2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 龍珠onilne 史上第一賤人公會 [THSD聯盟]
go

[公會專區] 龍珠onilne 史上第一賤人公會 [THSD聯盟]   [複製鏈接]

比海家更賤! 連路人也看不過眼!
話不多說!直接看圖 !

咩事呢?

熊獸 發表於 12-7-15 12:32 PM
比海家更賤! 連路人也看不過眼!
話不多說!直接看圖 !

D人講野吾收口

賤到甘-.-  無得救了, 妄想症太嚴重~ 成日張自己d經歷當成人地既,這樣no good
如果那一晚lag機比你贏左你很開心,那我都算做了件善事,幫助可憐的精神病患

p.s.  佢地咪海家lo, 合左團甘解,一樣甘賤,一樣甘cheap~ 9up當秘笈既人地~ 自己叫雞叫到生茲雞吾份氣,走黎發癲-.- 3吾識7  打天下又關佢生野事= =     

合左團咪姐系向DBO開間青山精神病院~   把口臭能過坑渠~食完屎甘款!  1朝得志,語無倫次~~不能知所謂

贏戈1晚向度串7 7 ~

o... 紅妹今次我都好難幫你了~ 有圖有真相
平時仲話我話你臭雞口臭, 原來你玩到咁高級...
你由8強開始買龍買到武術王我都無周圍唱你啦..
你又何必因為人地輸個16強就吹到有性病咁浮誇呢..
打機會傳染的話同周星馳話張凳有人坐過會傳染有咩分別-_-?
及早回頭啦施主, 不要打機打到碌柒咁輸天下有性病~HAHA
咁你唔好打啦.. 我驚我地日日去S1比武台咁圍插你法你條命應該擺唔到幾多日..
不過放心, 你唔介意的話你死左我會同你冥婚 <3

四個字講完 : 樹大招風
OMG有幸在天下第一武道會佔一席位
我們被"青山精神病人聯盟"眼紅是意料中事
加上只要我們"抽空"去一線擂台遊玩一下
那班烏合之眾個個都即時龜縮晒
落台的落台 轉線的轉線
OMG招(精神病)人妒忌是可以理解的
可憐妃妃做了炮灰

435022581  good  發表於 12-7-17 03:26 AM
wingshanlaw  讚好  發表於 12-7-16 07:00 PM

紅妹正垃圾~~~ 慘慘慘慘慘~~~ 你自己口臭比人地影哂相.......回樓主.......呢個人日日都咁口臭~~~~ 冇得救 ya~~~~

紅姑 輸左就喺甘話人~_~ 你只宇宙第一強奧迪就一定贏得到嗎 格鬥打唔過奧迪好出奇? 喺咪你自己得左依個病? 話人做雞 我體你最似拉 成日發騷 依家冇工做?(最後講一句 紅姑 死雞婆!)

宇宙第一強奧迪....求打多次武術王~~~ 呢次不如試下預賽買上去咧?

你講人就係事實 人講你就唔係事實 你輸左係因為lag咩?全ser得你一個lag得架?唔係因為個地下太硬咩?你咁講完 當你贏返? 你講咁耐發咁耐老脾就係因為你唔服 講乜都冇用 你嘅素質 唔值得我再答你任何嘢 你冇資格

你素質有幾好?喺度做一套喺遊戲講一套 真喺唔想講你 (有次紅姑喺QQ群D發 人哋同拒講 做拒女朋友好唔好 紅姑話 sorry 不網戀 體到 頓時上一年年三十晚D飯菜都嘔嗮出黎 )你咪做雞既咩 辦咩 講地址 可能會有好多人光顧你 可能你可以一直保持武術王呢

妃妃有品過你好多啦紅姑,你有咩資格話人地?!有錢整裝冇實力打羸人地!?你都幾搞笑haha~~+13裝都係咁垃圾真係想拜你....咁多錢整番黎既裝都要買武術王番黎.........我係你就空裝預賽買武術王啦kai子~ 你岩岩訓醒0.0?

我有話吾服輸咩!? 瞪大左你對死人眼未? 格鬥比奧反死好出奇? lag機收吾到制~食吾切水又好出奇?   你見到我沖左過黎企向度吾郁,郁戈陣你都上哂buff  不覺得奇怪?    我郁得你都成身buff 我仲系得個集中向度~  你是咪發燒吾舒服ah?   我輸我認,但系絕對吾系你講戈d 什麼賴地硬~我不嬲都吾系打個人的料~我認,so what?   吾似你把口甘賤  
仲有~大家lag機 格鬥打奧迪  大家吾郁  向度反射, 奧迪血多,格鬥血少,有腦的都識諗啦~ 全ser lag  鬼吾知呀媽系女人? 用下你個死人腦諗野0k?   贏你就贏啦,甘多野講~罵還罵,我平時都有~但吾會好似你罵得甘cheap 咒人生野你都up得出~ 賤到你甘都是第1次見

p.s.  你講戈d又有幾多系事實!?   我搞到個咩青生野?  我收200索尼?    傻既都知你9up啦ok?  你d甘既理論又值得人答你咩? sorry 系想答都答吾到~吾同channel    你諗既野太cheap~  我又好想問下你是什麼素質, 周街亂甘話人生野,又話強x左我 戈d就是好素質!?   大家有眼見~根本吾洗你再答~有圖有真相~  最後補多句~你收皮啦^^   仲向度死撐話自己幾有素質,話人粗口台,自己仲粗過人,sosad

都唔知你地班人打機打到好似打飛機咁為乜......

回覆 holandsms 的帖子

大佬........唔該你幫我去S1擂台同紅姑嘈下交..........我唔夠佢嘈..................

435022581 發表於 12-7-16 09:38 PM
回覆 holandsms 的帖子

大佬........唔該你幫我去S1擂台同紅姑嘈下交..........我唔夠佢嘈............... ...

你應該搵全game最戇尻 o個位
佢簡直就係傳說中 o既 神級戇尻仔
係文字所不能形容,佢 o既 大名,就係
原名:
龜波氣功乂靖 之後改名叫 殤魂無淚 現在叫做 龜仙卡卡羅特 o既 頂級戇尻仔

回覆 熊獸 的帖子

我都想講........但係岩岩唔想公開名字姐.........^^

回覆 好難得 的帖子

發生咩事....

kevinlam101 發表於 12-7-16 06:48 PM
四個字講完 : 樹大招風
OMG有幸在天下第一武道會佔一席位
我們被"青山精神病人聯盟"眼紅是意料中事

当然la , 全omg最索係妃妃~当然係炮灰XDD
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 12:26 PM , Processed in 0.037176 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存