2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 你地認為吞3仲有無吞1,2既味道?
樓主: markyeunglol
go

[閒聊討論] 你地認為吞3仲有無吞1,2既味道?   [複製鏈接]

無玩過吞1,2

我見到條集體回憶既界橋
所以我覺得有

紅小月 發表於 12-4-5 09:38 AM
我見到條集體回憶既界橋
所以我覺得有

E+界橋超易過

先以冇外掛玩角度講,

吞1玩生活技能全面, 仲有轉生, 召喚,
騎寵都可以自己捉, 自己用或自己騎,
屬性影響分別大令戰術未必一面倒,
技方面除自己屬性仲有其他兩屬可學

吞2就活動多, 寵分四品, 技主動同被動, 有齊同唔齊分野,
過關唔駛硬衝足夠LV就任過, 多唔駛錢包包開補品同零火卷,

吞3有吞2朝任類似野, 寵無左品, 技方面除左要洗領地或特性,
就只有成長係偏乜(大部份都係洗力力或智智, 減少跑點),
可以自選昇技, 做任exp同故事ok,
令到玩果陣都唔會只想掛機都係行下冇咁悶,
將生活改玩領地昇野都ok新,
隊加成, 寵跟lv出唔只一樣, 強化鎖定同增加機會, 不爆裝,
同夢三(唔同廠系)都有幾分相似,
玩陣型同動位, 仲有屬性攻防影響,
加埋職業自由都唔錯, 同吞2一樣有區王

吞1同吞2最相似地方, 係掛機, 外掛玩家佔遊戲八至九成,
計埋後期980拎左代理ge究極板都有,
活動同樣係有塔同npc打, 任何npc也差不多可以捉,
部份武將有特有技, 回合制,
咁吞3? 掛機專用盒都仲係度, 回合制,
掛機人仕同樣可以享受都呢d味道.

有人同我講過, 吞2仲好玩, 吞1亦都有人講過,
但係呢, 我都係認為吞3好玩d,
最少, 新game係公測佢真係更新同認真程度都幾高下,
我係吞1同吞2封測同公測果陣寫信回問題,
十講九唔搞, 我吞3公測先玩, 今日講完,
最少一星期內都幫我搞番掂,
唔係話吞1同2唔好玩, 而係吞3真係o岩我玩多d,
你叫我睇住d外掛同你四圍行自動解任,
仲要乜都bug住玩我真係冇乜心情?
夢三更唔駛諗我一早公測完前放棄埋,
更新情況太慢啦, 最後又成為掛機遊戲= =

吞一而加冇人玩 不過好正。 吞二5錯但佢係有錢人霸權game。吞三畫面正 而且5錯 當新game玩幾好㗎

最重要既係吞3既武將開放度高左5少。所以我都幾支持依隻game

leo145 發表於 12-4-7 12:05 AM
吞一而加冇人玩 不過好正。 吞二5錯但佢係有錢人霸權game。吞三畫面正 而且5錯 當新game玩幾好㗎
...

吞2有錢人霸權GAME唔搞笑, 最搞笑係佢地果種小圈子理解法,
仲要呢頭同你講隻GAME歷史自己玩幾耐, 果頭連隻GAME以前D野都UP唔出仲話你講野- -
俾例子你:
1:同小圈子話耿武冇騎著冇加成效果可以去大興山單掛5隻唔駛合擊, 唔夠騎裝冇10火真係唔駛諗
事實:O岩O岩開始大興山掛殺全部人去試都要合擊, 20LV下差100就係差100,
唔係晨七以前成堆耿武單掛殺駛鬼要SET合擊雙開
最後:講到呢度都仲可以小爆番人轉頭

2:同小圈子話封測果陣係有BUG一沖沖上幾火, 有強武天師可以去NPC用GAME錢買
途中:都係俾人話廢話亂吹, 邊有遊戲咁著數- -
最後:俾人話昆佢扮高手, 大佬, 以前真係咁昆你把鬼,
你話到自己幾咁前輩又唔知呢D反小番我把鬼, 呢D公知野扮鬼到高手= =

3:冇ONLINE一個月, 重1點幾重ON隻GAME玩下, 俾人串昇得慢, 開外掛都唔會停咁耐昇唔到
事實:我一向白手玩, 唔外掛, 由吞1至2都係, 遊戲姐, 我要黎娛樂, 可以自組同幫到人打野咪OK,
唔係一定要指定俾錢玩呀, 開外掛先正常MA? 玩得窮都有罪我有鬼野同你傾- -
最後:出唔出聲, 都係俾人見到就串, 對隻吞食天地2我都當左係外掛天地2, 無聊有時自HIGH算- -

仲有更多= =

各有各好玩既...

嵐雨 發表於 12-4-7 02:12 AM
吞2有錢人霸權GAME唔搞笑, 最搞笑係佢地果種小圈子理解法,
仲要呢頭同你講隻GAME歷史自己玩幾耐, 果頭連 ...

感謝你既意見=.=

嵐雨 發表於 12-4-7 02:12 AM
仲要呢頭同你講隻GAME歷史自己玩幾耐, 果頭連 ...

你知唔知外掛同內掛係點分架-_-

markyeunglol 發表於 12-4-8 01:22 AM
你知唔知外掛同內掛係點分架-_-

內掛:
魯班盒, 遊戲內掛系統,
一般set高自己少少lv怪, 選自動行, 行八字,
有自動重連, 唔怕北斗問答
吞1要用煩d, 但有丸子大姐果類企係度殺,
吞2就加左個自動點怪, 爭卒的話都仲有少少肉食
吞1究極係送內掛同各屬啟動50次

外掛:
無須開啟遊戲讓流量減少配上各種功能,
吞1有貝貝, 魅力同某台板外掛, 流量同任務分野大, 一般人連任掛
有部份因為卡關問題同副本走位問題所以有時d人會兩隻外掛齊開,
自動追怪, 亦有人會開掛放野
吞2有yy, 魅力, 殺手外掛, 同野係n開放野又有,
亦有朝隊副掛殺捉寵等等
吞1究極, 都係果三神器外掛(唔係吞2果隻, 係吞1),
不過因為吞1改動關係所以功能上會有修整但大至相同

要唔要我寫得更大分別?
定係寫埋d外掛自動行時果d固定走位之後成堆企定,
好似明明向上但可以企定左個樣望下面?
定仲要我再寫細一隻一隻講埋仲有乜野特別要畫公仔畫到出腸?
吞1, 2外掛之嚴重, 如果玩緊都仲係未識分,
除左冇玩或由頭都未入過遊戲都好難唔知

點解可以甘勁=.=...=.=...................

冇玩過吞1,2,不知道@@

笑傲無雙 玩過星曲WEB

吞3D畫面好得意*v*

又冇商城武將=]

個職一到10lv送套衫..

小霞 發表於 12-6-20 11:36 AM
吞3D畫面好得意*v*

又冇商城武將=]

依個貼仲有人回既....

玩過星曲WEB

就算吞1冇左 . 我都係仲玩緊吞EX ;
吞1,2,3 入面 .. 最鐘意都係吞1 :)

無玩過吞1,2

無玩過吞1,2

吞三都幾好玩呀............@@

雖然團結性差左 但係畫面比1 2好左好多 而且重不斷更新 成日都覺得好新奇咁款
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-26 07:54 PM , Processed in 0.045980 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存