2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 吞食天地3 很多玩家心聲投票。
go

[閒聊討論] 很多玩家心聲投票。  

吞三人氣下降是鐵一般的事實,離開玩家超過一半,令人意外是前排名100有強烈改變,網龍應該不會來這裡看的,但也來投票你離開或將會離開的原因吧
單選投票, 共有 36 人參與投票
你所在的用戶組沒有投票權限
已有 1 人評分威望 收起 理由
qaws353 + 15 精品文章

總評分:  威望 + 15   查看全部評分

1:
呀,追lv實冇可能ga啦,又唔係唔駛搵食,
更新之後我唔係第一第二批姐, 第三批後緊有機會,
總比唔更新好吧, 最少有個目標= =+
而且高lv玩家放的話我都係唔平唔要XD

2:
之前D人仲係度嘈話乜都唔出,
而家係咁出又唔覺乜野問題,
有錢玩自然預定係比冇錢玩勁,
人地勁我廢就預左, 咪由得佢XD

3:
呢樣野, 半認同啦,
畢竟有D任同活係技術上唔計裝都有競爭同挑戰更高分,
20任就真係日日計好晒做乜而去做,
掛機亦係同樣, 呢方面又真係幾認同,
誰叫你要搵食, 仲可以掛到機咪算幾好

4:
online game實係有錢遊戲,
當遊戲出得越耐有冇用錢玩分別自然就越大,
當連時間都冇的話, 連追打掉寶物品活動或副就會少,
冇乜影響,
不過就預左實有唔玩一日啦,
單講吞食, 吞1吞2吞1究極,
有邊隻唔係已經唔玩?XD
不過要我俾錢玩中佢計就真係幾難XD

5:
要求呢樣野, 又真係會出現,
不過對我又真係冇影響, 因為我自組的,
打唔到咪算, 正如我之前谷關過唔到,
都等到52LV先過, 長安都成隊61,
而家成隊72-73過唔到東郡我都照舊係徐玩住先,
後正就算冇人幫我都有計自己食自己,
有時互動就係要成班人同級一齊玩先好玩,
下下人地打晒自己都悶啦,
不過最近有時間鍾意同團友去掃關,
可能係之前過關死得多而家有復仇心態XD

6:
一定係!!XD

綜合黎講, 1,2,4,5實冇可能XD
所以我選左6, 有兩個選我會選埋3 XD

十週年勳章(賀詞) 十週年勳章(截圖) 笑傲無雙 忍影世界 玩過星曲WEB

等級永遠追不上,只可以一直買高等級玩家的貴東西,每次更新都沒我份
我的心聲啊!

3.  很悶,每天不停做同樣的事情,掛機掛到電腦快壞了

以上皆是

笑傲無雙 玩過星曲WEB

簽名被屏蔽

我就是不爽網龍!

1-5都是我的心聲
希望網龍可以改善下..

十週年勳章(賀詞)

隻GAME完全係掛機,個人係電腦前面都唔知有咩做,睇住啲人仔打黎打去

iM天 發表於 12-7-5 07:55 PM
隻GAME完全係掛機,個人係電腦前面都唔知有咩做,睇 ...

離題一問,
日日有時間到可以做得晒20任同團任,
之後係電腦度睇住自己掛機?

十週年勳章(賀詞)

嵐雨 發表於 12-7-5 08:02 PM
離題一問,
日日有時間到可以做得晒20任同團任,
之後係電腦度睇住自己掛機?  ...

20任一陣做完
團任玩上手都好快
做曬冇野做唯有睇自己掛機

回覆 iM天 的帖子

高手
我自己單純鄴300隻 8-10min, 許360隻 12-15min,
谷關450隻 15-20min, 長安600隻18-22min, 徐州750隻我番工掛, 或者有時訓著左就放工做20-25min,
唔計徐已經53min至67min,
谷關連茶葉, 長安連七不思議, 徐天狗皇榜5min兩次,
咁就20任一小時左= =
團任狗狗+跑步+射箭加埋3min,
籃球捉羊羊加埋3min,
剩番d定局3min任,
大約18min, 家任睇運,
賣身12-30sec, 長城25sec-1min, 黃香25sec-1min,
仲要睇人地係唔係真係識(其出面人組過, 真係試過仲慢過我雙開咁玩, 長城叫好dd= =),
即係出出入入一次又25min左右最少,
極限30min仲要係實唔夠時間打唔晒,
日日咁就去左2粒鐘, 仲有f9又要拎最少30min解晒(勁黑仔勁快跳到終點例外),
咁就去左2粒半鐘,
之後副本, 以75lv計, 唔解75, 其他全副速解兩次,
25 10min, 40 11min, 55 18min, 65 40min,
咁又79min, 去左你3粒幾鐘,
真係咁得閒?= =
我已經排除左列傳- -

第一簡直到肉永遠更新完都好似唔關我事咁= =

等級永遠追不上,只可以一直買高等級玩家的貴東西,每次更新都沒我份   呢句中要害啦實

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 06:38 PM , Processed in 0.035879 second(s), 16 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存