2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 人物屬性的看法
go

[閒聊討論] 人物屬性的看法

十週年勳章(賀詞) Alta活動勳章

歡迎各位的意見~~

我本人對吞3都幾失望 係人物屬性e方面
特別係出手個方面
敏捷同精神可以講係冇用 *(除加血)
因為官方已講明 係(大機率)先出手
隻game都幾多機率性野, 幾五花八門
咁唔洗講 命中, 迴避果d 都係機率性啦

我方敏捷> 對方敏捷
對方先出, 都係機率性問題
那看到問題存在了嗎?

咩都機率性, 睇黎遲d 交任都會有機率性 唔送經驗了~~

完全唔會再見有 力敏, 力血 e d點法
全部都全力, 全智咁了~
比起吞1,吞2 睇黎網蟲 想創造個 低lv 擊敗 高lv 既傳說= =|| 機率性的傳說~
http://ts3.chinesegamer.net/index-new.asp?no=108 第17條
◎【調整】技能介面新增顯示該技能的內建補正數值:出手速度、施法加速、暴擊機率、暴擊傷害。
使用法術類技能施法加速越高有較高的機會提早出手,使用物理類技能出手速度越快則有較高的機會提早出手。       

月經貼-,-  講黎哂氣
而且你係到講有乜用
都唔算係看法啦  直頭係大眾的不滿先岩

我地巴豆妖先有人係SER1 搞過呢樣野
結果好多人收到GM回復係回聽意見
結果今次一早收到風話改能改能力值
但係更新之後得個吉-,-

不過我想講  如果你真係扔錢玩既
有其他屬性係唔可以錯失既

格檔>破甲>傷害

格檔真係好好用  孫堅有高格檔既裝既話
2隻神花花都唔夠一隻神孫堅打
(話哂我1回合回320血喎  你下下80 80咁打
我D血又多你300 400咁滯  我打你又痛喎  都唔知點頂)

趙雲單P都唔夠打
2隻就唔同  如果2隻都有猛虎自山既話

我覺得呢隻都係過度期既game 玩下回憶下就算啦 唔好咁認真
你諗下過多3~4個月 個個都爆LV既時 有邊個會去打25 40 工頭 偉道
根本呢隻game 無諗過後期會比新手玩 就算有都無人玩啦 淨係食你頭一炮
到了5月15號 我都會同呢隻game講byebye
利申 我自己而家都無咩時間玩呢隻game

岩先爬左一下攻略
將來 睇黎係以 「包剪石頭」黎決勝負

自行睇下, 並非宣傳論壇之用途
http://www.gamedb.com.tw/o penGuide.aspx?gid=634&mid=82330

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:24 AM , Processed in 0.029815 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存