2000FUN論壇

搜索
2000FUN論壇 綜合論壇 悟空傳Online 好少玩game會有咁既體會...
go

好少玩game會有咁既體會... [複製鏈接]

[凡特斯數位科技]唔知係唔係新公司...呢隻game封測我都冇玩過
但到8月10號,佢寫正式開戰-.-姐係點?公測定封測
問官方,官方就答總之而家係測試....但未必del ac
好啦,咁照玩,一開始玩,覺得畫面幾令,動作幾流暢
我係玩垣既,但係度搵緊咩職係補師之際,竟然係冇補師,算
再解下任打下怪,開始發覺,隻game係唔係未整好=.=
一:功能鍵好多都係封住,唔比人用既,算
二:到主城....god~城就夠大,得10分之1有功能npc,係晒個角位度,其他有待發展?,算
三:lv升到差唔多封頂再望番d主線任變晒灰色(姐係解左都係得10%exp)
     d副本過分多經,個個係晒副本度,野外係冇人既-.-頭幾日既game野外竟然係冇人升lv
     都算先,比佢慢慢較番岩d副本同主線任exp既問題
四:x那星,打副本可以經常性比怪比王打入牆打落地底(姐係卡bug位),再算
五:個叫拍賣場既野,係比玩家放d野上去賣,你x板一日壞幾次個拍賣場,我放上去d野又唔見左
   收番黎果d就貨不對板,競投果d錢又冇埋,玩毛?多多錢多多裝唔夠蝕,呢樣毫埋比你再算
六:港台澳ser....點解最多既竟然係強國人-.-本身我以為少少地唔太介意
   但而家真係深深體會到咩叫冇品=.=
狗招1:一開波講明職業骰(自己講架wo,去到最尾出裝就乜都照擲,一個屈尾十88你條尾)
狗招2:世頻招人打速度團,你x味入到去掛機= =
狗招3:打vs活動可以係一早傾定邊邊唔幫手,今次到邊邊羸,我x你xx?
跟住就日日世頻撩交嗌撩交打,下下都狗狗聲,台港澳乜都罵齊晒,打機姐,唔係殺左你阿媽下fa?
呢d絕對唔係少部分強國人所為,而係佔極大部分,
我基本上組親果d10次有10次都係咁,100次有95次都係咁
世頻都每15分鍾計有港台既人都會罵
我都相信有d係好既,但我諗真係極少部分,到而家為止,只遇過1個-.-

七:冇野做冇副打諗住解下d主線任啦,一解就彈game...再解輕機-.-我都唔敢再試
   我個fd就話一解屋企跳埋制,唔知堅定流
八:封少少外掛都得掛-.-按精周街都用,世頻傾按精點用傾到咁可以唔理..冇野呀?
九:日日刷副升lv你冇乜野玩冇乜活動咁諗住有個戰場打下殺下人打下交輕鬆d啦
  還掂你d副本禁多經都搞到野外冇晒人,個戰場..1日靜係有得打1次,仲要係固定時間晚上7時正
  頂你個x幾日都入唔到去打既..靜係頭2日打倒(唔係我既問題,全ser都係咁)

仲有果d我都廢是再數,但呢個一定要數埋
十!!!!!!:等你禁耐,你終於話要大更新,修正bug,好啦,咁我等,等到修完更新完...
            我想問你更新左d乜=.=?有咩新左...有d字就由本身好地地繁體既變左個問號(e.g.虛無=x無)
            戰場e舊入唔到,出主動技能打怪=1下秒殺自己....副本有d人可以用座騎有d唔比用....

夠啦....等禁耐等到更新你都咁,我好想爆粗,大佬,你呢d問題本身就唔應該係e個唔知咩測度發生,
連d exp都搞唔好,易升到碌j咁,你又未整好d野,d人又封晒頂,你點q樣算?開lv?
你分分鍾開lv之後果d資料而家都完全未諗到啦....咁你比人升禁快把j?
你諗住整好d bug先定出d新功能新系統先定開lv先?
係好過分,內測又內測過,封測又封測過,未整好你唔好拎出黎住lor-.-搞到人流只會係咁流失
你估你第日整好晒得番幾多人?仲有,你港台澳ser,點解完全唔向港澳宣傳做番足d
成班咁既強國入侵搞到非筆墨所能形容...

所以而家我決定放棄-.-
但係第日確定左佢整好,同埋係港澳度宣傳番好少少
我會再玩,因為我因係覺得隻game本身真係ok

del                                                

如果有新玩家想玩,而家試下我覺得無防,但最好有心理準備

聽到強國人入侵就del得
‹ 上一主題|下一主題

聯絡我們|Archiver| 2000FUN論壇

SERVER: 2 GMT+8, 24-4-25 11:45 PM , Processed in 0.026729 second(s), 12 queries , Gzip On.

Sponsor:迷你倉 , 網頁寄存