2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 高手 波可導師 打天下會, 奧迪 慘敗!! (有片) ...
樓主: mankowk
go

[閒聊討論] 高手 波可導師 打天下會, 奧迪 慘敗!! (有片)   [複製鏈接]

mankowk 發表於 12-5-20 07:47 PM
我唔係針對呢個 波可 玩家,
就算係打 普魔, 劍術, 等等, 都差不遠

MAN~你可以將條片回報比GM
咁GM會更加留意0CD的好處...

之前有人將戰士BUG拉既片回報比GM
之後GM都有做到野0.0

如果依家將你條片放上去,,可能有意外的收獲呢..

講真, 以前打天下, 就算對住小岡佢地果d神人, 輸都輸得抵, 至小過程好剌激, 打機就係為左咁, 最緊要好玩....
而家好悶, 係咁屈人...乜都做唔到, 咁玩黎唔知為乜...冇晒意思....
反而而家係花村擂台同人地單挑仲好玩....^^

就算代理睇到又如何,咪又係賴原廠。
隻Game出咗大半年有突,乜Bug未見過?
0cd HTB得到官方認可,亦即合法,
只能自求多福。
不過,小弟已經冇興趣打天下
當你見到身邊d阿豬阿狗都有龍時,龍紋已經再不矝貴

嘩~咁波可咪晚晚都係冠軍?

又唔係好覺波可成日攞第一!係d人小打波可唔知要點打姐!
呢隻game係玩職屈職!每一樣打法都會有方法破,唔係諗都唔諗下點打,就話比人屈死!

笑傲無雙 玩過星曲WEB

除左打天下, 其實有D公會都利用無限神之退卻, 無限巨身, 黎打龍珠戰, 打道場...
又有人帶屬耳屈防屈攻, 一下打人幾皮...
呢D都係戰術黎既, 唔通又話佢錯咩... 比著你有你都用啦...邊個唔想屈人機? 只係屈機遇上更屈機, 大家用既方法唔同...唔好講到自己完全唔關事咁
但係我覺得用還用, 唔好依賴....慣左咁打, 平時唔練功, 第時一改就企左係度....同埋咁樣打係唔係真係好玩就見仁見智
D續戰力強, 控技多既職業, 或者D防裝沖得高既人梗係想你冇得-CD嫁...佢地又唔係打速度, 咪慢慢同你磨囉
什麼職業平衡呢D係隻GAME一出世既時候已經錯晒, 就我地近戰為例都比魔導HUP左好一段日子, 要改既野實在太多...我唔認為原廠可以一一解決倒.....玩家好被動
縱使而家無限HTB未算無敵, 但我都支持改走佢, 或者比人KO左既起身有無敵時間幾秒, 令對方冇辦法立即攻擊, whatever la...總之係解決大家最concern被"屈"問題姐...
講到尾打天下都係要睇自己平時既練習同臨場發揮, 唔可以一本通書睇到老=)

0CD 波可真係屈到.. 好難難羸.唔係無得羸.但係真係好難打
所以話0CD波可仲麻煩過小飛B.HAA

屈0CD= =.......

wai.wai 發表於 12-5-21 08:52 AM
又唔係好覺波可成日攞第一!係d人小打波可唔知要點打姐!
呢隻game係玩職屈職!每一樣打法都會有方法破,唔 ...

咁你咁講又錯..吾係少波可拎第1, 係根本少波可玩!仲要洗到自身0cd既波可仲小
我地吾係話波可屈, 係0cd 既波可屈!

我諗你都未打過0cd 波可先咁講, 0cd 波可開場會即刻比神之退卻自己(即係人地點吾到佢做目標,點吾到目標我地點打佢?) 就連起手最快45m 既o~yeah 都吾會夠佢快,飛到埋去都打吾到佢
我地打佢吾到, 佢就會著晒rp 裝草rp球之後就開始不停htb 你
而且佢目的吾係殺你, 係打你出場, 你一起身就會比人接htb, 走都走吾到 (唯一可以做既就係博miss)
你話每一樣打法都會有方法破, 咁又點破呢? 求指教!
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 06:12 AM , Processed in 0.031232 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存