2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 龍珠onilne 史上第一賤人公會 [THSD聯盟]
樓主: 熊獸
go

[公會專區] 龍珠onilne 史上第一賤人公會 [THSD聯盟]  

wingshanlaw 發表於 12-7-17 11:54 PM
那你為什麼沒說那堆海家 見了我們就怕呢?  上哂buff都只能坐場邊?  頭先你不是說我們圍嘔?  那麼現在是誰 ...

無計啦你知你地D人郁下就成班圍^^唔係怕唔怕既問題反正一上台你地都好難唔圍你知你地架啦...我見你地都圍人地唔小....上下台落下咪算lo~廢事打下打兩下又黎成班啦你知好無引架嘛..

回覆 小Q哥哥 的帖子

難度你想我全身帶屬性?! 沖落去秒你一場輸2場?! 我有冇咁on9?! 用下腦啦

小Q哥哥 發表於 12-7-18 12:05 AM
無計啦你知你地D人郁下就成班圍^^唔係怕唔怕既問題反正一上台你地都好難唔圍你知你地架啦...我見你地都圍 ...

1.我緊系明上得鐳台就預左一系圍人,一系比人圍~~~ 我冇話過圍嘔是有問題!請搞清楚
2. 你說到我地比海家班人恰得多,比人圍到乜甘~ 我就不能同意更多,好似今日甘已經知邊個圍到邊個乜甘
3. 咩打下打下又成班呢? 我完全吾明你up乜~ 首先我冇叫過人來,d人來圍佢系佢自己黑人憎討人厭~再來~請不要講到人地吾想同我地打甘款, 事實好明顯系人地淆底~ 一見我地走左就巴巴閉閉甘上黎拎尾彩 , 你的言論吾該可吾可以中肯d? 想吾話你系佢地d人都吾得

435022581 發表於 12-7-18 12:09 AM
回覆 小Q哥哥 的帖子

難度你想我全身帶屬性?! 沖落去秒你一場輸2場?! 我有冇咁on9?! 用下腦啦 ...

岩岩又話天下嬴人?好勁好威?依加又話擂台?用下腦啦傻仔^^

wingshanlaw 發表於 12-7-18 12:09 AM
1.我緊系明上得鐳台就預左一系圍人,一系比人圍~~~ 我冇話過圍嘔是有問題!請搞清楚
2. 你說到我地比海家班 ...

(打下打下=打兩下)又成班圍無視你算你要煩係龍珠煩~

小Q哥哥 發表於 12-7-18 12:14 AM
(打下打下=打兩下)又成班圍無視你算你要煩係龍珠煩~

現在是誰在煩呢-.-? 冇好既理據就吾好出黎搵交嗌,吾系大聲+粗口就得lo ok?
成班圍有咩問題? e+拍緊西部牛仔戲? 仲同你1打1?  今時今日鐳台大部分都圍嘔啦
我e+吾系同你嗌交,只系你講d野似系挑釁緊我地lo , 吾該講野比番小小sense同埋憑良心, 我不否認斷情的性格是衝動,容易與人起紛爭~但系你地嘈還嘈,吾好以我地同聯盟d仇恨來做導火線~

雖然人人都話你龜公靖,話你是on9仔, 但我到現在還是叫你靖而已~ 希望你不會令我改變對你的稱呼

=_= 算啦
唔好再理隻龜
其實佢好慘 (定悲哀?)
要靠串人同引串佢先找到自己的存在感
如果沒人串佢
就會開始認親認戚
一時講同"最強奧迪"好熟, 幫人抱不平
一時又唔知同另一些人好熟, 又幫埋人地去嘈交
講到底 佢都係想引人注意
藉此找到自己的存在感者
其實大家唔理佢甚至無視佢
建議直情封鎖埋佢
如果沒人再同佢鬥咀
佢就遲早自己898

wingshanlaw 發表於 12-7-18 12:22 AM
現在是誰在煩呢-.-? 冇好既理據就吾好出黎搵交嗌,吾系大聲+粗口就得lo ok?
成班圍有咩問題? e+拍緊西部牛 ...

你龍珠叫咩名?????
我依加只係要話情佢姐.........無諗過上黎嘈^^
我只係覺得佢連話紅秀既資格都無....仲要有人爆我名我先無聊上黎睇下乜事^^
想出下聲咁~

回覆 小Q哥哥 的帖子

天下又點,擂台又點~~@@ 你講清楚好D

kevinlam101 發表於 12-7-18 12:25 AM
=_= 算啦
唔好再理隻龜
其實佢好慘 (定悲哀?)

你都有問題.........
致小我唔係你講既慘同悲哀就可以^^

435022581 發表於 12-7-18 12:27 AM
回覆 小Q哥哥 的帖子

天下又點,擂台又點~~@@ 你講清楚好D

姐係話你天下同埋擂台都唔係勁lo清楚咩講清楚要講明D?你唔好咁白痴ok?你愈回應我就覺得你真係低能...

小Q哥哥 發表於 12-7-18 12:27 AM
你龍珠叫咩名?????
我依加只係要話情佢姐.........無諗過上黎嘈^^
我只係覺得佢連話紅秀既資格都無....仲 ...

小妹藤原妃~你話佢還佢,不要說到我地~ 正如你所講,有咩你自己龍珠搵番斷情嘈,呢個post吾是講你同斷情有咩恩怨~話紅秀既資格我諗都吾是你話事的~既然吾關你事,你又插咩手? 安份點吧

回覆 小Q哥哥 的帖子

你個簽名係咪自己話緊自己@@? 你點解可以咁白痴? 比個理由我~~@@ 別因為你那小小的存在打擾我@@

我係龍珠封鎖左你好耐@@~~ 你係都要跟埋我尾做埋D狗仔動作~~@@ 你點解可以咁白痴?@@

wingshanlaw 發表於 12-7-18 12:30 AM
小妹藤原妃~你話佢還佢,不要說到我地~ 正如你所講,有咩你自己龍珠搵番斷情嘈,呢個post吾是講你同斷情有咩 ...

咁我話情都係我自由黎你無理由去干涉^^你都安份D....唔好理我ok?>

回覆 小Q哥哥 的帖子

你回得仲多~~@@ 我覺得你低能好多~~@@ 相信好多人同我既想法一樣~~ 當然不包括某些人啦~~@@

奇實如果白痴少陣~ 我諗你都會多D朋友~~@@ 你果D黑幫朋友對你冇益~~@@ 

小Q哥哥 發表於 12-7-18 12:33 AM
咁我話情都係我自由黎你無理由去干涉^^你都安份D....唔好理我ok?>

sorry~我冇干涉,你講埋我地,就吾是你地既問題~
+上我吾想理你,但你來e個post講d吾關事既野~
既然系甘,大家吾好嘈~你地有咩自己番game講~系甘

435022581 發表於 12-7-18 12:32 AM
回覆 小Q哥哥 的帖子

你個簽名係咪自己話緊自己@@? 你點解可以咁白痴? 比個理由我~~@@ 別因為 ...

個簽名咪話緊你白痴囉~龍珠怕事鬼....上親龍珠都比人嘈/打?之後上黎嘈其他人?仲要成日係龍珠埋推?唔好咁白痴ok^^?

回覆 小Q哥哥 的帖子

點解你可以係龍珠咁出名~~@@ 打天下32強都咁難入~~@@ 點解你可以咁出名~~@@?

因為你既性格實在係冇得在龍珠世界搵到第2個好似你咁kai既人~~@@ .. 

好似樓主都可以識到你既大名就知你幾咁出名~~@@ 你吊人吊得多又唔會有益~~@@

你想人地多D在意下你唔係冇計架~~@@ 不過唔好自慰

435022581 發表於 12-7-18 12:34 AM
回覆 小Q哥哥 的帖子

你回得仲多~~@@ 我覺得你低能好多~~@@ 相信好多人同我既想法一樣~~ 當 ...

你係咪hi大左呀- -?黑幫朋友?龍珠咋我明既^^龍珠online唔好當現實生活啦小朋友^^你上得壇係度扇風點火就係你低能la^^相法一樣?????好多人相法都係一樣覺得你傻下傻下天天真真以前成日串人依加改哂口扮可愛既傻仔咋^^

回覆 小Q哥哥 的帖子

首先~ 天下你又唔夠我黎啦~~

擂台~ 海家比我地圍到成日都唔敢上台~~你都知@@~~ 打少年天下果陣咪讓番個擂台比佢地玩下~~

好啦~~ 打完少年天下又踩番佢場~~@@ 真係唔明你話比人圍係咩意思@@

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-3-29 09:35 AM , Processed in 0.038929 second(s), 11 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存