁,又認証咁多樣野呢?!
如果個POST唔合你心水~~轉台啦!!

HEIHEI20 發表於 12-3-17 12:30 AM
又唔洗太串,大家吹下水姐,唔好話香港定台灣,有幾多代理會好似依個代理咁,又認証咁多樣野呢?!
如果個POST ...

你轉討論區啦~
個代理咁煩~隻GAME咁差
你都仲黎留言?
去第二度洗版啦~~~
我係你...我就閃啦~~仲係度留言?

人地都係講感受者

HEIHEI20 發表於 12-3-17 12:30 AM
如果個POST ...

其實Email同Sms認證
只要方法岩 同埋根據藍色Post個方法去做
基本上系可以一Take過無難度

你宜家成功申請左Ac未?

代理煩 都要有佢值得人花時間比佢煩既地方
綜觀全亞洲 又有幾多間遊戲公司比變色龍好??

玩過星曲WEB

都係討論下o者
稍安無躁...

omg係最好既代理
佢煩 都係保証唔比人開多個ac
一個ac共通所有game
一用外掛就封你  咩都冇得玩
佢保証0外掛 唔比賣幣
做到好公平

yanso921 發表於 12-3-17 12:56 AM
代理煩 都要有佢值得人花時間比佢煩既地方
綜觀全亞洲 又有幾多間遊戲公司比變色龍好?? ...

其實OMG呢幾日比我既感覺系好專業
我搵過佢地好多次 線上回報、即時Q
佢地好快就回覆左
有幾次都系凌晨時間或者朝早五六點
吾似得香港代理商
一去到夜晚九點十點就收工

花濺淚v3v 發表於 12-3-17 01:19 AM
其實OMG呢幾日比我既感覺系好專業
我搵過佢地好多次 線上回報、即時Q
佢地好快就回覆左

有時候 唔係公司既問題
係個客(玩家)質素既問題
變色龍已經係我見過最好

XiaoGao  極度讚同!!  發表於 12-3-17 03:25 AM

yanso921 發表於 12-3-17 01:20 AM
有時候 唔係公司既問題
係個客(玩家)質素既問題
變色龍已經係我見過最好 ...

呢樣野我絕對認同..
又有線上回報甘方便

#1話無做晒驗證吾可以用線上回報
但系佢忽略左最強大即時Q系統
我都用緊 同線上GM回報過
10分鐘吾使就回覆左我
(不過吾見效呢句就真既..)

響話人地代理唔好之前
不如你自己又檢討下先啦
成篇野咁長, 無分行 無分段
再加埋d錯別字...真係睇死人
omg既a/c我申請過2個
第一個響澳洲讀書用passport認證
第二個返左香港用身份證認證
除左第一次個passport影得唔清楚要再sd之後
2個a/c都係2日內完全晒全部認證
vpn申請, 由知道鎖ip果一刻起就申請
第二朝起身就批左, 幫個fd搞埋成堆野由頭搞起都係第二晚既12點就搞掂

你所講既又好煩又死機
可能你要檢討下係咪你自己打字同申請有問題
點解咁多人申請到又快又準, 而你又唔得呢?
另一方面, 可能係你部電腦應付唔到隻game既要求?
連自己部機廢都可以話代理有問題,
都唔知邊個有問題d=_=

omg作為一個代理, 我唔敢講佢一定係最好,
但係響代理既「客服」範疇入面, 除左代理台版LOL同佢差不多之外
我真係由香港到台灣都搵唔到有邊間好得過佢
少少認證都覺得煩既, 你可以選擇一d充滿外掛同幣商既game玩,
我相信睇完你呢篇野之後, 無人會阻止你
每少一個你呢種玩家, 對隻game都好d
已有 1 人評分Good 收起 理由
*基* + 3 成篇野咁長, 無分行 無分段 再加埋d錯別字..

總評分:  Good + 3   查看全部評分

闇之WIN神 發表於 12-3-17 01:49 AM
響話人地代理唔好之前
不如你自己又檢討下先啦
成篇野咁長, 無分行 無分段

其實我吾建議系度做任何批評..
禮貌好緊要^^

VPN批核系就系快手
不過到宜家我開始對VPN功能起質疑

花濺淚v3v 發表於 12-3-17 02:17 AM
其實我吾建議系度做任何批評..
禮貌好緊要^^

無批評呀~
不過我俾個建議佢之嘛~XDDD

所以你見其他基本唔使認証GE遊戲都一堆外掛
OMG都有外掛但起碼沒咁誇同埋會捉囉

另外 YAHOO收唔到 MAIL 好多網站 / 論壇 / 就算係政府部門電郵信件
有時都會先註明用 YAHOO 哩類免費郵箱有機會收唔到信
所以我而家都轉用 G MAIL 基本除左內地部份網站外其他都好少會收唔到信
哩個可能同 YAHOO 個郵箱內部設定有關 ...

我入到去好順暢wo= =真係一d lag都冇 又冇斷= =
可能我揀左個少人既ser吧

忍影世界 笑傲無雙

花濺淚v3v 發表於 12-3-17 01:28 AM
呢樣野我絕對認同..
又有線上回報甘方便

我尋晚4點幾send去客服,佢大約5點左右都回覆左我,
我果個vpn係3點幾果時申請,今朝睇到email話批左
其實omg既客服做野算快嫁la
無咩好挑剔

其實認証我覺得係必要既,
如果唔係罰人就無左阻嚇
你封我,我又再開過,都有欠公平啦
多一樣程序,多一分麻煩,其實都係保障雙方
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-3 06:58 PM , Processed in 0.039299 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存