2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 《吞食天地3》軍團(公會)招兵區 【曹阿瞞】軍團編號: 0130 劍魂 公開招員 有興趣可 ...
返回列表 發新帖 回覆
go

【曹阿瞞】軍團編號: 0130 劍魂 公開招員 有興趣可以進來看看喔!~

本團 劍魂 歡迎 有心長玩人士加入   

不分男女  不限等級  只求長上線  多傾計 常解團任

雖然我地唔係出名勁團  只係一個普普通通既3lv 團

我地既理想亦都唔係話要 打造最強軍團 呢類遠大目標  只係想一班真心玩家開開心心 熱熱鬧鬧咁享受遊戲

我地並不為利益而相識  只為真誠而結緣

所以現在  我地好希望能夠有更多既朋友加入呢個大家庭  一齊暢遊"吞食天地"

如果有興趣既朋友  歡迎主動在軍團申請頁面按到第90130號軍團 劍魂  我地會有專人盡快確認你既申請

亦歡迎大家主動聯絡本團任何一位成員(排名不分先後):

鶴兒、Sherry、樂公子、烏鴉仔仔、乂碎星仔仔乂、暉侍等等

我地期待既加入=]

感激各位撥冗按進來查閱   謝謝!   
已有 1 人評分Good 收起 理由
hinhin6601 + 3 精品文章

總評分:  Good + 3   查看全部評分

推一下

肥裕   加油幫手推

推推推~yeah~

有興趣既朋友歡迎加入
你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 免費註冊

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-18 11:34 PM , Processed in 0.034009 second(s), 14 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存