2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 今次真的忍不了...「至紅心龍珠代理」
樓主: tofupop
go

[疑難雜症] 今次真的忍不了...「至紅心龍珠代理」   [複製鏈接]

老實講你太激動了..斷1晚半晚吾=世界末日
輸1日天下唔駛死呀ma..?
你可以選擇唔玩, 冇人可以迫到你玩, 睇你想唔想玩

大家唔好咁火啦,好老實講就算官方有回應你地,都係官方口吻,大家聽完一定仲火,我覺得佢地係想放棄這GAME所以我們講乜佢都係當我地唱歌,佢地只會不停咁諗計點樣令我們買多啲點,但就唔會改善LAG,斷線,BUG等等的問題!!      其實斷線,LAG,BUG等等的問題都唔係第一日有,大家都講左好多次,但官方只用官方口吻回應,但回應完又唔去改善,紅心做事係用口的,別人做事才用手.............眼見好多玩家走吓又一個走吓又一個唉.................紅心都只用把口唔用對手留住玩家,仲月做月差.....................睇黎就黎無得同大家一齊玩架啦........................

kewellbobo 發表於 12-7-17 02:42 PM
老實講你太激動了..斷1晚半晚吾=世界末日
輸1日天下唔駛死呀ma..?
你可以選擇唔玩, 冇人可以迫到你玩 ...

斷1晚半晚吾=世界末日
輸1日天下唔駛死呀ma..?<---

祢打天下少 我五会怪祢  我地天下成日有以個問題、不是第1次
我地比官方五理。。到最後就発生昨日的世紀奇怪大断線

五好同我講話天下日日有、輸1日有o羊所胃以D廃話
輸1日係無所胃、輸幾多日都無所胃!!
不過不公平就非常有所胃!毎個人原則不同、祢無権話我
無原則造人 最可悲 我地忍左甘耐 希望有改善、有o羊???
死忍左幾個月 直得o羊??

你可以選擇唔玩, 冇人可以迫到你玩, 睇你想唔想玩<----

我五玩、係我要企出来話出我不満、表示我ge立場、要求官方正視
就係毎次lag, 大断線官方都造五到野、引至以個問題 
我愛以個game 鏡然要我地玩家成受不必煩脳 所以我不可再忍
我激動 代表我愛以個game 用好心機玩先会甘
理性甘又点?我就係要比官方今次知道 忍得耐会爆
今次係我爆 下次不知是誰 

反以 有D人用得心機少去玩 当然感受五到我地ge不満
好容易可以講出 輸1日有o羊所胃以D説話
(代表以D人根本無放個心去玩,)
我地毎個放ge心機一定比以D人多 自然会有以種不満同激動
以D人不会明我地ge感受 so無資格話我D o羊

衫褲鞋  ++++++++++++++  發表於 12-7-17 02:54 PM

我見到你張圖,4強果時
對面隊都係得3個
。不過重點唔係對面隊有幾多個,自己隊有幾多個,係個個人都大斷線,一係就定晒格 玩唔到先係重點,應要做返d野,但係打機輸贏應該一點都不重要

無名x 發表於 12-7-17 06:07 PM
我見到你張圖,4強果時
對面隊都係得3個
。不過重點唔係對面隊有幾多個,自己隊有幾多個,係個個人都大斷線 ...

点解我話対面5個、原因係比試開始前、係o米会show出個自己隊&対方隊ge表

係個時我地明明5個人。。不過show表時得道道&ce =.=
到開打時系統就話我地3個係場外........一個就仲未load到入来。。。
個時我都無留意対面係五係5個都係到。。只知我地5個無個人正常可以動到=.=
対面就己経開打中。。。

祢講得岩、打機輸贏應該一點都不重要、重要係不可以死得不明不白。。。
打機為開心姐~~想公平D玩。。都甘難..

唔止1 lag 2 断線 3誤判,仲有4彈GAME><
我10日有3日入預賽會場就會彈下面呢舊野出黎..跟住打都沒得打><
今日又沒得打LU

這個遊戲有很多出錯的地方,o(︶︿︶)o 唉,都不知點搞的
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-5-2 06:28 PM , Processed in 0.028877 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存