2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 龍珠Online 點解d武術王咁鐘意輸左就話人bug??唔通武術王真係咁唔輸 ...
樓主: keungevo
go

[閒聊討論] 點解d武術王咁鐘意輸左就話人bug??唔通武術王真係咁唔輸得​???   [複製鏈接]

笑傲無雙 玩過星曲WEB

我相信SHADOW都係好憎用BUG既人...
睇番我好多個月前, 第一次POST邪神戰士BUG拉既片....
佢曾經咁講過:
http://www.2000fun.com/forum-red ... -fromuid-36311.html

比賽已經打完, 究竟真實係發生咩事只有當事人知
我建議大家如果部電腦許可既, 拍一拍片....(我真係覺得我地龍珠玩家好慘, 玩隻GAME要搞咁多野)
保障自己同對方...又可以重溫下自己點贏/輸, 下次再打好D...
http://www.bandicam.com.tw/downloads/

皇劍講得啱,我最憎人用bug!!
唔怕話埋比你地聽,佢係我個仔,之前佢學bug,係見我少年比人bug到無癮,佢先去學,之後我已經叫佢以後唔好用會封帳,,唔想被封,佢亦知道,佢已經無再玩bug,少年亦都無,今日唔記得拍片!!!
仲有我唔係柒頭,你係邊位???

"你睇住tim呀? 係屋企睇呀? 你係佢條女?@@
吾怪得幫佢幫到出晒面 "
"我buy你! 對住d 用bug 用到個朵臭晒既人唔用粗口吊吊真係唔得
你地講野冇人信架喇柒頭"

唔好咁幼稚,講野都好似小朋友咁......唔信我無計,唔想再同你地講喇,收線
皇劍講最中肯

keungevo 發表於 12-8-6 01:41 AM
"你睇住tim呀? 係屋企睇呀? 你係佢條女?@@
吾怪得幫佢幫到出晒面 "
"我buy你! 對住d 用bug 用到個朵臭晒既 ...

話人幼稚,自己咪又係開埋呢d 膠post!最似小朋友個個咪你囉XD
博咩? 唔係身有屎駛咩開post, 又唔見人地開? 擺明驚人地開post唱你先下手為強啦
開頭又話你朋友,依家又話你個仔。總知神又係你鬼又係你

想收線都忍唔住,
開post就係膠post??唔該你睇清楚我想講d咩啦豬兜,,只係想講下你呢d人,我都遇過為左嬴而玩入bug既武術王,我都無post過,只係今次見到有人ko左出場重行返入場,重要話人玩bug就真係激氣先post,唔通魔小狼比人bug既post又係膠post?(今日無拍到片,如果唔係你可以睇到ko左出場行返入場既情景)話左你地呢d人架啦,出名既就唔講,唔出名既就話九人.....自己又唔係睇到,我地講佢行返入場你又唔話佢bug??咩都唔知就話人以前用bug一定係佢bug,一定係喇.......你呢d咪幫人幫到出晒面囉,豬西戇九仔!!
我唔係身有屎,我完全唔驚人唱我,我少年ShadoWEvOEx,成人KeunGEvO,記住唱我!!
玩遊戲志在開心,唔好睇輸嬴咁重,輸左咪輸左,又要話人以前用bug,而家又用?你係局外人,你見到咩?你親眼見到咩?唔知又係度搭0爹!!
朋友同個仔有關係咩??神咩鬼咩丫......幼稚

回覆 keungevo 的帖子

先唔好去討論,你個帖膠唔膠,有冇bug,
打手唔打手,定護主先,
你一時話係你個fd,一時又話係你個仔,
咁究竟係幫個fd出頭定怪獸家長撐港孩先?
自己前言不對後語而引致公信力不足先係人哋唔信你嘅主因,
就算真係錯位俾人捉到正,你只能怨句唔好彩,
因為實在有太多bug存在,但亦唔需要呼天搶地,
大吵大鬧,已經發生咗,嘈都係無補於事,
下次小心d啦,再唔係想辦法保護自己,bug呢樣嘢真係冇計。

打機時我當我個仔係朋友一樣,只係見到呢句"你睇住tim呀? 係屋企睇呀? 你係佢條女?@@
吾怪得幫佢幫到出晒面"....好似小學生串d同學仔咁,我毛管都豎起晒,我先澄清......原來同緊小學生講野咁=.="
係GamE入面識我既人都知佢係我個仔,咁朋友同個仔有關係咩呀??大哥

重有唔係我大吵大鬧,佢地講野片面之詞.........

咩怪獸家長??我只係一個好後生既爸爸,唔係你地果d七老八十既爸爸呀!!

BUG到如此"神級".. 你仲可以話憎人用BUG/話王子用BUG............ 真係唔比個叻你都唔得!!!!!

識得講玩遊戲志在開心,唔好睇輸嬴咁重,笑左,我淨係見到你睇得好重,
係既話就咪上2kun開個膠post搵大家做公証,仲要話人唔輸得
淨係識渣住一句"以前有玩唔代表而家有玩",咁又點?老馮要信你?
你個底咁花有合理懷疑都唔得?
唔岩你聽就話人幼稚,岩你聽就叫中肯,上黎開post尋求肯定繼而唱9人呢種行為咪最幼稚

快速註冊  咁既价值觀點教細路.  發表於 12-8-6 05:22 PM
已有 1 人評分Good 收起 理由
435022581 + 1 唔比個讚都對唔住我良心><.

總評分:  Good + 1   查看全部評分

為左一隻冇人玩既GAME嘈,你地真係好搞笑~

支持支持.....................
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-30 05:26 PM , Processed in 0.035588 second(s), 13 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存