2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 Dream Drops 隻GAME真係要快D改版先可以留到老手,吸引新手 ...
go

[閒聊討論] 隻GAME真係要快D改版先可以留到老手,吸引新手 [複製鏈接]

以下為個人意見

1. PVP
高LV升到悶, 有咩做? 緊係想P返場同FD玩下又好同仇人打餐死都好
而家副本又無咩難度, 又快玩完, 同埋PVP真係好基本...

我睇5月30日公測時話有古戰場場境係PVP場境,而家好似未開放?
但就算開放左都要成70LV先入到,仲要有好多怪-.- 70LV...幾時先可以PVP? 而家最多人既LV係3X-5X
咁4X去70要好長時間, 想PVP既人唔通要等個被某公會獨大玩晒既奪寶活動?
低LV死完一次未復活見到自己角色已經死多次, 點玩? 就算比你全+15神裝又封頂, 咁返工返學唔一定等到果個時間, 你等到, 你D朋友都未必一定上線, 總之有PVP SER/PVP場會好好多

問心, 大把高LV衝到全身+15, 唔通只係想奪寶贏同埋打副打王咩, 緊係想PVP
當然, 可能會覺得有PVP會搞到新手成日比人殺, 但有PVE分流, 怕咩? 以而家既人流絕對足夠
佢仲有第4分流都未開放, 我相信會係PVP分流... 如果有PVP場更加唔怕低LV比人周街殺

自私D講下小勇士想佢勁D, 好多技其實都係PVP技, CD長使用時間短, 但一睇就知PVP一流
隱形唔通真係避怪用咩? 6秒無視攻擊CD又長, 真係打王有幫助? 定人得幾秒仲要CD長, 唔通又係打怪用咩?
緊係PVP啦, 小勇士係定性為刺客, 無得PVP... SO SAD
攻擊技好多惺用黎用去都係果招, 其他又係CD長=.=" 效果低 跳躍又要等30秒, 咁既範圍技有咩用丫
而且無自身技+... 士兵同法師都有,,,,SO SAD !!!
扣下防+下暴擊率/攻都好丫@@

2.
5月30公測改版, 2個活動其實唔太吸引到好多人, 好多人都係掛機吸EXP
可能我唔識玩, 但覺得奪寶設計成只有高LV玩晒, 係重生點CAM死你地, 某公會獨大, 低LV單純吸EXP同等死
如果係重生點果到改善下會好D, 起碼有返D無敵時間唔洗比人狂秒殺先
另外樸克都好D, 起碼係分組, 唔洗低LV輸硬, 呢個暫時都OK, 而且重生點係戰場外,唔會一復活就死

3.
公會系統果到而家有幽靈點數... 真係... 隻GAME人流不多, 仲咁搞... OH... 不過有好有唔好啦呢個
但重點係想快D開放公會城, 令現有玩家可以有留戀繼續玩, 唔洗流失太多玩家
起碼自己建設既公會城, 有花心機同時間, 唔會咁易捨得走
而且新手都覺得吸引, 唔錯的說~ 路人甲又可以做任務, 佢地可以賺EXP/$ 自己公會又升到LV, WINWIN

其實隻GAME畫面OK, 時裝同魔偶系統吸引, 唔使用HKD都可以打怪儲時裝其實幾好, 魔偶可愛
唔好令隻GAME咁快玩完呀, 不刪檔封測到而家先2個月左右, 加快改版步伐吧
除非香港版只係為台版而作白老鼠啦, 咁我就認命了

咁悶 而且高等玩晒 真係幾悶 ....收野又困難 新手更加難加入啦

日日都係日任  隻Game 好悶  依家仲整個火牛陣 整到成個城都Lag ..

都係早走算啦  So Sad

火牛陣係咪雙刃用? 好勁? 我見D人收過千萬

火牛陣只要你係小勇士就用到.
其實隻game唔差,如果可以無咁多bug,多d活動,整埋個pvp,等d人做哂任都可以做下其他野,隻game既壽命都長d

idd009 發表於 12-7-12 03:16 PM
火牛陣只要你係小勇士就用到.
其實隻game唔差,如果可以無咁多bug,多d活動,整埋個pvp,等d人做哂任都可以做下 ...

橘子未做野之前
玩家經已變心
你單單回望過去一星期
全頻d人收野比較多 定系 放野比較多

花濺淚v3v 發表於 12-7-12 03:26 PM
橘子未做野之前
玩家經已變心
你單單回望過去一星期

呢啲野大家都知。純粹想講爛燈如果肯改進下個game至少而家仲玩緊既人會玩耐啲。

都係早走算啦  So Sad
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-27 01:13 AM , Processed in 0.030266 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存