2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 我想問下宜家有咩劍術家勁兒
樓主: 無名x
go

[武道家] 我想問下宜家有咩劍術家勁兒   [複製鏈接]

回覆 fkuchili 的帖子

上面果幾個都幾乎係依家既代表...咁你話依家有邊個勁?.?

terry2001kof 發表於 12-6-14 08:08 PM
回覆 fkuchili 的帖子

上面果幾個都幾乎係依家既代表...咁你話依家有邊個勁?.? ...

除左貪狼同豆腐,其他不值一提

笑傲無雙 玩過星曲WEB

fkuchili 發表於 12-6-14 08:28 PM
除左貪狼同豆腐,其他不值一提

你唔洗咁樣, 不嬲都知道你唔喜歡我
你打撃唔到我, 因為我真係唔強

新紅秀麗
無敵比武台劍術霸王

Ce_DBO  笑到噴水,忍唔住要login 讚好,hahahaha  發表於 12-6-15 01:36 PM
tofupop  ++++=絶対認同 : ]  發表於 12-6-14 09:14 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
貓頭(.人.) + 1 直頭要加分

總評分:  Good + 1   查看全部評分

435022581 發表於 12-6-14 03:01 PM
個人覺得皇劍既技術的確係好既。但係戰八方連技唔係好好。要更改下...仲成日用HTB打9我=.=

小弟聽說19號就 ...

救命呀,你真係講野好on9我忍唔住又留言
我未唔玩之前你仲話唔中意用htb怕比人話無技術
最後果次同我打,比我2:0左你之後淆底最後又係用htb
不過你實在太廢,htb完都係比我炒3:0  

自己有用咪話人用htb啦,點解咁多人覺得你on9你竟然完全唔覺得自己柒既?

boboboy~

回覆 ╭幻.影╮ 的帖子

我話19號更新HTB,想佢換下姐,,,

咁都唔撚得?! 好過你連續幾日預賽都打唔入啦傻系~~~

空ac要人買都唔買啦~~~

我入你交易貼幫你叫客你都不拎好意~~~~~7.7

好心你小飛b而家打唔入32強就唔好嘈啦~~~~~~~

空裝仲博人收你ac~~~~~當人水魚咩^^~~~~笑料

人地拎9你d coin有撚用^^~~~~等換天下武XD?!

笑能死我

我上黎賣野比人就OFF打D3  唔得閒慢慢打天下
贏左三十幾次贏到我悶,打D垃圾14劍都可以完全無挑戰性
仲需要報名參加?
定係你又想講+0裝打天下贏到我先叫勁? 如果我贏到你咪一樣叫我用30LV去打
你ON9少陣啦,呢隻GAME無公平嫁,贏就係贏你嫁啦廢柴
我而家唔玩你就話我打唔入
你賣左把劍果陣   你係一條拿住14劍 0CD都成日輸既廢柴  灰心放棄龍珠
我就贏左36次贏到悶既魔導
咁講出黎   你覺得你仲係好威?
AC賣唔出咪算囉果少少錢  我留黎紀念又好  65LV會開放既番黎玩又好
我玩龍珠就賺錢既,你就比錢買裝拿黎柒既
你仲係覺得自己好西利,我斷線你汁左個武術王
唔玩你就可以係到狗吠咪慢慢囉  大把人笑你無人認同你嫁傻仔
小學雞早D清醒啦   一味死撐有日你只會柒到無人同你做朋友

可能其實係小飛b 怕有1日真係輸比斷情比人串先賣野走佬

你賣野?!皇劍話佢殺你2場wow~~~我果陣錯點= = HTB都用得3-4次.

我不嬲都係+0裝打天下. 輸左好撚出奇?!

你而家用+0裝打天下拎武術王比大家睇下囉. 咁樣大家都認同你

435022581 發表於 12-6-15 07:49 AM

你賣野?!皇劍話佢殺你2場wow~~~我果陣錯點= = HTB都用得3-4次.

我都忍唔住要講野...我以事論事
果次係我好彩, 亦都係你好彩

以你既打法, 打魔導用CC裝+0同+15有咩分別?
冇人逼你用+0裝去打, 我就算點窮我都沖套+5,+6....再唔係+3,+4囉...
14劍唔平, 捨得買咁貴既劍, 我覺洗多DDDD錢沖少少裝唔過份
但乜都唔沖就唔好賴輸裝+0

另外我都唔覺得劍冇得連出HTB就=收山
呢D係冇真正去研究過劍術點玩同一開始淨係打算用HTB屈死人既人先會咁諗

回覆 楊改之 的帖子

咁你唔係出HTB咩。係你自己話你自己出HTB~~~我羸你3:1=好運.

可能真係喇~____~ 而家同你打都冇乜信心lu~~~~~~

明明3:0炒你。係我唔小心連錯左技先比你羸番po。

你自己試下點樣KO技屈死1個錯技既(神坦)啦。

佢咁多十萬水我唔覺得你打得死佢@o@

回覆 楊改之 的帖子

同埋我打你地有用過HTB咩@o@~~~~我都冇話一定要連HTB先勁@o@

你自己咁有技術就自己KO死隻坦啦~~~~錯技我唔會阻到你@o@~~~~

你鐘意點講就點講~___________~

435022581 發表於 12-6-15 11:21 AM
回覆 楊改之 的帖子

咁你唔係出HTB咩。係你自己話你自己出HTB~~~我羸你3:1=好運.

我唔係話你打贏我係好運, 而係好運在決賽對我唔洗遇到小飛,
對我當然易贏, 換著如果上黎既係小飛, 結果就唔一樣啦......

AND, 第一次係4強遇到你果次, 係你同我講明你會用HTB打我, 同我講聲唔好意思先
BUT, 你出左幾下都炒左, 仲冇晒EP, 最後我都係贏左你3:0, 本來我都唔想提, 但係你點解要話你冇用過HTB呢
又唔係D咩可恥既事

回覆 楊改之 的帖子

果件事比我羸你係之前既事.........

果陣小弟仲係好廢的小人物.~_____~

但係而家都係好廢@o@~~~~~

輸比你好正常o[]o, 但係我眼唔慣飛b咁串先話佢姐@o@~~~~

我最憎幫住冇品勁人果D人。搞能到自己都冇哂品

你兩個一人少句啦~
人地搵勁劍你地係度爭曝光率xD
我永遠支持比武台王者紅秀麗!

舞台王者城城,我支持。

其實算la, 唔好嘈la, 你地兩個我都識, 唔想見到大家咁ar, 隻game已經小左好多人玩la, 多個朋友米仲好, 贏輸唔緊要, 最緊要玩得開心je.....T^T

steve83123 發表於 12-6-15 01:30 PM
其實算la, 唔好嘈la, 你地兩個我都識, 唔想見到大家咁ar, 隻game已經小左好多人玩la, 多個朋友米仲好, 贏輸 ...

st , 算la  有D野控制五来、用阻他地ge人、都一早阻了~現在無用了
食花生当看劇算ba la ~~我地無控制権、香港有自由発言権ma~~
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 12:44 PM , Processed in 0.042223 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存