2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 《吞食天地3》攻略精華區 對剛玩吞食天地3.新手有幫忙!
返回列表 發新帖 回覆
go

對剛玩吞食天地3.新手有幫忙!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

無論你是想玩物攻定法攻.當你新手10級..
有任務2個一個攻物職業..一個法攻職..無論你選那一種.
例如...你玩物攻的劍士走向..當你職業到10級時..請即把職業換成另一邊..因為物攻..法攻..同樣在3級有一招很好的
而且..不會影響你的本身職業
因為你職業有10等級..可是人物本身要30級才可轉
而點解我要你轉另一個職業到3級..~~(因為物攻有一招是加血..永久..已法攻有一招是加魔..永久
雖然不是加很多..可是在不影響你本身情況之下多一點點HP或MP.不是更好嗎!

唔係好明=.=....即係我玩法攻
一開始應該做邊個任先?

笑傲無雙 玩過星曲WEB

回覆 java123 的帖子

即係.你學士..升到10級.但係未可以轉職.因為角色等級要30級.所以不要浪費JP點..在那時你先轉回另一個職業.因為有一扣是永久+血.一直升到血等級滿.到那時你應該會有30級可轉策士啦!

我明你講咩......試下先......THX~

GOOD!!!!GOOD!!!!GOOD!!!!但會吾會好哂時間呢
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 07:50 AM , Processed in 0.030339 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存